welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Alaris Mharaxia, Alexius Mharaxia, Anaise Delacroix, Celeste Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia, Priya Irina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
Yesterday at 8:52 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

Daisy & Ned - It's you again, of course
TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseSzomb. Aug. 25, 2018 10:18 pm
Ned&Daisy
Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.
Nem éreztem magam jól a lakásomban. Ilyenkor bántam, hogy nincsenek lakótársaim. Másfelől jobb, ha most nem lát senki. Csak árnyéka vagyok a régi önmagamnak. Azóta, hogy meglőttek ez van. Egyik rémálom követi a másikat, és én pedig nem találom magam. Csak akkor érzek némi megnyugvást, ha Ned lakásán vagyok, beszélgetek vele. Nem tudom pontosan mi ez, ami köztünk van, de nem csak szexuális vonzalom, még valami más is. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem azért vonzódom hozzá, mert megmentett. Ez csak a kezdő lökés volt a mi furcsa kapcsolatunkban. Sosem hittem volna, hogy valaha is így fogok járni. Vonzódom egy bűnözőhöz, nem is kicsit. Ráadásul állandóan visszautasít. Tudom, vannak nálam szebb nők, de azért hahó! Szép vagyok. Beképzeld szőke viking seggfej! Igen az! Minek is megyek hozzá ilyen gyakran? Miért hagyom, hogy újra és újra megalázzon? Nem értem magam komolyan. Aztán mikor megállok nála, és belenézek azokba a tengerszín szemekbe, tudom a választ. Egy tini lány erejével roppanok össze, és vágyom rá. Nem is az esetem azzal a hosszú szőke hajjal, és laza külsővel. Az öltönyös pasikat bírom, de Ned… akkor is megfogott, és azóta csak rá gondolok, éjjel nappal. Más dolgom úgy sincs, mivel beteg szabadságra és kötelező terápiára küldtek a kialakult PTSD miatt. Így jártam… Közben azon kell igyekeznem el ne áruljam a részleteket Neddel kapcsolatban. Az orvosomnak azt mondom, ő a férfi,aki megmentett és korházba vitt, másnak pedig nem szóltam róla. Mégis ki értene meg? Én magamat sem értem. Hihetetlen. Az órára pillantok. Este fél nyolc. Zuhanyoznom kéne, esetleg valami filmet nézni, ami segít, aztán bevenni egy erős nyugtatót, és aludni. Mégis zuhany után inkább átöltözöm valami dögösbe, és taxiba szállok, egyenesen Ned háza felé. Nem fog nekem örülni, de már megszoktam. Mély levegőt veszek, mielőtt csengetnék. Bucky, a kutyája már ugat,mert tudja, hogy megjöttem. Igen bírom őt. A gyerekkori kutyusomra emlékeztet. Vele egészen jól összebarátkoztam. Előfordul, hogy hozzám bújik, én pedig úgy alszom el – illetlen módon – Ned kanapéján, hogy a kutya fejét simogatom.
Meghallom Ned hangját, és a gyomrom máris görcsben lesz. Miért érzem ezt állandóan, ha vele vagyok? Ez már kész téboly komolyan mondom! Kinyitja az ajtót, nekem pedig beletelik pár percbe, mire levegőt veszek. Félmeztelen, vizes, és csak egy törölköző van rajta. Aztán csodálkozik, ha rávetem magam, mint valami szex hiányos apáca. Miért kell így ajtót nyitnia? Kínozni akar?
- Egy pohár víz jól esne. – mondom kissé rekedtes hangon, miközben még mindig rajta legeltetem a szemem.
- Ő… remélem nem zavarok. – mondom zavartan még mindig, miközben Bucky lassan velem szemmagasságba ugrál, csak, hogy megsimogassam. Bocsi drága, a gazdát ki akar készíteni! Leülök a nappaliban lévő hármas kanapéra, majd simogatni kezdem a kutyust.
- Nem mertem elaludni. – felelem őszintén. Neki meg mertem nyílni, hiszen tudja, mi van velem.  – Itt maradhatok éjszakára? – nézek fel rá, és közben igyekszem nem arra gondolni, mit tudnék tenni a testével éppen. Bárcsak velem töltene egy éjszakát is! De ez csupán álom marad, mert nem vonzódik hozzám.
gazdag
avatar
Online
Korom :
26

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
16

reagok :
13

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of courseSzomb. Aug. 25, 2018 9:30 pmDaisy & Ned
Valami idézet helye

Van már pár hete annak az ügynek. Csak nemrég érkezett meg a részem a számlámra, amit szépen ott is hagyok rajta. Így is van már elég belőlük a klubjaim, bárok meg egyéb ilyen befektetéseim miatt. Viszont ahogy akkor is sejthettem volna, ez nem fog annyiban maradni, hogy visszamegyek még egy utolsó melóra és utána nem lesz több. Most is éppen azért érek haza kicsit később, mert Casperrel találkoztam, hogy megbeszéljük a következő rablást. Újra visszaestem ebbe az egészbe és aligha hiszem, hogy másodjára bármivel is könnyebb lesz kiszakadni belőle.
Arra fogtam a legutóbbi alkalmat, hogy unatkoztam, nem volt mi dolgom itthon, alig volt társaságom a kutyámon kívül. Most már erre sem tudom fogni. Mióta volt az az ominózus este és utána néhány napig én ápolgattam itthon magamnál a leányzót, elég gyakori vendég nálam. Elég gyakran próbál rám mászni azóta is, egy ideig tűröm-tűröm (lássuk be, élvezem is), de aztán csak mindig a két lábamon találom magamat.
Szerencsére nem különösebben zargatja az ügyeimet, inkább csak elfogadja őket. Nem értem, hogy egyébként mit akarhat tőlem, miért jár folyton vissza hozzám. Eltelt már szerintem egy hónap is a balesete óta, ha eddig nem hagytam, hogy meghálálja, könnyen gondolhatná azt, hogy ezek után sem fogom. Egyébként sose mondd, hogy soha, csak úgy mellékesen megjegyzem. De ő csak próbálkozik, és csak kis időbe telik, mire belenyugszik és inkább beszélgetésbe kezdünk. Vagy csak szimplán elfoglalja magát a házban. Nagyon nincs milyen rejtegetni valóm, ami meg igen, ahhoz úgysem férne hozzá csak úgy véletlenből.
Nem zavarja az állóvizet, addig engem sem különösebben zavar. Örülök is, hogy van egy kis társaságom, kár lenne áltatni magamat. Meg jól esik ez a fajta figyelem, amit ő szentel az irányomba. Na az is igaz még ezeken kívül, hogy élvezem a kis műsorát, mikor éppen úgy van kedve neki is, nekem is.
De egyébként tudom, hogy egyáltalán nem buta lányról van szó. Azt már leszűrtem volna ennyi idő alatt, valószínűleg már a legelején is. Nem kutakodtam utána, nem láttam különösebben értelmét.
Leparkolok a kocsival a garázsba és a házba lépek, ott is egyből a fürdő felé veszem az irányt. Gyorsan megtisztítom magam a zuhanyzóban, és mikor éppen törlöm magamat, akkor hallom a csengőt. Bucky egyből meg is indul nagy vágtában. Ebből már sejtem is, hogy ki lehet az, mert nem kezd el vészesen hangosan ugatni.
Rátekerem a derekamra az egyik törölközőt, a másikkal pedig a hajamat törölgetem még mindig. Az ajtóhoz sétálok és kinyitom azt – nem volt bezárva. – Helyezd magad kényelembe, Daisy – mosolygok rá halványan, és megvárom, míg belép az ajtón, hogy becsukhassam utána. – Kérsz valamit? – a jó házigazda ismérve.


gazdag
avatar
Online
Korom :
36

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
18

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Daisy & Ned - It's you again, of courseSzomb. Aug. 25, 2018 9:28 pm
Szereplők: Daisy & Ned
Helyszín: Ned rezidenciája
Időpont: Néhány héttel a rablás után
gazdag
avatar
Online
Korom :
36

Tartózkodási hely :
Anglia, London

keresett :
Daisy

Hozzászólások száma :
18

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Daisy & Ned - It's you again, of course
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: london-
Ugrás: