Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendégA legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Daisy & Ned - It's you again, of course
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 EmptyVas. Aug. 26, 2018 6:48 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
Megérte minden egyes nyaggatás ás trükk, mert célegyenesben vagyok. Ha én ezt tudom, már hamarább szórakozom vele ilyen szinten. Úgy néz ki, mégis a merészség kell ide, nem az apró trükkök.
- Alig várom, hogy szavamon fogj. – mosolygok rá pimaszan, de aztán, mikor a belső combom megérinti – ismét – és feljebb téved a keze, az én kezem megremeg, az egész testemmel együtt.
Egyre feljebb és feljebb nyúl, míg végül eléri a nőiességem. Mióta várok erre. Természetesen nedves vagyok odalent, de ez számomra nem újdonság. Legalább most már ő is tudja, hogy milyen hatással van rám. Ahogyan a nyakamba csókol, és közben az ujjai kalandra indulnak a csiklómon, az alsóneműm anyagán át, attól teljesen elveszek. Szinte már égek odalent! Átkarolom őt a nyakánál fogva, és a hajába túrok, miután a kezemmel már nem tudom kényeztetni őt, és a fülébe nyögdécselek a vágytól, mikor már félretűri a kis anyagot, és eléri a csiklóm. Annyira jó érzés, és olyan gyakorlottan csinálja! Azonban nem tart sokáig ez sem, a legnagyobb bánatomra. Teljesen bambán nézek fel rá, hiszen még kezeinek hatása alatt vagyok, és mikor megnyalja az ujjait, fel is ébredek. Biztosra veszem, hogy a pupilláim is kitágulnak. Azt mondja, hogy túl sok a ruha rajtam! Jól hallottam? El sem hiszem… Aztán pedig a hálóba hív. Legszívesebben örömtáncot lejtenék, ha nem lennék ekkora sokkban. Csak bambán nézem, ahogyan elindul a háló felé. Mikor beér nagy nehezen felkelek a kanapéról, és mély levegőt veszek. Megtörténik! Igen! Utána sétálok – bár szívesebben futnék – és mikor beérek, becsukom az ajtót.
- Itt vagyok – válaszolok, majd odalépdelek hozzá, és végigsimítok a mellkasán. Aztán kibújok a ruhámból, majd félredobom. Most örülök, hogy nem cipzáras ruhát vettem fel. Látom rajta, hogy végigmér, én pedig elpirulok. Ehhez kétség sem fér. Aztán kikapcsolom a melltartóm is, ezután pedig kilépek a csipkés tangából is. Szeretem, ha egy férfi veszi le rólam, lassú kényeztetés közben, de Ned-et illetően már elfogyott a türelmem. A tekintete, ahogyan végigmér, teljesen kikészít. Akar engem! Ebben biztos vagyok, és életemben nem voltam még ilyen boldog. Kár, hogy ehhez meg kellett lőni engem. Miért nem találkozhattunk egy klubban mondjuk? Mindegy is. Most nem akarok erre gondolni.
- Most te jössz. – nézek rá pimasz vigyorral, majd megfogom a kigombolt nadrágjának a szélét, és közben az ajkaimba harapok.
- Vagy előbb felfedeznél? – kérdezem kissé elcsukló hangon, és megfogom a kezeit, majd a derekam és a fenekem hajlatára teszem, közben felnézek azokba az imádnivaló szép szemeibe.
- Én mindkét lehetőségben benne vagyok. – mosolygok rá, majd átkarolom a nyakánál fogva, miközben lábujj helyre állok, és az ajkaimmal finoman súrolom az ő ajkait.
Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 EmptyVas. Aug. 26, 2018 5:35 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


+18

- Tudom hát. Megnéztem az irataidat, hogy mégse a maffiafőnök lányát veszem magamhoz. Na nem mintha ismerném az itteni maffiát, akármennyire is lehetetlennek hangzik – a nevét is így tudtam meg végső soron. Bár erre számíthatott, hogy kicsit körülnézek. De nem lett ebből semmi baja, pénzt nem vettem ki, és úgy igazából semmilyen értékét nem tulajdonítottam el tőle. Nem is tervezek. Hahó, nézzünk már körül, mekkora házban élek! Meg már csak ha rápillantanék a számlámra is a legutóbbi utalással, akkor sincs okom panaszkodni. Akkor meg aztán pláne nem lesz, ha esetleg visszatérek még jobban ebbe az egészbe. – Hm… Legyen – bólintok rá kis gondolkozás után, mikor a saját szabályait hozza fel. Végül is fair. Nálam én vagyok a ház ura, nála viszont ő a főnök. Anyáméktól legalább annyit sikerült elnyernem a nagy kereszténységükből, hogy annyira mégsem vagyok 100%-ig egy faszkalap, mint amilyennek gondolnának a munkám miatt.
Nem is kell fentebb érnem kezeimmel, már érzem rajta, hogy mennyire ki van készülve teljes mértékben. A hang, amit hallat pedig végképp nem árulkodik másról. De megszakítom ezt a kellemességet, és másik, talán még kellemesebb dologgal ajándékozom meg őt. Egyszerűen dobom le magamról az atlétát, majd azt félre a fotelba.
Azt már most érzem, hogy itt rontottam el az egészet. A nagy cölibátusomat vele szemben, vagy mi. Láttam már őt ennél kevesebb ruhában is, habár akkor éppen a sebét próbáltam lekezelni. Ott kicsit mással voltam elfoglalva, mint ilyesmikkel. De most… mit ne mondok, nagyon tudja, hogyan kell kiemelni az adottságait. Érezve vágyakozását és ahogyan finom bőrét simogatom… hát igen, én magam is kicsit keményebbé válok a déli tájakon.
Ezen nem segít az sem, ahogy hasamat simogatja. – Vigyázz, mert a végén ezügyben meg én foglak szavadon! – most nem mozgolódik a kezem. Egészen addig, míg az övé lentebb nem csúszik a hasamon a nadrágomra. Kicsit meglazítja, majd benyúl alá, és úgy fog rá a férfiasságomra a boxeremen keresztül. Ekkor már a tekintetem elhagyja a tévét, és lentebb tekintek, majd pedig rá, mikor feltesz egy kérdést. – Hm… biztosra veszem, hogy tetszene – közben én magam is újra rásimítok a combjára és annak belső felét érintem, már kicsit közelebb a kritikus ponthoz. Ha ő idöközben megpróbálna benyúlni a boxerem alá, akkor viszont megállítom úgy, hogy megfogom a kezét. – Nana. Azt ki is kell érdemelni valahogyan! Hagyok egy kis gondolkodási időt, míg kitalálod – vigyorgok rá, ahogy kicsit felé fordulok a testemmel, hogy könnyebben hozzá férhessek. Nemnem, most nem fogom hagyni neki, ez biztos. Helyette én magam vagyok az, aki kicsit kínozza őt. Ujjaim lassan cikáznak fentebb a combján, egészen a fehérneműjéig küzdve fel. Nyomok egy lágy csókot a nyakára, miközben rásimítok az anyagon keresztül és mosolyogva fogadom, mikor megérzem nedvességét. Meg hogy mennyire az. Ujjammal kicsit félrehúzom az anyagot, hogy aztán így érinthessem meg csiklóját és kényeztessem egy rövid ideig. De tényleg. Nem tart tovább pár másodpercnél. – Egy jó kiindulópontként adok egy kis iránymutatást. Túl sok a ruha. Valahogy nem ártana megszabadulnod tőlük – suttogom fülébe, majd elhúzom a kezemet arról a pontról és látványosan ízlelem meg nedvét. Mielőtt bármit tehetne, felállok és kifordulok a kanapéról. Elég makacs vagyok és eddig is tudtam, hogyan irányítsak én. Most sem teszek másképpen, mikor megszólalok az elindulás előtt. – A háló kicsit tisztább. És ott aligha zavar bárkit. De ha te itt kellően jól érzed magad… - én mindenesetre megindulok a háló irányába, ahol nincsen széthordva Bucky szőre. Lássuk be, elég lelombozó lehet az ilyen. Gonosz vagyok-e Daisyvel szemben? Minden bizonnyal. De szerintem megéri ez a kis maradék kínzás, amit alkalmazok rajta, míg egyedül nem leszünk a hálóban. Ott pedig megvárom őt - már ha jön egyáltalán. Ha ő maga nem csukná be az ajtót, akkor én teszem azt. Innen pedig rajta áll minden.Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 EmptyVas. Aug. 26, 2018 5:01 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
Kíváncsi vagyok, de tényleg, hogy mennyi meglepetést tudok még ma elviselni. Megkeresne, ha nem jönnék, csak, hogy jól vagyok e? Ilyen édeset mond, én pedig türtőztessem magam? Ezt mégis hogyan képzelte? Legszívesebben rávetném magam, már megint. Vagy még mindig? Tudja fene követni. Mégis valami csoda folytán megőrzöm a higgadtságom, és a fenekemen maradok. Lazára veszem a figurát. Ez is csoda, hogy sikerül, mert a hangom valahogy rekedtesebb.
- Szóval tudod a lakcímem, ez így fair. – mosolyodom el halványan. – Lehet szavadon foglak, és meghívlak magamhoz. – válaszolom mosolyogva.  
- De ott én diktálom majd a szabályokat. -  teszem hozzá egy pimasz mosoly keretén belül.
A következő szavai is pontosan úgy, mint előbb – ha nem jobban – sokkolnak. Hát így nehéz lesz neki ellenállni. Nem mintha eddig nem ment volna. Másfelől örülök, hogy vonzónak lát, és furcsa melegséget érzek a hasamban, mikor ezt bejelenti.
Aztán ez a bizsergés másfelé kalandozik, mikor a kezei a combomat érintik. Azonnal felnyögök, és a kezem ökölbe szorítom, hogy ne jöjjön ki még hangosabb nyögés. Csak így simogatja a combomat, eléggé közel az intim zónámhoz, és közömbös arccal TV-t néz. Színészetből csillagos ötös. Bárcsak nekem is így menne! Amikor azonban már úgy érzem elvesztem, felkel, abbahagyva a kis mutatványát a combjaimon. Szinte érzem, hogy ég a bőröm a helyen, ahol simogatott. Aztán jön az újabb sok, leveszi a felsőjét, és úgy ül vissza mellém. Hozzá bújok – pár percnyi pislogás után – és a kezem a mellkasára helyezem, finoman végigsimítva azon, le egészen a hasáig.
- Egyáltalán nem bánom. – felelem megbabonázva, miközben a tovább simogatom a hasát. Hát ki mint vet, úgy arat. Most már nem tudom mi van, de tényleg. Megint játszadozik velem. Az egyik percben eltaszít magától, a másikban meg átmegy Magic Mike-ba és sztriptízzel itt nekem.
- Szeretnék még sok álmatlan éjszakát okozni neked. – jegyzem meg komolyan, a Tv-t nézve, közben a az egyik kezemmel továbbra is a hasát simogatom, majd kicsit délebbre. Benyúlok a nadrágjába, miután kigombolom azt, és végigsimítok a bokszerén át a már merev férfiasságán. Hm, tényleg kíván. Ezt jó tudni. Azt meg főleg, hogy eléggé nagy péniszt érzékelek odalent. Ezért a férfiért tényleg megéri harcolni, és fogok is.
- Mit szólnál ahhoz, ha most be is nyúlnék a bokszeredbe is? – kérdezem teljesen nyugodt hangon, továbbra is a TV-t nézve, miközben még csak a bokszerén át simogatom férfiasságát. Tényleg minden akaraterőmre szükségem van, hogy ne másszak rá, de most észnél kell lennem. Az éremnek két oldala van. Ha ő így játszik, hát én is.
Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 EmptyVas. Aug. 26, 2018 3:23 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


Ahogy korábban, most is él bennem az a tudat, hogy fogalmam sincs, miért hagyom neki mindezeket. Hogy újra visszajöjjön ide, hogy mindig hagyom magamat kicsit elgyengíteni, hogy aztán keresztbe húzzam a számításait. Mondtam valamit, aminek lehet van valami köze a helyzethez, de én magam sem vagyok teljesen biztos benne, hogy ez a teljes igazság. Azt tudom, hogy nem csak azért fogadom be újra és újra a lakásomba, mert félek, hogy elkotyog rólam valamit. Akkor nem így viselkednék. Meg tudnék én sok módot találni rá, hogy elhallgattathassam, viszont egyikkel sem akarok élni. Van egy, amivel pedig vagy még inkább ide szokatnám magamhoz, ugyanakkor lehet pont az lenne a vége, hogy többet nem is látom. Ahogy azt az előbb is elmondtam neki. Mindenesetre hallva, hogy ilyen nyíltan mondta, hogy csak egy éjszakát kér tőlem… nos, legyen. Kicsit nyíltabb leszek az irányába ezügyben. Aztán meglátjuk, kialakul-e ebből valami.
Figyelem ezt a rövid duzzogását és csak vigyorogva várom ki a végét. Látszik az rajta, hogy nincsen teljesen vérig sértve és az estéje sem elrontva. – Nos, igen. Valahogy úgy – felelek kérdésére. – Le merem fogadni, hogyha nem járnám hozzám ekkora gyakorisággal, vagy egyáltalán, akkor én magam keresnélek meg előbb-utóbb. Csak hogy megnézzem, jól vagy-e. Nincsen semmi bajod – abszurd mindaz, amit mondok, mert elég nagy kontrasztban van az eddigi viselkedésemmel. De hát ha egyszer ez az igazság, mi károm származik abból, ha beavatom kicsit a gondolataimba?
Nem tolom el magamtól, mikor közelebb bújik hozzám. Na, ez már egy újdonság. Mármint, hogy most parkolópályára teszi a csábítási módszereit és inkább belenyugszik. Kíváncsi vagyok, vajon meddig fogja ezt kibírni. Húzzuk kicsit egymás tűrőképességét, ha már itt tartunk.
- Egyébként, mielőtt úgy gondolnád, nem vonzódom hozzád… nos, okoztál már több álmatlan éjszakát is nekem, mert nem igazán tudtam kiverni a fejemből az aznapi mutatványodat – jegyzem meg neki, miközben átkarolva őt a combját simogatom. Kicsit lentebb is kalandozgatva a ruha csipkés részére, majd alatta a bőrét érintve. Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. A tévét figyelve továbbra is már a combja belső felét simogatom, de fentebb még nem megyek véletlenül sem.
Majd hirtelen húzom el onnan a kezem és nyújtózkodom egy sort. – Hm… Kicsit melegem van. Nem bánod, remélem? – mutatok az atlétámra, és válaszától függetlenül veszem végül le magamról és döntöm vissza hátamat a kanapéra, újfent átkarolva őt és úgy figyelve a műsort.


Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 EmptyVas. Aug. 26, 2018 2:40 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
Nem tudom meddig fogom bírni vele ezt az érzelmi hullámvasutat, de már most elegem van. Az egyik percben flörtöl velem, bókol, sőt szinte felajánlja magát, mondván van benne alkohol, aztán megint visszautasít, szurkálódik…aztán ismét kedves, és olyat mond, amitől ellágyulok egy szempillantás alatt. NEM AKARJA, HOGY ELMENJEK! Hát lehet valaki ennél édesebb? Teljesen letaglóz ezzel a mondatával, és egy pillanatig moccanni sem tudok. Mint valami lassított felvételben fordulok felé, nézek le rá a kanapén, és képtelen vagyok megszólalni, csak hallgatom őt, és a szép szavait. Talán mégis van remény, egy aprócska is, hogy egy napon vele lehessek? Ha igen, akkor még ki kell tartanom.
Az mondjuk kicsit sem tetszik, hogy neki ez az egész huzavona közöttünk szórakoztatás, mert én szinte már szenvedek miatta… neki meg szórakoztató. Köszönöm szépen. Az viszont, hogy élvezi enyhít a helyzeten. Szóval élvezi, és az elmondottak alapján nem akarja, hogy itt hagyjam, és tetszem is neki, de nem akar lefeküdni velem. Jól kódoltam ki a zavaros mondatait? Meg mi ez a bizarr mondat arról, hogy nincs garancia arra, hogy a szex után mégis maradok? Vagy rosszul értelmeztem? Annyi minden kavarog a fejemben, hogy lassan migrénem lesz, csessze meg. A „Buckynak hiányoznál” kijelentésen mégis elmosolyodom, mert bizonyára önmagára is utal. Legalábbis reméli egy részem.
- Maradok. – felelem közömbösen, és minden akaraterőmre szükségem van, hogy ne sírjam el magam. Nem szabad gyengébbnek mutatkoznom ennél. Már így is egy érzelmi roncs vagyok.
- De csak Bucky miatt. – teszem hozzá duzzogva, majd leülök mellé a kanapéra. Azonban nem sokáig bírom ezt a duzzogó üzemmódot, és hamar megenyhülök az irányába.
- Szóval örülsz nekem? Nem akarod, hogy menjek? – mosolygok rá halványan, felé fordulva, és közben megint elveszek a szép kék szemeiben. Egyáltalán törvényes, hogy valakinek ilyen szép szeme legyen? Erősen kétlem. Valahogyan el kell csábítanom, de nem nyíltan, mert átlát a próbálkozásaimon. Cselesnek kell lennem, és elővenni az összes női intrikát és trükköt. Nem tudom magam sem megmagyarázni ezt a vágyat irányába, de kell nekem, csak ez érdekel most. Persze a munkám is, de arról még pár hónapig lemondhatok, mivel kispadra lettem ültetve, ugyebár… Szóval trükközni fogok. Tényleg nem maradt másom. Ezzel csak az a baj, hogy sosem voltam jó benne. A pasik általában akartak, ha megláttak, de Ned más tészta, ugyebár. Azonban velem nem szórakozhat, legalábbis nem ilyen értelemben. Meglőttek, és az életem teljesen kifordult önmagából, mégis, bármennyire szánalmasan hangzik, ez a célom. Ő lett a célom. A régi énem most biztosan fejbe vágna, tekintve, hogy egy pasi sem ér ennyit, de képtelen vagyok távol tartani magam tőle. Nem tudom mi lesz ennek a vége, ha sikerrel jártam. Lehet, ha megkapom már nem fog érdekelni, de az is lehet, hogy csak még jobban fogom akarni őt. Magam sem tudom melyik a rosszabb… vagy melyiket akarom inkább, de meg kell kockázatni, mert ez már nem állapot. Szóval indul a menet!
- Ennek én is örülök. – teszem hozzá, mielőtt válaszolna, majd közel hajolok hozzá, és a fülébe suttogok. Ezután arcon csókolom, majd szorosan hozzá bújok a kanapén, és a tekintetem a TV felé irányítom. Az a baj, hogy túl rámenősen, és nyilvánvalóan nyomulok. Lassítanom kell, és apró, finom mozdulatokkal elérni, hogy elcsábuljon.  Nem lesz könnyű, de eszem ágában sincs feladni.
Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 EmptyVas. Aug. 26, 2018 1:07 amDaisy & Ned
Valami idézet helye


Ó, azt le merem fogadni – gondolom magamban. Eddig aligha voltak ilyen kis megszólalásaim, mint amilyenek most. Már van egy hónapja is annak az esetnek, ő meg elég gyakran jár vissza hozzám. Gondoltam egy kis újítás nem árt majd semmit. Meglátom, az ilyenekre mégis hogyan reagál. Pedig igazándiból olyan vészesen nagy dolgot nem mondtam még neki. Ha már ezekre is így reagál, igazán kíváncsi lennék, azokra vajon miféle arcokat vágna. De ez még megmarad későbbre. Talán.
Mikor átkapcsol a tévé arra a bizonyos adóra, akkor már én magam is felé fordítom tekintetemet. Mi több, egész testemmel felé fordulok. – Hát ki tudja… Már alkohol is van bennem – két korty, de az állításom nem hamis. Bár még így is kell néhány percnyi idő, mire a szervezetemre akármilyen hatással is lenne. Na nem mintha két korty whiskytől már a két utcával lentebb lévő árokban kelnék másnap reggel.
Wow. Egy lecsúszik, aztán még egy. És már jön a harmadik. Ömm. Jó, addig inkább nem teszek semmit, míg nem látom azt rajta, hogy már túl sok lenne. A végén itt alkoholmérgezése lesz. Azt egyikünk sem akarja, lássuk be. Abban az esetben már tényleg be kéne vinnem kórházba valószínűleg. Bár mennyiségtől is függ. – Köszönöm a bókot – vigyorgok rá, ahogy a kanapé tetejére könyökölök és úgy tartom a fejemet meg, őt nézve. Figyelem minden mozdulatát és nem teszek semmi egyebet. – Ha kell még a whiskyből, az egész üveg a tied lehet – jegyzem meg mellékesen. Közben én is lehúzom akkor már az én adagomat, aztán lerakom az asztalra.
Következő megjegyzésén most én nyeltem volna félre, ha két másodperccel korábban mondja. Láthatja a tekintetemben a döbbenetet, amit ez a megszólalása váltott ki. Hirtelen most én lettem az, aki köpni-nyelni nem tud, és csak bambán mered maga elé. Ilyesmire aligha számítottam. Mire összeszednék valami kis gondolatfoszlányt, és ezt szavakba önteném, ő maga akadályoz meg benne. Figyelem, ahogy feláll, és én magam is fentebb tornázom magam. Bár még mindig ülök. Megrázom a fejemet egy apró sóhaj kíséretében. – Nem akarom, hogy elmenj, Daisy. Őszintén mondom. Ülj vissza. Kérlek - és láthatja is rajtam, hogy nem viccelek. – Ha az igazat akarod hallani, akkor tessék. Már megszoktam, hogy itt vagy. És örülök is neki valamilyen szinten – nem vagyok nagyon a szavak embere, de mivel én miattam is belekerült ebbe a helyzetbe, az a legkevesebb, hogy egy kis őszinteséget tanúsítok.
- Élvezem persze, ahogy próbálsz elcsábítani. Szórakoztató, meg lássuk be, részben élvezetes is. Na de mégis, komolyra fordítva a szót. Nem látom rá a garanciát, hogyha… mondjuk úgy, megadnám magamat, akkor utána nem döntenél úgy, hogy áh, jobb neked inkább távol tőlem. Törlesztettem a kis adósságomat, megháláltam neki, amit meglehetett, és jó napot! – vonok vállat, míg időközben töltök egy újabb adagot – bár inkább duplát – a whiskyből. Nagyot kortyolok belőle, majd közömbösen jegyzem meg a következőt. – Buckynak biztos nagyon hiányoznál – bár a vigyor-kezdemény ott lapul a szám sarkán, mikor ezt kimondom.Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 EmptyVas. Aug. 26, 2018 12:41 am
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
Csak bólintok, mikor az orvost emlegeti. Remek, így legalább tovább maradhatok nála. Azonban arra, ami ez után jön egyáltalán nem vagyok felkészülve. Flörtöl velem! Az eszem eldobom, de komolyan.
- Tény, hogy a hálóban szívesebben látnám. Veled együtt– jegyzem meg komolyan, továbbra is közömbösen, és igyekszem őt nem felső nélkül elképzelni, épp elég sokk érte ma a szemeim – és más testrészem – hála a törölközős számának. Kicsit elszomorodom, mikor a ruhás megjegyzésemre nem mond semmit. Erről ennyit. Elfut innivalóért, és még válaszolni sem tudok. Nehezebb követni ezt a pasit, mint egy szappanopera eseményeit, komolyan…  
Ahogyan leül mellém, és megérzem az illatát, egy pillanatra ismét elgyengülök. Légy erős! Légy erős! Ezt még vagy tízszer elmondom, miközben robot módjára kapcsolgatom a csatornákat. Aztán megszólal…én pedig kiejtem a kezemből a távirányítót, és az valahogyan átkapcsol, és romantikusnak nem nevezhető film kerül a képernyőre. A huncut, szóval ilyen csatornája is van.  Gyorsan a kapcsolóért nyúlok és átkacsolom az erotikus jelentet. Szerintem valaki igen jól szórakozik rajtam odafent. Meg kell kérnem anyut, hogy ne a repülő útjaim miatt imádkozzon vasárnaponként, hanem ezért.
- Erősen kétlem, hogy a szavamon fogtál volna. Csak szórakozol velem. – felelem komolyan, majd felkelek, és hozom magamnak én is whisky. Na ez kész, pont a családom által gyártott whisky. Vajon tudja, hogy miféle vagyonnal rendelkezik a családom? Nagyon remélem, hogy nem használ ki ez miatt, mert akkor megtudja, hogy mire vagyok képes… Bár kétlem, hogy tudnék neki ártani, ahhoz már késő.  Most azonban nem akarok erre gondolni. Gyorsan meghúzom az egyik pohárra, majd a másikkal is.
- Hatalmas seggfej vagy, ugye tudod? – fordulok felé a harmadik pohár után. Bárcsak részeg lennék, de még nem hatott. Valahogy a véremben van. Még ha ez hülyén is hangzik. Mégiscsak ír lennék… Aztán mégis hátra dőlök, és kifújom a levegőt. Seggfej! Mégis mit vártam? Csak egy bűnöző. Fegyvert fogott rám! Az ő haverja, vagy éppen ellenségei lőttek meg. Miatta van részben PTSD-m én pedig itt ülök vele egy kanapén és iszogatok. Nem itt a helyem! A barátaimmal kéne lennem, a családommal, nem vele! Mégsem tudok megmozdulni. A rabja lettem, és nem tudom, hogyan szabaduljak. Aztán eszembe jut egy korábbi gondolatom.
- Csak egy éjszakát kérek. – fordulok ismét felé. Tekintetében látom a döbbenetet, és bevallom magamat is megleptem. Hányadik szánalmas próbálkozásod is ez Daisy? Már számolni sem tudom. Arra viszont nem gondoltam, mi lesz, ha igent mond, és annyira élvezni fogom, hogy még inkább ide szokom? Mi lesz, ha még ennél is jobban megkedvelem? Teljesen elvette már így is a maradék józan eszem! Nem tudom, semmit sem tudok.
- Felejtsd el. – válaszolom komolyan, majd felkelek a kanapéról.
- Lehet mennem kéne inkább. – jelentem ki kissé szomorkásan, mert egyáltalán nem akarom itt hagyni. Ahogyan, már mondtam… szánalmas vagyok.
Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 EmptySzomb. Aug. 25, 2018 11:53 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


Na jó, ezt lehet többször kéne játszanom. Alig bírom visszatartani a nevetést, mikor látom, hogy egy apró megjegyzésemre is hogy félrenyelt. Ha ilyeneket csinálnék, ki tudja milyen kis szórakozásban lehetne részem. Viszont szegényemet nem kínzom inkább a kelleténél tovább, így is elég nehézkes lehet számára már az ittlét is. Ugyanakkor nyugtató. Neki is megvannak a kettős érzelmei erről az egész helyzetről. Jó ez, jó ez. Legalább valamiben hasonlítunk is, ha amúgy elég sok mindenben nem is.
Túlzottan is élvezem ezt, hogy ennyire megnéz magának újra és újra. Egek, szinte ki tudom olvasni a szemeiből, hogy most miket is csinálna velem legszívesebben. Elgondolkozok én is egy-két ilyesmin néhanapján. Akármennyire is tudom, hogy igazából egy szavamba – sem – kerülne, hogy ezek a kis képzelgéseim valósággá váljanak. Szeretem ezt a kis huzavonát, meg hogy néha mennyire el tud menni a végletekig. Kíváncsi vagyok, vajon mikor jönne el az a pillanat, mikor már egész egyszerűen felad minden próbálkozást. Sajnálnám, mit ne mondjak, tényleg sajnálnám. Ugyanakkor azzal sem feltétlenül lennénk kisegítve, ha beadnám a derekam, aztán utolsó találkozásunk is lenne ez az egész. Viszonylag tényleg megkedveltem, és most teljesen eltekintve attól, ahogy látom, majd felfal a tekintetével.
- Na jól van, ennek örülök. Majd holnap rácsörgök akkor Hectorra. Ha esetleg reggel elszólítanak, ahogy említettem, akkor akár megvárhatod és te magad is beszélhetsz vele – ezt csak úgy mellékesen teszem hozzá.
Zavara valami olyasmi, amit eddig még nem is láttam tőle. Hm, ki hitte volna, hogy ezek a megjegyzéseim ilyen reakciókat fognak kiváltani belőle. Nem mintha bánnám, mert szerintem aranyos. És jól áll neki, mint ahogy a ruha is.
Nem húzom el a karomat előle, mikor végigsimít rajta. Hadd legyen kis öröme neki is. – Csakugyan? Bár gondolom legszívesebben maximum csak a hálóban látnád, ott sem rajtam – szítom a tüzet tovább. Miért okoz ez nekem ekkora örömöt, hogy így húzhatom az agyát?
- Hm… amit csak akarsz. Van pár film a terítéken, és miből választani. Egy pillanat. Te kérsz valami erősebbet? – egy rövid időre kimászok a konyhába és válaszától függően jövök vissza két pohárral. Az enyémbe whiskyt öntök, ő viszont amit akar – ha egyáltalán akar. Ekkor már én magam is helyet foglalok a kanapén mellette. A távirányítót a kezébe nyomom, míg töltök. Aztán pedig ha kért ő is, koccintok vele, máskülönben csak én magam kortyolok bele a pohárba. Míg ő kiválaszt valami programot, én keresztbe teszem a lábaimat és a tévére irányítva a tekintetem szólalok meg. – Milyen kár. De ha nem hát nem. Még lehet szavadon is fogtalak volna a ruhát illetőleg – közömböset játszunk? Játszunk közömböset. Nem pillantva rá kortyolok bele a pohárba megint és támaszkodok meg egyik karommal a kanapé karfáján.Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 EmptySzomb. Aug. 25, 2018 11:32 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
Amikor azt mondja, maradhatok, megkönnyebbülten fújom ki a levegőt. Legalább vele lehetek egy kicsit. Azonban mikor a fenekem formásnak nevezi, majdnem megfulladok ivás közben. Szóval mégis tetszem neki? Akkor mi baja? Nem értem őt. Szeretek vele lenni, így inkább nem szólok semmit, csak kiélvezem a ma estét. Annak viszont nem örülök, hogy korán reggel el kell mennie. Van munkája, tudom, és azt is, hogy nem tisztességes. Én pedig aggódom érte, de még nem mertem felhozni.
- Rendben, észben tartom. – mosolygok rá.
- Buckyval megleszünk. Igaz? – fordulok a kutyushoz, és megsimogatom a buksiját. Hihetetlenül édes!
- Rendben. – ismétlem meg önmagam, mikor elmegy felöltözni legnagyobb bánatomra. Közben még nézem őt, ahogyan félmeztelenül sétál a háló irányába. Közben pedig a vizes hajába túr.
Basszus! Menthetetlen vagyok. Talán miatta szakítottam a pasimmal, nem is az eset miatt? Ezt is el tudom képzelni, annyira kész vagyok tőle. Nekem tényleg kell az orvos, bár félő ezen nem segíthet. Valahogyan el kell érnem, hogy lefeküdjön velem. Akkor talán elmúlik ez a vágyakozás. Ez viszont kemény dió lesz. Mikor kiér, bár ruhában van, ismét kiégek. Ahogyan a haját összefogja, az atlétája ahogyan kiemeli az izmait… nekem tényleg végem. Bambán nézek fel rá, mikor leül mellém. Ez tényleg egy viking! Mégis mennyi lehet két méter? Tiszta röhejesen festek mellette a 165cm magasságommal. Még ülve is. Nem sokáig gondolkodhatok ezen, mert valami orvosról kezd el beszélni, és van abban valami, amit mond. Talán tényleg nagyobb segítség lehetne. Azonban felmerül bennem, mégis miféle orvos lehet ez, de végül is, ha ismeri a titkát, tényleg könnyebben ki tudom magamból beszélni a dolgokat. Már csak a vonzódás résszel lesz gond. Habár ha jobban belegondolok, ezt Ned is tudja rólam – hogy szétszedném őt ha tehetném – tehát azt hiszem nem lesz gond. Plusz, így Ned kedvére tehetek. Nem hiába ajánlotta fel. Tudom, hogy részben törődik velem, vagy legalábbis félti a titkait. Igen, sajnos ez utóbbi lesz.
- Szívesen találkozom az orvossal. – feleltem neki mosolyogva, közben elveszek a tekintetében. Amikor azonban megdicséri a ruhám arra nem vagyok felkészülve. Most komolyan flörtöl velem?
- Köszönöm. – mosolygok rá zavartan. Bárcsak megcsókolna, idebújva hozzám, és letépné ezt a drága ruhát rólam! Vagy csak feltűrné, és azokkal a hosszú ujjaival eljuttatna a csúcsra. Álmodozz csak Daisy…
- Szabad. Neked pedig jól áll ez az atléta. – simítok végig a bicepszén, miközben tovább mosolygok rá. Flörtölésnek nem lenne rossz, ha más pasiról lenne szó, de ő általában immúnis az ilyen megjegyzéseimre.
- Megjegyezném, ruha nélkül szebb vagyok. – kacsintok rá. Lehet az a baj, hogy túl rámenős vagyok. Hozzászoktam, hogy egy kapcsolatban én legyek a domináns. Úgy néz ki rossz férfiakkal volt eddig dolgom.
- Na de nem erőltetem, már kifejezted az aggályaid. – emelem fel a két kezem, majd elfordulok tőle a TV felé.
- Mit nézünk? – kérdeztem tettetve a közömböst. Talán ez a taktika beválik…
Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 EmptySzomb. Aug. 25, 2018 10:42 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye


Néha megfordul a fejemben, vajon mi lesz, ha egyszer véletlenül elszólja magát. Nagyon remélem, hogy ilyesmire nem fog sor kerülni, de azért ezzel a lehetőséggel sem árt számolni. Tudom, hogy orvoshoz jár – ő maga mondta -, és épp ezért is van bennem egy kis kíváncsiság, vajon tudja-e tartani a száját, vagy a pszichológus majd kihúzza belőle valahogy. Sunyi kis dögök ilyen téren, az biztos. De egyébként… nem is értem, miért nem mondtam még neki, hogy esetleg menjen el valaki olyanhoz, aki szintén pszichológus hivatalosan, de ismer engem és a múltamat, illetve dolgozott is már velem. Na majd ha feltűnik a házamban, lehet felvetem neki ezt az ötletet is. Mert lehet, hogy fizikailag meggyógyult, de látom rajta, hogy lelkileg még nincs teljesen rendben. Érthető. Ő nem ismeri még annyira ezt az elborult világot, amiben én éltem olyan sokáig és amibe készülök újra visszacsöppenni.
Megvárom, míg megpróbál levegőt venni, addig türelmesen figyelem, hogy mikor is válaszol. – Egy pohár víz rendel – bólintok, aztán pedig el is megyek a rendeléséért. Hűtőben van behűtve hideg mentes víz a szerencséjére, így azt kivéve előveszek neki egy poharat és kiöntöm a folyadékot. Úgy sétálok vissza hozzá, miközben őt hallgatom.
- Ha zavarnál, már rég elküldtelek volna. Bucky szintén ráharapott volna arra a formás fenekedre – jegyzem meg neki a kutyára tekintve, aki teljesen meg van őrülve érte. A végén még el fogja tőlem lopni ezt a drága jó ebemet. A hálátlan! Mármint a kutya.
Csak sóhajtok arra, amit mond, miközben csípőmre tett kézzel állok meg előtte. Odanyújtom neki a poharat, és csak amint elveszi szólalok meg. – Persze, maradhatsz – egyezek végül bele. – Nekem viszont lehet reggel korán el kell mennem innen. Még nem biztos, várok egy hívást későbbre még – teszem hozzá még mellékesen. – De már amúgy is eléggé otthonosan mozogsz itt, szóval nem lesz belőle gond. Csak szólok, hogy ne lepődj meg – a kutakodástól nem különösebben félek, ahogy attól sem, hogy valami rossz történne, ha egyedül hagyom itt. Volt már korábban is itt egyedül hagyva, mikor el kellett rohannom valamiért.
- Na de jövök mindjárt, felkapok magamra valamit – bár látom ám a szemében, hogy legszívesebben már most lecibálná rólam ezeket a törölközőket. Fittyet hányva erre fordulok meg, és hajamat törölgetve tovább a másikkal haladok be a szobámba. Ott felveszek egy kényelmes boxert magamra, egy rövidgatyát, meg egy atlétát és úgy sétálok vissza. Útközben a félig-meddig nedves hajamat is felkötöm, végül úgy ülök le hozzá a kanapé karfájára.
- Figyelj csak. Gondolkoztam valamin. Van ez az ismerősöm nekem, Hector. Dr. Hector Osborne, hogy pontos legyek. Jó barátom, és pszichológus ő is. Mivel a mostani orvosodnál nem tudsz teljesen megnyílni, ami a gyógyulásodnak sem tesz túl jót, ezért ha gondolod, leszervezhetek vele egy találkát. Mármint Hectorral. Kiváló orvos, és igazán jól bánik az emberekkel – ajánlok fel neki egy ilyen lehetőséget. Láthatja rajtam, hogy valamilyen szinten törődöm vele, habár én sem értem, hogy ez miért van.
- Egyébként ha szabad megjegyeznem, jól áll ez a ruha neked – pillantok végig rajta valamivel később, mégsem falva fel őt a tekintetemmel, mint ahogy ő tette velem nem is olyan régen. Bár mit ne mondjak, tényleg tetszik a látvány nekem is.Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 EmptySzomb. Aug. 25, 2018 10:18 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
Nem éreztem magam jól a lakásomban. Ilyenkor bántam, hogy nincsenek lakótársaim. Másfelől jobb, ha most nem lát senki. Csak árnyéka vagyok a régi önmagamnak. Azóta, hogy meglőttek ez van. Egyik rémálom követi a másikat, és én pedig nem találom magam. Csak akkor érzek némi megnyugvást, ha Ned lakásán vagyok, beszélgetek vele. Nem tudom pontosan mi ez, ami köztünk van, de nem csak szexuális vonzalom, még valami más is. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem azért vonzódom hozzá, mert megmentett. Ez csak a kezdő lökés volt a mi furcsa kapcsolatunkban. Sosem hittem volna, hogy valaha is így fogok járni. Vonzódom egy bűnözőhöz, nem is kicsit. Ráadásul állandóan visszautasít. Tudom, vannak nálam szebb nők, de azért hahó! Szép vagyok. Beképzeld szőke viking seggfej! Igen az! Minek is megyek hozzá ilyen gyakran? Miért hagyom, hogy újra és újra megalázzon? Nem értem magam komolyan. Aztán mikor megállok nála, és belenézek azokba a tengerszín szemekbe, tudom a választ. Egy tini lány erejével roppanok össze, és vágyom rá. Nem is az esetem azzal a hosszú szőke hajjal, és laza külsővel. Az öltönyös pasikat bírom, de Ned… akkor is megfogott, és azóta csak rá gondolok, éjjel nappal. Más dolgom úgy sincs, mivel beteg szabadságra és kötelező terápiára küldtek a kialakult PTSD miatt. Így jártam… Közben azon kell igyekeznem el ne áruljam a részleteket Neddel kapcsolatban. Az orvosomnak azt mondom, ő a férfi,aki megmentett és korházba vitt, másnak pedig nem szóltam róla. Mégis ki értene meg? Én magamat sem értem. Hihetetlen. Az órára pillantok. Este fél nyolc. Zuhanyoznom kéne, esetleg valami filmet nézni, ami segít, aztán bevenni egy erős nyugtatót, és aludni. Mégis zuhany után inkább átöltözöm valami dögösbe, és taxiba szállok, egyenesen Ned háza felé. Nem fog nekem örülni, de már megszoktam. Mély levegőt veszek, mielőtt csengetnék. Bucky, a kutyája már ugat,mert tudja, hogy megjöttem. Igen bírom őt. A gyerekkori kutyusomra emlékeztet. Vele egészen jól összebarátkoztam. Előfordul, hogy hozzám bújik, én pedig úgy alszom el – illetlen módon – Ned kanapéján, hogy a kutya fejét simogatom.
Meghallom Ned hangját, és a gyomrom máris görcsben lesz. Miért érzem ezt állandóan, ha vele vagyok? Ez már kész téboly komolyan mondom! Kinyitja az ajtót, nekem pedig beletelik pár percbe, mire levegőt veszek. Félmeztelen, vizes, és csak egy törölköző van rajta. Aztán csodálkozik, ha rávetem magam, mint valami szex hiányos apáca. Miért kell így ajtót nyitnia? Kínozni akar?
- Egy pohár víz jól esne. – mondom kissé rekedtes hangon, miközben még mindig rajta legeltetem a szemem.
- Ő… remélem nem zavarok. – mondom zavartan még mindig, miközben Bucky lassan velem szemmagasságba ugrál, csak, hogy megsimogassam. Bocsi drága, a gazdát ki akar készíteni! Leülök a nappaliban lévő hármas kanapéra, majd simogatni kezdem a kutyust.
- Nem mertem elaludni. – felelem őszintén. Neki meg mertem nyílni, hiszen tudja, mi van velem.  – Itt maradhatok éjszakára? – nézek fel rá, és közben igyekszem nem arra gondolni, mit tudnék tenni a testével éppen. Bárcsak velem töltene egy éjszakát is! De ez csupán álom marad, mert nem vonzódik hozzám.
Daisy Cornwell
Korom :
27

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
22

reagok :
18

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 EmptySzomb. Aug. 25, 2018 9:30 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye

Van már pár hete annak az ügynek. Csak nemrég érkezett meg a részem a számlámra, amit szépen ott is hagyok rajta. Így is van már elég belőlük a klubjaim, bárok meg egyéb ilyen befektetéseim miatt. Viszont ahogy akkor is sejthettem volna, ez nem fog annyiban maradni, hogy visszamegyek még egy utolsó melóra és utána nem lesz több. Most is éppen azért érek haza kicsit később, mert Casperrel találkoztam, hogy megbeszéljük a következő rablást. Újra visszaestem ebbe az egészbe és aligha hiszem, hogy másodjára bármivel is könnyebb lesz kiszakadni belőle.
Arra fogtam a legutóbbi alkalmat, hogy unatkoztam, nem volt mi dolgom itthon, alig volt társaságom a kutyámon kívül. Most már erre sem tudom fogni. Mióta volt az az ominózus este és utána néhány napig én ápolgattam itthon magamnál a leányzót, elég gyakori vendég nálam. Elég gyakran próbál rám mászni azóta is, egy ideig tűröm-tűröm (lássuk be, élvezem is), de aztán csak mindig a két lábamon találom magamat.
Szerencsére nem különösebben zargatja az ügyeimet, inkább csak elfogadja őket. Nem értem, hogy egyébként mit akarhat tőlem, miért jár folyton vissza hozzám. Eltelt már szerintem egy hónap is a balesete óta, ha eddig nem hagytam, hogy meghálálja, könnyen gondolhatná azt, hogy ezek után sem fogom. Egyébként sose mondd, hogy soha, csak úgy mellékesen megjegyzem. De ő csak próbálkozik, és csak kis időbe telik, mire belenyugszik és inkább beszélgetésbe kezdünk. Vagy csak szimplán elfoglalja magát a házban. Nagyon nincs milyen rejtegetni valóm, ami meg igen, ahhoz úgysem férne hozzá csak úgy véletlenből.
Nem zavarja az állóvizet, addig engem sem különösebben zavar. Örülök is, hogy van egy kis társaságom, kár lenne áltatni magamat. Meg jól esik ez a fajta figyelem, amit ő szentel az irányomba. Na az is igaz még ezeken kívül, hogy élvezem a kis műsorát, mikor éppen úgy van kedve neki is, nekem is.
De egyébként tudom, hogy egyáltalán nem buta lányról van szó. Azt már leszűrtem volna ennyi idő alatt, valószínűleg már a legelején is. Nem kutakodtam utána, nem láttam különösebben értelmét.
Leparkolok a kocsival a garázsba és a házba lépek, ott is egyből a fürdő felé veszem az irányt. Gyorsan megtisztítom magam a zuhanyzóban, és mikor éppen törlöm magamat, akkor hallom a csengőt. Bucky egyből meg is indul nagy vágtában. Ebből már sejtem is, hogy ki lehet az, mert nem kezd el vészesen hangosan ugatni.
Rátekerem a derekamra az egyik törölközőt, a másikkal pedig a hajamat törölgetem még mindig. Az ajtóhoz sétálok és kinyitom azt – nem volt bezárva. – Helyezd magad kényelembe, Daisy – mosolygok rá halványan, és megvárom, míg belép az ajtón, hogy becsukhassam utána. – Kérsz valamit? – a jó házigazda ismérve.


Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 EmptySzomb. Aug. 25, 2018 9:28 pm
Szereplők: Daisy & Ned
Helyszín: Ned rezidenciája
Időpont: Néhány héttel a rablás után
Ned Vinter
gazdag
Korom :
37

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
29

reagok :
25

Felhasználó profiljának megtekintése

Daisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseDaisy & Ned - It's you again, of course - Page 2 Empty
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: london-
Ugrás: