welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 11:24 am
Yesterday at 10:29 pm
Yesterday at 8:27 pm
Yesterday at 6:05 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Amélia R. Chevalier, Anaise Delacroix, Dina Vincent, Heart Of Europe, Lara Olivier, Ned Vinter

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai - 3
angol 4 6
ázsiai - -
francia 5 4
görög 1 1
ír 4 4
külföldi 2 4
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 2 2
skót - 1
spanyol 3 -
svéd 1 2
összesen 25 33

Eli & Kris - Boys like you...
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you... Pént. Szept. 14, 2018 1:17 pm

Kris & Eli
naa, ne durcizz, mindjárt kiengesztellek...

Remek, Kris egyenesen a 'Nem csinálok jelenetet, de ezt ne csináld, mert utána biztos jelenetet csinálok...' arcával bámul rá, ami csak egyet jelenthet: az elodázott szeretkezésük helyett ma este veszekedni fognak, aztán a falhoz csapva a másikat félájultra dugni egymást. Pedig Eli, aki amúgy kifejezetten az érzelemmentes, heves aktusokhoz szokott, egészen függőjévé vált nem csak Krisnek, hanem annak a romantikus, meghitt, mégis szenvedélyes együttlétnek, amit az ágyban (vagy a lakás, a város bármely pontján) produkálnak. Szerelme karjaiban úgy érzi, megtalálta a helyét, és hogy soha semmi többre nem vágyna annál a békénél és boldogságnál, mint amit az utóbbi hetekben felépítettek.
Egy jó kis vita persze mindig belefér, és Eliben egyből bekapcsol a dac a másik műmosolya láttán. Mert 'Igenis segíteni fogunk, ne duzzogj már!', küldi vissza a nonverbális jelet, mielőtt pontosan ugyanolyan megjátszott mosollyal engedné be az estéjük és békéjük rombolóját. Ki nem állhatja a fickót, ez igaz, ám az igazságérzete és a kötelességtudata erős annyira, hogy ne csapja rá az ajtót. Bármilyen idegesítő is és bármilyen rosszat is hoz a nyakukra, attól még Eli szerint így helyes.
- Biztosan nem akar sokáig maradni - szúrja vissza Krisnek, de csak a pillantása éles, arcjátéka és hangja meglepően nyugodt. Jégkékjét azonban Tom is magán érezheti, mert láthatóan nagyot nyel a kijelentés mögött lappangó, fenyegető súlytól, hiszen a figyelmeztetés épp úgy neki is szólt.
- Persze, igen, hogyne... Köszönöm... - motyogja, mire Eli pillantása egyből megenyhül, és készségesen beengedi a lakásba az idegent. Szinte bűntudatosan, bocsánatkérőn pillant duzzogó kedvese után. Vészjósló jel, hogy csokit vesz magához; ha mesterséges endorfinra van szüksége, akkor tényleg morcos lehet.
- Maradj, kérlek - Hangja halk és lágy, nincs benne könyörgés, mintha azt mondta volna, kék az ég, egy olyan hangfrekvencián, melyet egyedül Kris képes dekódolni. Tudja, hogy a barátja heves vérmérséklete túl sok önfegyelmet kívánna hozzá, de Elinek meg nincs kedve kettesben maradni ezzel az alakkal, és van annyira önző, hogy tudja, ha a megfelelő módon kéri, Kris a kedvéért bármit megtesz. Egy próbát megér, legalábbis, mert ha a másik makacsul ragaszkodik a sértett elvonuláshoz, ő sem kéri még egyszer.
Így vagy úgy, de megkínálja Tomot egy pohár vízzel és végighallgatja a történetét arról, hogyan verték át és hogyan használják illetéktelenül a pénzét, és hogy a rendőrség hogyan hajtotta el, mert nem tudnak mit kezdeni a dologgal. Felír neki egy telefonszámot, egy olyan kollégáét, akihez fordulhat, és ellátja néhány jó tippel.
- Esetleg megadhatnád a számod, hogy ha kellene... - kezdene bele Tom a magyarázkodásba, és Eli ezt végszónak érzi, hogy felálljon és udvariasan kifelé tessékelje. Nem játszana többet sem Kris, sem a saját türelmével.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
88

reagok :
71

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you... Kedd Szept. 04, 2018 1:35 pm

eli & kris
- #blocked  -

Lágy mosollyal, lapos pillantás alól duruzsolva morog, homlokával Reed tarkóján a puhább szálakat cirógatva. Lerí róla, hogy szerelmes és figyeleméhes egyszerre, ami az ő esetében igen csak ritka és veszélyes kombináció. Nem épp a türelméről híres, vagy a nyugodt viselkedésről. Nos, ami ezt illati az enyhén harapdáló ajkak is erről mesélnek az illatos bőrbe finoman vörös pettyeket festve. A puszira felélénkül, s mint ahogy a kutya előtt pattogtatják a lasztit, úgy virulnak fel kékjei, ám az ismét elforduló szerettének mozdulatába - csakugyan belesajog a ketyegője.
- Azt hiszem túlélem... - teljes törzse neki feszül a másik hátának, Eli szíve a Krisén dobog és az újonnan alakult együttes valamiféle bódító dallamot járathat, mert Morgan minden egyes sóhaja sürgetőbb. Szóval ismerve Krist, nem igazán nagy rejtély, hogy képes volna a karnyújtásnyira díszelgő vázából kikapni a virágot, hogy annak tartalmát a laptopra borítva magára erőszakolja Eli figyelmét, de első lépésként próbál csábító ötleteket produkálni. (A váza még várhat - ám nincs elfelejtve...)
Ahogy szavaival sikerül végleg bűvkörébe csalni és mozgásuk összhangban egy ritmusra jár, ő már biztos abban, hogy a következő mozdulatában benne lesz minden indulata, ahogy lesöpri az asztalról azt a nyamvadt masinát. Tovább bújja, hiába érzi, hogy Eli is kész rá, hogy vele foglalkozzon, ó, ugyan! Kris még mindig nyalja-falja-ízleli-csókolja, izgatná, de közben mindez nem a szex irányába terelődne, mert mostanában legyen érzéki, vagy durva, ők ketten szeretkezni szoktak. Morgan olyan szenvedéllyel és szerelemmel öleli magához minden egyes aktus közben, ahogy arra csak kevesen képesek tiszta lélekből.
Ingerült lesz a kopogást hallva és hát nem is lendül neki túl lelkesen a blokkolónak, de kedvese nem is ereszti. A hirtelen jött viharfelhők feje fölött épp olyan sebesen távoznak ajkaik összecuppanása után, ahogy érkeztek. A szexet imitáló rózsaszín szirmok játékától megszédül, teljes erejéből öleli magához Elit, vonva, húzva, már szinte marva közben, és hát hiába is motyogna bármit is Reed, Morgan rácuppan arra a szájra éhesen. - Mmhhhmmm... - súgja vissza, lefojtva egy boldog, szerelmes mosolyt, hogy aztán eltávolodva, továbbra is komor, türelmetlen pofával járuljon a zaklatójuk elé.
Morcona képe leginkább zavarodottá változik, mikor a tag az ő pasija tegnapi randevújának nevezi magát. Kékjei szikrát szórnak, és hát valljuk be, átvillan a fején, hogy a fegyveréért nyúl és szitára pettyezi a csávót, ám annak szerencséjére elég Eli egyetlen érintése az oldalán, épp csak egy összeérő felkar és csihadnak benne az agresszív vágyak. Néma nézőjévé válik az újratalálkozásnak, ám ami eztán jön, arra már felfutnak szemöldökei.
- Tommy... - mosolyogva benyögi valahol kettejük párbeszéde alatt, s bár mosolyogva fogadja a pasast, szemeivel ölni tudna, akkor is, ha erősen hetero gyanús a csávó. A derekát cirógató kézre bólint, s míg Eli szélesebbre, ő szűkebbre csukná az ajtónyílást, így hát kérdőn pillant kedvesére. Totál félreértve a kettejük nonverbális megállapodását, melyben Kris azt üzente volna, hogy "Rendben. Elküldöm a halálba." - Eli pedig nyilván azt, hogy "Bocs, muszáj." - Most? Ez komoly? - kerekedik el a szeme, bár nem hangos, nem is éles a hangja, de ettől még szemei árulkodnak és legjobb barátja ott szunnyad szerelmében, így hát tudhatja, hogy ez a 'Nem csinálok jelenetet, de ezt ne csináld, mert utána biztos jelenetet csinálok...' arca.
- Érezd magad otthon. - szúrja oda, de hűvösen halad el kettejük között, hogy aztán a szobája felé vegye az irányt. Egyrészt, nincs köze ahhoz, mihez kell annyira szombat este segítség - jogi alapon, aham, persze. Másrészt, nem volna képes jópofát vágni ahhoz, hogy Eli mindent előrébb helyez, szombat este... Harmadrészt, beverné a csávó képét, az a tenyérbemászó zacsi arc - undorító. - Szólj, ha végeztél. - nyögi oda, majd magához vesz egy tábla csokit és a saját fészkébe telepszik, benyomva a tévében valami ócska akciófilmet...

all I need is one
törvény embere
avatar
Korom :
33

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
88

reagok :
69

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you... Szer. Aug. 29, 2018 7:15 pm

Kris & Eli
nothing's gonna change my love

Az elmúlt pár hét maga volt a tömör gyönyör. Noha Eli mindig is pontosan ezekről az idilli, szerelemtől dilis napokról ábrándozott, most mégis nehezére esik elhinni, hogy vele történik mindez. A lelke mélyén még mindig azt várja, mikor fognak ismét elromlani köztük a dolgok, mikor jön rá Kris, hogy nem is ezt akarja, vagy épp mikor kavar be valamit a sors kettejüknek. Hiszen ezt a fokú boldogságot meg sem érdemli...
Az asztalnál gubbaszt, az anyja ezer éve rágja a fülét, hogy nézzen már rá a laptopjára, mert valami nem jó rajta. Nem mintha Reed akkora technikai guru lenne, de azért egész jól boldogul az operációs rendszerekkel. Eddig túlságosan lefoglalta a szerelem, de most már képtelen volt tovább hessegetni azt a házsártos nőszemélyt.
A hozzásimuló izomkolosszus és a forró csókok, melyekkel a figyelmét próbálják elvonni, nagyon is beválnak. Lehunyt szemmel, dorombolva adja át magát Krisnek, szabad kezével még hátra is simít, megcirógatva a tarkóját.
- Mindjárt, szerelmem. Ezt meg kell csinálnom anyámnak, különben megvonja tőlünk a hétvégi pite-adagot - oldalra fordítja fejét, épp csak annyira, hogy csattanós puszit nyomhasson kedvese arcélére, de kékje végig a makacskodó monitorhoz rögzül közben.
A parkos ötlet elég meredek ahhoz, hogy elvonja Eli figyelmét. Kíváncsi, kerek pillantása egyből résnyire szűkül, ahogy pajkos mosolya megjelenik az arcán.
- Igen? A kedvenc bokrunknál? - Keze lecsúszik a touchpadról, hogy Kris combján induljon el egyre feljebb. Jobban kitolja a fenekét, nekidörgölve a másik farkának, és ahogy ruhán át baszni kezdenek, Eli ajkáról felrebben az első, kéjes sóhaj. Megkeresi az ölén babráló kezet, hogy jobban merevedő farkához szoríthassa, és már nem érdekli sem a laptop, sem a pite, felizgultan követi Krist bárhova... Míg meg nem zavarja kettejüket az ünneprontó kopogás.
- - visszarántja magához felindult kedvesét, mielőtt még kinyírna valakit, és fél karját a nyaka köré fonva megcsókolja, nyelvével puhán szexualizálva szerelme ajkait, bele-beleharapva a felső ajkába. Duzzadtra csókolja, csak aztán engedi el. - Bárki is az, küldd el, aztán gyere és dugj meg... - duruzsolja a másik szájába, aztán elengedi, hagyja, hadd menjen. Addig is visszagörnyed a laptop fölé, és megpróbálja rendberakni a merevedését, hogy ha behívnák az alkalmatlankodó vendéget, ne süljön fel rögtön. Meg el se.
Nem sokkal később hangtalanul kúszik az alakja Kris mellé, a vállához bújik.
- Nem nevezném randevúnak, hogy meghívtál egy pohár vodkára... Tudod, ő az a fickó, akinek lerobbant a kocsija és elhoztam hazafelé egy darabon - narrálja Krisnek, majd elnyújtózik előtte, hogy kezet rázzon a sráccal. - Mit tehetek érted, Tom?
- Azt mondtad, ha szükségem lenne jogi segítségre...
- Ööö... - Eli feszengve átdörgöli a tarkóját, Krisre sandít. Mondott ilyet, de nem gondolta, hogy rögtön másnap, szombat este felkeresik emiatt. Tudja, hogy kedvese bedurcázik, ha behívja a fickót, de nem hajthatja el csak úgy... Szóval bocsánatkérő mosollyal megcirógatja Kris derekát, mielőtt szélesebbre tárná az ajtót. - Persze, gyere be. Krisről, a fiúmról már meséltem - mutatja be kettejüket egymásnak, és kékje Tom mögött egyből Krisre villan, némán ígérve meg, hogy olyan gyorsan elhajtja a tagot, amennyire csak lehet.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
88

reagok :
71

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you... Vas. Aug. 26, 2018 4:56 pm

eli & kris
- so here we are...  -

Kris sosem volt még annyira boldog, mint az utóbbi hetekben. Közel öt hét töretlen öröm, meghittség van már a hátuk mögött, amit nem zavarhatott meg semmi. Sem az anyja, sem a kollégák, de még a közös munka sem. A közös megfigyelések több nevetéssel teltek, mint bármikor, ahogy az akció is sokkal lendületesebb volt, mint eddig valaha. Arról nem is beszélve, hogy ez a sülve-főve eléggé bejött neki. A reggeli csókcsaták, a fürdőszobai móka, vagy a filmezések (amik rendre szexxel végződtek), olyan élményekkel gazdagították az életét, amikre mással nem volt példa.
- Mit csinálsz bébi? - csattannak ajkai a srác tarkójához, ahogy teljes törzse nekikoccan az asztal előtt pucsítónak. Kris is ért annyira a gépekhez, mint Eli, de a rendszerbe sosem mászott bele, azt rábízta Reedre - a maga részét is. Egyik tenyere a férfi mellkasán bomlik szétfeszített ujjakba, a másik az ágyékára manőverezik, hogy ott cirógassa, közben már a fülét harapdálja. - Szombat este van, könyörgöm mondd, hogy nem most lettél az év dolgozója... - macskásan bújja a puhább szálakat orrával, közben beborítva csókokkal a fedetlen területet. Nem mintha az, hogy szombat van jelentene bármit is az utóbbi négy lehetőségnél legalábbis nem mozdultak ki (de volt, hogy még az ágyból se).
- Mi lenne, ha lemennénk a parkba és huncutkodnánk? - susogja játékosan és már mozgatja is mellé csípőjét, hogy éreztesse, mi az, amit művelne. A finom dőlés persze meg sem közelíti a valós tempót, vagy nyomást, amit életre keltene a fák lombjai alatt. És mikor már a torkára marva rántaná magával (a parkig persze el nem jutva), akkor kopognak az ajtón. Morgan morog valamit a srác nyakába, de újra kopognak és ezúttal jóval erősebben dörögnek a fán, így aztán lendülettel elindul, hogy elküldje kihordója félholdjai közé és visszatérhessen oda, ahol lennie kéne.
- Mi van?? - tépi fel az ajtót, amikor egy igen helyes, karakán pasas köszönti viszont széles vigyorral, Elit keresve. - Aha, ki vagy? - teljes vállszélességével az útba áll, közömbös, kissé már unott pofával nézve rá, addig, amíg azt nem mondja a srác, hogy 'Tom vagyok, ja, velem volt tegnap este, randiztunk...'

one
törvény embere
avatar
Korom :
33

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
88

reagok :
69

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Eli & Kris - Boys like you... Vas. Aug. 26, 2018 4:55 pm
Eli & Kris
- Otthon -
törvény embere
avatar
Korom :
33

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
88

reagok :
69

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia-
Ugrás: