Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendégA legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Eli & Kris - Boys like you...
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptyKedd Nov. 20, 2018 9:20 pm
18+

Kris & Eli

- Veled mindent szeretek... - búgja vissza, meg sem próbálván kilopni mondandója perverz háttérdobbanását, bár nevetése kissé elszínezi azt. Ha már kedvese újból emlékszik, teljes mélységükben és mivoltukban emlékezzen minden emlékükre. Körvonalaik szinte eggyé válnak, ahogy Kris egyre hevesebben mozog benne, és Eli igyekszik rájátszani közben a lökések hullámára; bújik, ellenmozdul, mindent megtesz, hogy fokozza és erősítse a hatást, végül pedig, vallomása tetőpontján, átveszi Kristől az irányítást.
Azon túl, mennyire boldog és hálás, amiért az együttlétük ilyen jótékony folyamatokat szabadított fel a férfi fejében, büszke is rá, arra, hogy mindebből egymaga épült fel. Ezernyi érzelem kavarog benne, gyengédség, fojtott könnyek puhasága, de inkább a fizikai hatásoknak adja át magát, a testén felkígyózó kéjnek, a zsibbasztó gyönyörnek. Szeretné mindkettejüket ebbe a katarzisba repíteni, ehhez mérten lovagol a másik ölén, hullámzik, rugózik, csípőjével hol köröz, hol fel-le liftezik, hol ötvözi e két ritmust. Mindent bevet, hogy tudassa, milyen szenvedélyesen szerelmes belé.
- Én is... - lihegi vissza, mozgása egyre gyorsabbá, darabosabbá válik, minél őrültebben hajtja magukat a beteljesülés felé. A robbanás elemi erővel üt be, előbb a forróságot érzi meg magában. Érzi a combjába maró ujjakat, de eszében sincs menekülni. Reszketeg sóhajjal borul rá Kris mellkasára, a nevét mantrázva, mohón belehajol a csókba. A következő robbanás csillagokat fest lehunyt pillái éjsötét palettájára, összemaszatolja mindkettejüket, de nem szabadkozik, a kellemes melegben úszva csókolja szerelmét. Bele-belenyög ajkaiba a lökéseket érezve, majd halk sóhajjal elszakad tőle. Nem megy messzire, pihegve behúzódik a nyakához, arcát Kris kimelegedett bőréhez fúrja, karjával lustán körbefonva. Az ölelő karoktól ellágyul, ám az a gyengéd vallomás az, ami igazán megbolondítja ketyegőjét.
Kékje rögtön Krisre rebben, meglepve kutatja, keresi, hogy aztán teljes örömével belemosolyoghasson.
- Szeretlek! - Az arcára simítva húzza közelebb egy röpke, cuppanós csókra. - Üdv újra, dilis... - suttogja az ajkaira mosolygósan, orrával a férfiét bújva.
- Épp ideje volt... - A várakozás viszont megérte minden egyes percét. Persze nem biztos benne, hogy Kris gyógyulása 100%-os, de ha nem is nyerte vissza tökéletesen minden emlékét, legalább elindult az úton. Ha hónapokba vagy évekbe is telik innentől, várni fog, mert tudja, hogy már megéri. - Talán nem emlékszel rá, de tudod... Kettőnk közül mindig te csinálod a házimunkát. - sunnyogva fészkel el Kris felsőtestén, a mellkasába fojtva mosolyát. Ábrákat rajzol ujjbegyével a férfi bőrére. - És ágyba hozod nekem a reggelit. Mindig. Ha nem emlékszel, az az amnéziád miatt lehet. Kénytelen vagy hinni nekem. - Vigyora ennél a pontnál már túl szélesre húz, nevetésbe ugró hangszíne elárulhatja, hogy csak ugratja a másikat. Addig ejtőzik rajta, míg helyre nem áll a légzésük és pihegésüket egyenletes szuszogás váltja fel. Akkor lecsusszan Krisről és mellé helyezkedve átkarolja.
- Érdekes, hogy a szexből semmit sem felejtettél el. Ezek szerint a testünknek, a betanult mozdulatainknak külön memóriája lehet? Vagy az csak könnyebben visszajön? - elmélkedik, folytatva az ábrák rajzolgatását. Cirádáival ezúttal lekanyarog Kris hasfalára, ajkaival pedig hamarosan követi a finom érintést, apró, gyengéd csókokat szór el kedvesén.

Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptyPént. Nov. 02, 2018 7:20 pm

eli & kris
- +18 -

- Ha szeretsz... lovagolni. - sejtelmesen búgja bele a bőrébe, valahol két csók között, de jól hallható, hogy nevetve teszi. Cirógatja, de közben marja is magához. Teljes árnyéka a férfira borul, ahogy beborítja és szerelmesen falja. Az emlékek lassan törik át a gátat, elfoglalva az őket megillető helyük. Bizonyára helyes lenne most abbahagynia és inkább a mentális palotára fókuszálni, de ennyit még ebben az állapotban is tud magáról - ő nem az a félbahagyós fajta.
Élvezettel ostromolja szerettét, nem igazán finomkodik vele. Beleharap a bőrébe, amikor a beteljesülés előszele végig szánkázik gerincén. Húzza, vonja magához. Élvezi, rettenetesen élvezi az egyesülést Elivel. Kékjei folyamatosan pásztázzák a férfi arcát, lesik a reakciót, az érzelmeket azon. Tenyerei simogatják, marják, olyan erővel marják, hogy szinte már ténylegesen egy körvonalban mozognak.
- Azt hiszem... - elfull hangja, aligha nem mély búgásban tör fel belőle a nyögése, az érzékeny pillanat pedig elszáll, nem figyel oda, miféle képek villannak fel, mert a fizikai érzések játszikönnyedséggel veszik át az irányítást Kris egésze fölött. A kedvese sejtelmes megjegyzésére kapja fel a fejét, kérdőn, kissé mámorittasan beleszédülve a hirtelen mozgásba. Engedelmesen hull alá, élvezettel, csodálattal figyeli Eli minden rezdülését, majd alsó ajkába harap, ahogy fölé magaslik a másik. Kékjei a behatolás pontján ragadnak, figyeli miképpen merül el benne, fel is szisszen a forró, szűk érzetre, hát még ahogy mozogni kezd rajta. - Eli... - szemöldökei összehúznak, fájdalmas gyönyörtónust festenek a képére, tenyerei a másik combjára tapadnak, de nem irányítja, hagyja, hogy úgy mozogjon fölötte, ahogy csak jól esik - neki mindenhogy élvezetes. A kérdésre ismét felszisszen, megtébolyodik, a vágy, a sóvárgás, a beteljesülés rohamos közeledte miatt felmorran nyögése kíséretében.
- Ahhhh, Eli, el fogok... - nem kell sokáig mocorognia a másiknak ahhoz, hogy Morgan teljes magját belelője a forró, szűk járatba, ha le is akarna húzódni róla, Kris rászorítana a combjára, el nem engedné. Egyik tenyere a férfi tarkójára áramlik, lehúzza magához, csókot követel mohón, majd csipőjét emelkedve járni kezd benne, hogy a fröcsögős hang mellé a forró váladék is szétterüljön rajtuk, mindent beborítva ezáltal. Pihegve, lihegve öleli magához, csókolva a férfi arcát, nyakát, vállát, ahol csak érheti. Orrának hegyével macskásan felfedezi a másik arcélét, élvezi. - Szeretlek. - suttogja halkan, már mindkét karjával ölelve a fölötte lévőt a mellkasára, de még nem válva el tőle.

memories
Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptyKedd Okt. 30, 2018 1:34 pm
18+

Kris & Eli

- Na csak tájékoztatásul közlöm, hogy te is épp eleget voltál --! - A kihagyott szónál lefelé fordítja hüvelykujját, leutánozva Kris előbbi mozdulatát, és talán még képes is lenne megsértődni ezen, ha a kapott csókok és érzéki érintések nem lágyítanák el közel három másodperc alatt. Van az négy is, hisz megtöri halk, fűtött sóhaja.
A takaróba fúrja az arcát, oda motyogja a választ a másik nevetésére, amit talán jobb is, ha Kris nem ért. Mondjuk úgy, hogy a személyes névmáson túl nem sok kedves szó volt benne. Az arcán játszó mosoly és szerelmes, hátra-hátrakapó pillantása, kipirult bőre azt mutatja, nagyon is élvezi a dolgot, és bármilyen sértéssel is illette az imént a kedvesét, abszolút a szeretet jeleként kell értelmezni.
Kéjesen trillázik a heves lökések alatt, egyre közelebb sodródik a beteljesedéshez, a lelkihez is, nem csak fizikailag! Hiszen úgy hiányzott neki, hogy ilyen közelről és mélyen érezhesse, ürességgel töltötte el az intim pillanatok hiánya, amikor kedve szerint a hajába túrhat, közelebb vonhatja, csókolhatja, cirógathatja. És ahogy vázuk egybesimul, gerincével felveszi szerelme vonalát, ajkaiva a nyakát, arcélét becézi végig csókokkal.
- Mindenre? - Hangja reménykedő, egyúttal kissé kétkedő is. Végigsimít Kris arcán, hátra egészen a tarkójáig, és úgy fordítja a fejét, hogy egymásra nézhessenek. Mintha álomban lennének, el sem hiszi, hogy igaz lehet és végre tényleg véget érhet ez az egész szenvedés... - Majd meglátjuk... - Cinkos félmosolyra görbül a szája, bár szemtükre fénylik az öröm könnyeitől. Kris mellkasára simít és maga alá húzza, lenyomja a matracra, lábát átvetve emelkedik fölé. Eligazítja magát a farkán, lassan ereszkedik rá, körmével szerelme bőrét vájva.
- Erre is emlékszel? - súgja halkan, bizalmasan, ám arcán még mindig ott csücsül kaján somolygása. Mozogni kezd, fel-le rugózik és csípőjével köröz, gyorsan, ütemesen, kéjbe fúlón.

Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptyVas. Okt. 14, 2018 3:57 pm

eli & kris
- +18 -

Fölé tornyosul, alakja körül megtámaszkodva. Mintha csak minden darabka a helyére kerülne - úgy érzi, biztonság, menedék és határozott boldogság költözik összezavarodott elméje fészkébe. De nem csak a fejébe kerülnek helyére pikkpakk a dolgok, a szíve és a lelke is alább hagy tombolni, amint Elliot alá kerül.
- Inkább csak megérzés, hogy kettőnk közül inkább te kerülsz... hát érted. - hüvelykujjával like' jelet formál, amit aztán lefelé mutatva próbálja az 'alulra' dolgot imitálni. Nevetve kezdi csókolni, bár ahogy ízleli a bőrét, egyre fakul a mosoly arcán, felváltja valami mélyről jövő vágyódás. Sóvárog utána. Szeretettel ízleli, öleli magához. Orrának hegyével cirógatja, hogy aztán hirtelen hasára perdítve fölé kerekedve teljesen ellepje termetével.
- Ó Reed, hát máris érzed? Mi lesz veled, ha teljesen bent lesz? - hallatszik hangján, hogy elneveti magát. Játékos pajkossággal furakszik közelebb, bár tény, hogy hiába a másik simogatása, tapogatózó keze, habozik kissé. Biztos abban, hogy a teste nem hazudik neki, a merevedése nem véletlen, ahogy az sem, hogy libabőrösre pettyezi már csak a gondolat is, hogy Elit a magáévá tegye - így aztán kis várakozással, de annál nagyobb lendülettel behatol a férfiba. Hevesen, szerelmesen kezdi lökni. Aztán ismét emlékképek kezdik ellepni, minden egyes lökés egy újabb villanás. Nevetés a kanapén, horrorfilm, az első vallomás, az első szex, az ablakban, a teraszon, a fürdőben, az a kurva sampon, ahogy eltört a karja,... aztán hirtelen bújni, ölelni kezdi, még a látképe elhomályosul. - Emlékszem... - suttogja, ölelve a másikat magához egyik kezével, közben megtartva mindkettejüket.

memories
Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptyVas. Szept. 23, 2018 2:45 pm
18+

Kris & Eli

Nem sokáig érezheti nyeregben magát, Kris újult magabiztossággal pakolja őt maga alá, mire Eli csak meglepetten pislog, letörölve szája széléről barátja előnedvét. Ellenkezni persze eszében sincs, megadón fekszik el a matracon.
- Erre bezzeg emlékszel... - somolyogva húzza magára a férfit, örül igazából az apró emlékfoszlányoknak is. Nem csak maga miatt, hanem főként azért, mert ez azt jelenti, Kris gyógyul. Lehunyja a szemét, jóleső, apró sóhajokkal lazul el a csókok, a becézések alatt. Meg sem mondaná, hogy kiesett az a két-három év; Kris olyan természetességgel falja, hogy Eli hajlandó rossz álomként tekinteni az elmúlt hetekre.
Hasra fordul, a pimasz kérdésre hasonlóan szemtelen éllel felel.
- Miért támadt az az érzésem, hogy mániád elsőre hátulról megdugni? - Gerince felveszi Kris törzsének ívét, az érintése, súlya, csókjai alá simul, s már akkor fűtött sóhaj tör fel belőle, mikor megérzi a bejáratához nyomódó merevedést. Hátranyúl, végigcirógatja a férfi oldalát, derekát, a félgömbjébe markolva biztatja, kéri, ne várjon tovább. Szerelme nevét rebegve bukik előre a behatoláskor, alkarjára támaszkodik maga előtt, fejét leszegve. Vár egy kicsit, hagy maguknak néhány szívdobbanást, magának ahhoz, hogy lubickoljon az annyira hiányolt érzésben, Krisnek meg hogy az elméjével viaskodjon, de ha túl sokáig nem mozdulna, Eli mozdít a fenekén, előre-hátra hintázva kezd el mozogni a benne lüktető szerven, a saját kedve szerint.

Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptyVas. Szept. 23, 2018 1:20 pm

eli & kris
- +18 -

Hiába tiltakozik benne az a vékonyka hang, hiába undorodik, hiába hátrál, a szíve és a lelke vezéreli minden mozdulatát. Tudja, valahogyan ösztönből, emlékek nélkül, hogy hozzá fonódott, hogy ez helyes, hogy ez igenis az, amit akar, amire szüksége van. A merevedése pedig piszkos bizonyíték a gyanújaként.
Az ágyon fekve felpillant a fölé magaslóra és próbál, még ebben a megbűvölt kábulatban és kotorászni az emlékek tucathalmai között, letörölni a fekete szutykot, alá látni. Aztán ismét csókba cuppannak, ahogy magához húzza, hevesen falja-nyalja. Élvezi a játékot, noha meglepően nem finomkodnak vele, ő sem finomkodik. Fel sem fogja, hogy mi az a mélyről jövő érzés, ami arról toporzékol benne, mennyire hiányzott ez... Aztán megszeppen, ahogy a farkára mar Reed. Nem az érintés, már a csók előtt, a félmeztelen test okozta az erekciót. És most zavartan pillant fel a kékekbe, elnyílnak ajkai, dadogna, nyöszörögne valamit, bármit, aztán megnémul, mert kényeztetni kezdi Eli, ő pedig minden egyes villanásra újból és újból a szobába kerül, de más fények közé, más helyzetbe, ami mindig ugyanaz, az a rajta játszó férfi. A farkát kényezteti szájba merül és nem egy, nem kettő, egy tucat lakat oldódik fel elméjében, ő pedig türelmetlenül kap a férfi alkarja alá, rántja fel magához, majd maga alá, hogy fölé tornyosuljon.
- Nem az a te helyed... - lihegi kipirultan, mégis részben a valódi életében, a jelenében, mégis valahogy a múlt árnyékába ragadva határozatlanul. Akár egy emberi kaleidoszkóp, ezer tucatnyi érzelem áramlik át arcán és szemein, de már tépi is lefelé Eliről az alsóját, s ez a mozdulat újabb emlékek hadát toborozza benne. Látszik rajta, hogy elmerül bennük, lehunyja a szemét, megcsókolja a száját, a nyakát, az arcát, orrával az orrát cirógatja, majd a nyakán játszanak ajkai, meg-megharapja, megszívja a bőrét és már fordít is a férfin, egy mozdulat - elég hirtelen, aztán a füléhez érinti ajkait és belesúgja:
- Miért támadt az az érzésem, hogy legutóbb elrontottad? - megharapja a fülcimpáját és már simul is farkával a férfi félholdjai közé, ha az megszólalna, tiltakozna, vagy bármi, a tarkójára harap. Pár percig dörgölőzik hozzá, küzd benne a tiltakozás még, a habozás, de aztán nem bírja tovább, beigazítja és tekintetét azon ponton felejtve, behatol...

remember
Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptyVas. Szept. 23, 2018 1:02 am
18+

Kris & Eli

Mohón verdesni kezd szívében a kék madár. Kris nem tolja el, nem utasítja vissza, nem undorodik tőle, hevesen csókolják egymást, mintha az elmúlt hetek csak rossz álmok lettek volna. Létezhet ekkora öröm? Még ha nem is emlékszik a másik az utóbbi néhány évre, ennél erősebb bizonyítékra nincs szüksége a szerelmét illetően.
Elakadnak az ágyban, de máris érzi a húzást az alsója felől, így együtt borul Krissel. Halkan felnevet, megtámaszkodik a feje mellett a matracon, onnan pillant le a férfira, szerelemmel, vágyakozón, mintha most látná őt először. Talán, ha visszanyerte az emlékeit, majd elmondja, hogy kettejük közül nem ő szokott felül lenni - most azonban ki akarja élvezni, hogy dominálhat.
Forró, heves csókkal tapad Kris szájára, és míg egymás ajkát duzzasztják, céltudatosan a férfi ágyékára simít. Valószínűleg nem kell sokáig keresgélnie a dudort, melyre egyből rámarkol.
- A tested emlékszik rám... - súgja bele Kris szegycsontjába, ahogy ajkaival lefelé indul a törzsén. Csókokkal halad végig a mellkasán, hasfalán, közben kapkodva szabaddá teszi, kibújtatja kedvese farkát a nadrágból. Pár üdvözlő simítás, gyúrás után beborítja a makkját a nyelvével, köröz rajta, majd tövig elnyeli. Talán ez segít gyógyulni, visszaidéz pár emléket... De ha nem, az sem baj. Csinálnak újakat.
- Lazíts! - Amikor épp nincs tele Kris farkával a szája, akkor a kezével veri, csókokat hintve a hasfalára, a combjára. Azt akarja, hogy a barátja reszkessen a vágytól, a saját nevét is elfelejtse, csak Eliét ismételgesse, míg bírja szusszal...

Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptyVas. Szept. 23, 2018 12:25 am

eli & kris
- +16 -

Egyáltalán nem biztos abban, amit csinál. Nem is érti. Tiltakozik is egy hang a fejében, hogy álljon le, de nem áll le. Közelebb lép Elihez, mint az utóbbi két hétben bármikor és puha kíváncsisággal fürkészi a férfit, csipetnyi vággyal. Hívogatják szemei, bár nem néz Reed kékjeibe, az ajkaira révedő szemeivel értük üzen, ahogy az egyre közelebb osonó testtartásával is. Nem tudja, hogy mire számíthat. Nem tudja, mit kaphat azért amit tesz. Fogalma sincs, hogy mekkorát robbanhat az a bizonyos bomba, de nem tudja kiverni fejéből azokat a képeket, ahogy az illatfelhőt sem. És már túl közel is került hozzá, ajkaik egymáson súrlódnak, tenyere félve kissé, de ismerkedik barátja arcának ívével, a járomcsontján játszik hüvelykujja, feltérképezik szemei az arcát, amikor
- megcsókolja Elliot.
A gyomra bukfencezni kezd. A gerince mentén futkos a bizsergés. Azt gondolta, majd megborzongva elugrik és csápolni kezd, mert mégis csak barátok, ehelyett jobban élvezi, mint valaha bármelyik nővel. Mélyen morgó hangot hallat, mielőtt viszonozná a csókot, s magát is meglepve, heves sóvárgással viszonozza. A csókolózásuk igen intenzív, nem finomkodó. Sőt! Közelebb botladozik a húzásnak engedelmeskedve. Egyik keze még az arcán, míg a másik valahol ügyetlenül az oldalát érintgeti, amikor a vallomást beleleheli Reed az ajkaiba. - Mihhhhhh - kérdezné, kékjei félig felnyílnak, de a csók nem szakad meg, ő pedig visszazuhan a kábulatba. Jólesően hat rá a másik szájának puhasága, a meleg, a húsos nyelv játéka. Izgató, elbűvölő. Többet akar, már nem is hallja, mit mond megint Eli, csak húzódik hozzá közelebb, nyögve, elfúlt sóhajjal. Aztán ismét egy vallomás, majd elhúzódik Reed annyira, hogy szembe nézhessenek egymással, ő pedig kipirultan lihegve figyeli. Némán, szótlanul ácsorogva néz rá. Talán várja, hogy vezesse, talán csak lecövekel, de a következő szavak képesek lennének ájulásba sodorni, arról nem is beszélve, hogyan tessékelik az ágyhoz. Engedelmes, áramlik Reed kezei alatt, ahogyan lábai belebotlanak az ágyba ő rázuhan háttal a matracra.
- Mutasd meg, mutasd meg... - mutatóujjával belemar Eli alsójába és annál fogva húzza magára, hogy aztán ölelhesse, s úgy folytathassák a csókot. Kissé félénk, ami rá nem jellemző és veszettül ver a szíve, de megőrül azért, hogy érezze a másikat. Olyan érzése támad, mintha mindeddig szomjan tartották volna. Hetek óta ez az első pillanat, hogy boldog.

rád
Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptySzomb. Szept. 22, 2018 11:57 pm

Kris & Eli

Igazából nem kell évek óta ismernie Krist ahhoz, hogy levágja, valami nem stimmel, mert nagyra nőtt barátja borzasztóan hazudik vagy titkol el bármit is. Egyszerűen a képére van írva, hogy valami nem stimmel - már ha az nem elég árulkodó, hogy kvázi egyszemélyes sorfallal próbálja a szobán kívül tartani -, úgyhogy Eli ha akarna, akkor sem kegyelmez már meg. Beront és faggatózni kezd, orvosi utasítás ide vagy oda.
Kihagy egy ütemet a szíve a kamu fejrázás láttán. Emlékszik. Valamire emlékszik. - egyre csak ezt szajkózzák a gondolatai, s noha a doktor miniatűr váza még ott csücsül a vállán, a fülébe suttogva, hogy ne hamarkodjon el semmit, gondoljon Kris állapotára s egyebek, ahogy a tesztoszteronfelhő közelebb húzódik hozzá, már leszarja az egészet. A barátja erős, és egyszer már túlestek ezen a sokkos ráébredős vallomásos szexelős dolgon. Azt is túlélte, sőt, úgyhogy miért ne lehetne másodjára is coming outolni? Ezúttal azonban okosabb módot választ.
Vagy hát majd kiderül.
Lapos pillantása alól szemléli az egyre közelebb simuló sziluettet, a pillák árnyékában vibráló égkéket, azokat a tökéletes izmokat, amik pár hete még összetörten feküdtek a kórházi ágy fehérségében. Kívánja Krist, őrülten szomjazik az érintése, a csókja után, és képtelen már tovább várni, így amikor ajkaik finoman súrolják egymást, meg sem próbál a kérdésre válaszolni, hanem megcsókolja a férfit. A keze fáziskéséssel, tétován mozdul csak meg, végigsimít Kris oldalán, gyengéden belekapaszkodik a felsőjébe, még közelebb húzva magához, míg puhán, cirógatva tárja fel ajkait a másik előtt.
- Szeretlek - suttogja épp oly finoman, hogy ne kelljen megtörni a csókot, majd egy határozott rántással megtöri köztük a távot, egymásnak feszítve törzsüket. Keze már lentebb jár, Kris fenekébe markol. - Kívánlak... - Csókja felhevül, apró, szaggatott falásokkal kóstolgatja a másikat, szorosan tartva. - A tiéd vagyok... - elhúzza a fejét, épp csak annyira, hogy kékjük egymásba robbanhasson. Nem baj, ha Kris kiakad. Nem baj, ha nem emlékszik, vagy ez még ijesztő számára. Eli megérti, és türelmes lesz, és elfogadó, de képtelen tovább várni... Meg kell őt kapnia, újra, itt és most.
- Te pedig az enyém... Ha még mindig szeretnéd - fordít magukon, az ágy felé irányítva a férfit. - Nem kell emlékezned... Megmutatom. Mindent megmutatok.

Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptySzomb. Szept. 22, 2018 11:36 pm

eli & kris

Ami Eli részéről vicc, az megnyújtja Kris képét. Nyelnie kell, igazítania izmain, rendeznie mimikáját és nyelnie egy öblöset. - Áhh ehehehe. - nevet fel kínjában, az amúgy aranyos - ám most roppant kínos megjegyzésen, mutatóujjával még lekövetve is fel-le párszor a férfi alakját. Aztán persze nyögné, hogy 'Haver, tele van igen csak hard képekkel a telóm kettőnkről és banyek, miért smárolunk minden másodikon?' de egyszerűen nem fér a fejébe, hogy ha fogadás, vagy mulatság, akkor miért van belőle majdnem ötven. (Kétszázharmincegy de kiszámolja.)
- Neeeeeee. - tiltakozón ugrana is az ajtóba, biztos kapuvá változva egy másodperc lepergése alatt, hogy kinn tartsa Elit, de elkésik és a lakótárs szerető barát már benn is van a szobájában. Egyáltalán nem segít rajta, hogy a másik félmeztelen és, hogy ez miféle vágyakozást kelt benne. Mintha minden porcikája emlékeztetni akarná arra, ami a telefonján szerepel - miért olyan hihetetlen ez?  - Ó, jól, csak... ja, ja a fejem picit. - ez a jó abban, ha baleseted volt, vagy valamiféle tragédiád. Minden bakidat ráfoghatod! Aztán a kérdés, amire Kris arca ismét elkerekedik és tökéletes összefoglalója lehetne a szótárba, a megfelelő ábra arra a kifejezésre, hogy bukás, lebukás, buktad. Lágyan a fejét rázza, de olyan lassúsággal, amit még egy lajhár is megunna. Szája íve, szemei mind lefojtják az érzelmeit...
- Eli... - közelebb húzódik hozzá, de látszik arcán mennyire zavarban van, mennyire tétova és botladozó. Nyel, majd nedvesít ajkain, de le sem veszi pillantását Reed ajkairól. Hogy nem vette észre eddig, mennyire tökéletes íve van? És az illata? Mikor lett ennyire vonzó? Ahogy közelebb merészkedik, lágyuló kékje lapos pillantás alól kutatja a másik arcának pontjait, de nem néz a szemébe, helyette inkább csak még közelebb húzódik.  - Miért nem löksz el? - suttogja, amikor már levegővétel távolságra érkezik hozzá, hogy aztán finoman súrolja ajkaival Eliét. Bal tenyere Reed arcélén simít fel, egészen a füle mögé, hogy a tarkójára csúsztathassa végül. Olyan vontatott és finom a közeledése, mintha bármelyik percben bombát robbanthatna. Hogy lehetséges, hogy ezt elfeledte? Hogyan lehetséges, hogy az elméje nem, de a szíve, a lelke, a teste minden további része tudja, egyszerűen tudja, hogy itt kell, most kell, ennek meg kell történnie?!

can you?
Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptySzomb. Szept. 22, 2018 10:30 pm

Kris & Eli

Az elmúlt hónap borzalmas volt. Előbb az a másfél hétnyi pokol, míg azért imádkozott nem csak ő, de az egész családja is, hogy Kris rendbejöjjön... Aztán a pofán csapás és a két hétnyi megjátszott béke. Egyre nehezebben viseli, hogy a jó barátot kell adnia, de az orvos szerint Kris állapota még nem olyan stabil, nem szabad felzaklatni. A tény, hogy a legjobb barátja az utóbbi pár hétben a szeretője lett... Nos igen, talán ezzel a hírrel tényleg meg kéne várni, hogy Kris megerősödjön. Ám minden egyes nap egyre inkább beleőrül a vágyba, beletörik abba, hogy nem érintheti úgy a másikat, ahogy szeretné.
Ártatlanul mossa a fogát, amikor fura zajokat hall kintről. Köp, öblít, aztán kisiet a fürdőből, csak hogy belesikoltsanak az arcába.
- Jesszus... - Fogalma sincs, ki ijedt meg jobban a másiktól, de hogy Kris nagyobbat sikoltott, az tuti! - Nyugi, nyugi... Nem foglak bekapni - viccelődik, megigazgatva az alsónadrágja peremét. - Félpucér, különben is... - A pucértól még messze áll, és olyan szívesen közölné Krissel, hogy amúgy ezt ő nagyon is tudja. Legalábbis tudta, még néhány héttel ezelőtt. Jópofáskodó kedve azonban rögvest szörnyet hal, amikor észreveszi, milyen furán viselkedik a másik. Átcsap aggódó titkolt ex-boyfriend üzemmódba, és gondterhelten, féltőn közelebb lép, megérintené Krist.
- Igen? Mi az? - képzelődik, vagy tényleg épp lestírölik? Szóhoz sem jut, mert a fickó máris kereket old és a szobájába rongyol, Eli meg csak áll ott, frissen mosott fogakkal, alsóban, és próbál értelmet találni barátja viselkedésében. Persze, az orvos megmondta, hogy komoly a fejsérülés és lesznek még furcsaságok, de... Ennyire?
- Bejövök! - közli az ajtóval jólnevelt lakótárs módjára, majd lenyomja a kilincset, hacsak Kris nem zárta kulcsra az ajtót, és szépen beengedi magát. Nem öltözött fel, a haja még mindig vizes, kékje azonban aggódva kutat a kedves sziluettje után. - Hé, jól vagy? Furán viselkedtél odakint... Fáj valamid? - visszafojtja a sóhaját, egy pillanatra kihagy a szíve, mielőtt még feltenné a kérdést: - Eszedbe jutott valami? - igyekszik, annyira igyekszik nullára redukálni, kiölni a reménykedést a hangjából, de nem megy...

Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptySzomb. Szept. 22, 2018 10:15 pm
Másfél hét eszméletlenség után, két héttel az ébredést követően.
- Amnéziában. -eli & kris

Szóval elég nehéz élned az életed, ha három évvel korábbi éned csapódik a jelenbe. Ugyebár a kapcsolataid fordulnak és mindenki megváltozik. Valaki küllemre, van aki belső tulajdonságokban mutatkozik be egy új arccal. Morgan most abban a szent és megtörhetetlen hitben tölti betegszabiját, hogy nőkkel kalandozik, bulizik és boldog. Reed nem több egy barátnál, csak motoszkál benne egy furcsa melegség minden pillanatban, ha Elliot ránéz, vagy megmosolyogja Kris bénázását. Megsérült az idegközpontja, emiatt még dűt és borít néha indokolatlanul, de kinövi majd!
Amihez viszont nincs egyelőre garancia, hogy visszanyeri-e valaha az emlékeit. Így két hét leteltével, túlélve az anyja és a barátai csőszködését, boldog békességben, kettesben Elivel, a lakásukon, most épp a szobájában a telóján kezd kutakodni. Azt tanácsolták ne erőlködjön, ha akarnak, majd felszínre bukkannak az emlékek. No, de mi van, ha valami fontosról lemarad? - Ezt a viszketeg érzést nem tudja levetkőzni, így hát felüti a telefont és belép a galériába, ahol temérdek kép csapja pofán a valósággal, miszerint nagyon boldog kapcsolatban él, nagyon is szerelmes, nagyon is meleg, és nagyon is Elibe.
Arca eltorzul, elsőre értetlen, aztán bevillannak ezek az elsőre furcsa képek. Eli a kórházban könnyektől áztatott szemekkel. Eli itthon, ahogy bársonyos finomsággal túr a hajába. Eli a... - Ó, basszameg. - pattan fel a helyéről, ahogy a nappaliba csörtet kislányosan durcás léptekkel, de ahogy a fürdőből kilépő félmeztelen Reednek ütközik felsikolt. Épp úgy, mint egy lány.
- Mér... miért vagy te pucér? - fordul el, őrült módjára forgolódva. Nem mintha ne látta volna az emlékezetkiesés előtt is, többször. No, de hát ez most más. És emlékeztetnie kell magát, hogy ez nem csak neki új. Elinek borzasztó lehet... - Jó, jó! Fürödtél. Én is szoktam, csak hát... te Eli, figyelj én... - kezd bele, de ahogy beszélni kezd, pillantása lefut az izmos hasfalon és a kockákban elveszik. Talán nem emlékszik rá, hogy érintette volna, de arra valamiért igen, mennyire selymes és... Tényleg ennyire vonzódik hozzá, vagy...? Ráeszmél, hogy az ébredés óta most először érez életet a nadrágjában, így hátrálni kezd. (Az igazság az, hogy attól félt e téren is megsérült. Ugyanis az orvosi vizsgálatokon semmiféle pornó nem hozott eredményt. Nos, így már érthető...) - Felejtsd el, háhá, jó poén. - mutat a fejére, majd visszarohan a szobájába és becsapja az ajtót. Némán káromkodni kezd és toporzékolni, homlokát a falnak csapja.

shake it off
Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptySzomb. Szept. 22, 2018 9:54 pm

Kris & Eli

Nem kap levegőt. Bár Krist hajították ki a másodikról, át egy üvegfalon, mégis ő az, aki nem kap rendesen levegőt. Csak áll ott, a torkában egyre feljebb kúszik a kétségbeesés, és az jár a fejében, hogy ez nem lehet. Nem történhet meg.  Vissza kell pörögnie az időnek, mert ilyen egyszerűen nincs.
- Neh... Ne beszélj... - Újabb eszméléssel térdre zuhan Kris mellett, de nem meri érinteni sehol. Túl sok a vér, és nem tudja, mit tegyen, mit fogjon, amivel nem okoz nagyobb fájdalmat. Könnyek lepik el a szemét, reszketve, tehetetlenül figyeli az egyre tompuló kéket. - Pihenj, jó? Pihenj. Rendben leszel. Mindjárt jön a mentő és összekaparnak, csak... Csak pihenj - dadogja, tétován megcirógatva a borostát Kris arcélén. Az az egy szó vasmarokba szorítja a ketyegőjét, a könnyek úgy bugyognak fel a torkából, mint szerettéből a vér.
- Én is... Szeretlek, Kris. Ne aludj el, jó? Csak... Csak pihenj. Minden rendben lesz. - A kezét keresi, beborítja tenyerével a férfi ujjait, azt sem bánja, ha összevérzi. Az ajkához emeli Kris kezét, odaszorítja, könnyfátyolos kékje fel-le fut szerelme testén. - Kérlek, Kris... - Nem veszítheti el. Nem itt, nem most.
Hallja a szirénát, látja a villódzó fényeket, de nem fog fel belőlük semmit. Arra eszmél, hogy el akarják húzni Kristől, mire dacolni kezd, üvölteni, hadakozni. Tehetetlenül figyeli, hogyan teszik be a társát a mentőautóba, és hiába kiabálja a nevét, hiába harcol, hogy utána juthasson, nélküle indulnak el.

Képtelen vezetni, így egy kolléga beviszi őt a kórházba.

Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptySzomb. Szept. 22, 2018 9:35 pm
+16


eli & kris

A pillantás, ahogy kékjeik összetalálkoznak a néma félreismerhetetlen végzetben elmesél annyi érzelmet és emléket. El kéne hangoznia nagy szavaknak, Krisnek el kéne mondania, mennyire szereti Elit, hogy mekkora hülyeség külön aludniuk és nem egymás szendvicsébe falniuk, nem egy takaróba gabalyodni és esténként osztozni a fürdővízén, de a golyózápor elront mindent és ezek a szavak kimondatlanok maradnak. És bizony Krissel együtt zuhannak át az üvegen, le a betonra. Fel sem fogja, hogy mi történik a zuhanás pillanatában. Lelassul körülötte a világ és bár nem üvölt, egy arc a sokból villog a szívében és megbánja, annyira megbánja, hogy az az utolsó pillanat nem úgy történt, ahogy kellett volna neki...

A becsapódás tömör tompaság. Fájdalmas behatolás a gerince számos pontján, melyet a mellény valamelyest felfogott. A lábai, karjai egy-két karcolással megússzák, de a koponyája csattanásától megsüketülhetne. Berobban a képe az épület oldalának és a csillagoktól ragyogó égbolt, a lebilincselő mozdulatlanságé és egy összezuhanó tüdőé. Megrezzen, ahogy az üvegszilánkok kopognak mellette, s kékje a rengeteg vérben aligha marad igazán égszínű. Orrán, ajkán ugyanis felbuggyan a keserű nedű.
- Elhh... - felköhögi a vért és ettől megbódulva ismét nem lát mást, csak a csillagoktól díszített sötét fátyolt fölöttük. Nyekeregve próbál sűrűn pislogni, kapaszkodni, de a kép homályosul, ahogy az érzékei is. Remegő kezekkel, összecsukló éntudattal rángatja elő a szót, azt a szót, amit nem vihet magával a sírba. Nem lehet. Ki kell mondania. Meg kell erőltetnie magát. - Szher... - köhög fel ismét, behunyja szemeit az erőlködés csak ront az állapotán, de akkor is meg kell tennie. Ki kell szakítania magából. Muszáj. - Szherheeetlekh... - bár amorf és torz a szó, nem túl érzékeny vagy romantikus, se nem megható, de szívből szakítja fel, őszintébben, mint valaha, az eszméletlenség határán.

-

Ekkor érkezik a mentő.

more than anything
Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptySzomb. Szept. 22, 2018 9:22 pm

Kris & Eli

Eli szombat óta azzal nyugtatja magát, hogy nem szerethetik egymást minden egyes nap. Kellenek ilyen haragban, szótlanságban töltött napok, különalvós esték is. Ez persze gyenge vigasz, hiszen hiányzik a béke, hiányzik Kris közelsége, a hangja... Beteget akart jelenteni, de  nem tudott senki beugrani a helyére, így kénytelen lehúzni a társa mellett a napot.
Elől akar menni, de Kris nem hagyja érvényesülni. Még ha értékeli is a romantikus gesztust, csak rosszallón morog miatta, hiszen ő is pontosan ugyanúgy félti élete szerelmét, mint fordítva. Vitának azonban itt nincs helye, úgyhogy kékje megkeresi a rokonszín szempárt és biccent a kérésre.
- Mindig. - És úgy is tesz, támogatja Krist hátulról, ahogy berontanak az ajtón, ám a kialakuló káoszban szem elől téveszti. Elveszti a fegyverét és közelharcra kerül a sor, így nem látja, mi történik a másikkal, csak a nagy csattanásra kapja oda a fejét. Pillanatokkal később az utolsó csempészt is sikerül ártalmatlanítani, így elsőként ér oda az ablakhoz, és ahogy kinéz rajta, megfagy a vér az ereiben. - Séh... Sérh... Sérült rendőr - makogja a rádiójába, de ez nem az ő hangja, nem is ő beszél. Képtelen rá. Sokkot kap a látványtól, és csak nehezen talál vissza magához. Akkor azonban egyből felpörög.
- Sérült rendőr! Mentőt! Sürgősen mentőre van szükségünk! - megkapaszkodik a tűzlétrán és már csúszik is lefelé, hogy a lehető leggyorsabban Kris mellé érkezhessen. Üvegszilánktengeren tapicskol keresztül, ám minél közelebb ér, annál sápadtabbá válik a látványtól.
- Kh... Kris...

Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptySzomb. Szept. 22, 2018 9:07 pm
- 2 nappal később, bevetésen -eli & kris
- #omfg -

Közvetlenül két szomszédos egység van velük. Golyózápor mindenhol. Kris civilnek öltözve, kezében fegyverrel, háta mögött Reeddel a keleti szárnyon halad felfelé. Bár a kapcsolatuk nem felhőtlen, Morgan minden mozdulatával fedezi, s ha kell védelmezi Elit. Az életük kockáztatása közben ugyanis semmiféle probléma nem kerülhet előtérbe, csak a kristálytiszta igazság, hogy szereti.
- Jefferson megsérült. Ismétlem Jefferson megsérült. Kérek egy azonnali mentést! És erősítést! Azonnal!- hallatszik a közös frekvencián, ekkor Kris a háta mögött lévőre pillant, ahogy a falnak feszülnek. A drogosokkal még csak-csak megbírkóznak, de az embercsempészek és a maffia emberei már megizzasztják a rendőröket.
- Fedezz, kérlek. - kékje aggodalmas, mégis acélozott határozottsággal szólal meg. Látványosan mondana még valamit a másiknak, de újabb golyók harsognak. Civil van az egyik férfi mellett, így nem is kérdéses, hogy menniük kell. Kris ruhái alatt ott a mellény, de ez nem garancia semmire. Nem engedné előre Elliotot és hát nem is teszi. -
Kipördül az emeltre, a por száll, ahogy az éjszakában már alig látni valamit, egy-egy izzó ég csak az elhagyatott romban. Úgy fest ezt a lepukkant épületet a szagok alapján mindenféle sötét ügyletekre használhatják. Minden egység neki lendül. Kavarodás történik. A túsz túléli, a rendőrség markában van, amikor Kris az egyik kereskedővel ütközik meg. A lövöldözés és a sötétség miatt a dulakodásban nem vehető jól ki, hogy kivel mi történik. Így az éles csattanás hangja nem hoz egyértelmű utalást arra vonatkozóan, hogy ki az, aki a második emeltről éppen kizuhant...


together we will live forever
Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptySzomb. Szept. 22, 2018 8:46 pm

Kris & Eli
és az baj?

Rosszul esik neki Kris elutasítása, hogy úgy húzódik tőle odébb, mintha leprás lenne. Csak azért, mert nem csapta rá valakire az ajtót, aki segítséget kért tőlük, még nem kéne ennyire duzzognia... Nem ő hívta át a srácot, az tört rájuk. Ha olyan paraszt lenne, mint amilyen Kris, akkor most nem lennének haragban? Wow, ezt aztán jó tudni.
- Jó, megoldom - ledobja a csokit az ágyra, az íze megsavanyodott amúgy is a szájában. Kris hátát bámulja, ahogy kirobog a telefonjával, és feszülten megrázza a fejét. Felkel az ágyról, kibattyog utána.
- Miattam ne fáradj, kösz. Nem kérek semmit. - A konyhába megy, kivesz a hűtőből egy üveg sört, azzal kézenfogva ballag a saját szobájához. Nem vágyik ma este már Kris társaságára.
- Jó éjt, jó étvágyat - veti oda szárazon, majd nyílik és csukódik az ajtó mögötte, és Kris még hallhatja, hogy kattan a zár is.

Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptySzomb. Szept. 22, 2018 8:35 pm

eli & kris

Érdektelen marad. Amikor a nyomulás szó kibicsaklik Reed ajkain, nem támad fel benne az ösztön lény, hogy akkor máris a lépcsőházba rohanva ellássa a srác baját - és ez aggasztó. Helyette unott képpel nézi tovább a tévét, amit egyelőre még nem hall igazán jól. - Ügyes vagy. - bólint végezetül a dicséret mellé, ami inkább csak töltelék megjegyzés. Nem akar kommunikálni. Egy kissé beleragadt a saját érzéseibe, gondolataiba, elegek most azok. Nem hogy még azzal foglalkozzon, Reed mekkora blokkoló volt - ami amúgy sokkal hamarabb is lehetett volna. És hát lett is, csak nem Tom felé.
Nem felel, nem is szól semmit ahogy Reed a közelébe oson. Morgan már attól kényelmetlenül érzi magát, hogy nem hagyták egyedül, hát amikor még az ágyára telepszenek és a csokijáért nyúlva falni kezdik azt, nyelnie kell egyet. Hirtelen húz hozzá Eli, át is karolja, ami most egyáltalán nem jóleső és ez az arcán ott is van a másik feje fölött.
- Elég nagy a lakás, ha zavar, oldd meg. - nyögi kedvtelenül, majd a filmre fókuszál, kissé arrébb vándorolva a másik mellől. Zavarja, ha valami megbeszéletlen dolog ékel közéjük és most aztán annyi mindent gondol a fejében, hogy egyáltalán nem bánná, ha magára maradna. Ehhez hozzá tartozik, hogy nem volt még igazán komoly kapcsolata, ahogy olyan se, hogy szeretett volna. De most, hogy a mézeshetek letűnnek és a köd enyhül, nyilván eszébe juttatja egy pasas felbukkanása és Lizzy telefonhívása, hogy a nagy egészet nézve mi történik. - Rendelek kaját. - fogja a telóját és felpattan az ágyról, a nappaliba csörtet. Ahogy a hívólistába ér, ismét megakad.

all I need is one
Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptySzomb. Szept. 22, 2018 8:24 pm

Kris & Eli
fogadjunk?

Látja, hogy barátja terelő taktikát választ és inkább úgy tesz, mintha épp nem tetten érték volna. Jó, Eli racionális fele próbálja hangsúlyozni, hogy a lánnyal ősidők óta barátok, nincs abban semmi, ha telefonon beszélnek - csakhogy Eli racionális fele eléggé elhalkult mostanság, főleg, mióta ennyire szerelmes.
- El. Aztán amikor nyomulni akart, kitessékeltem - Egyfajta békeüzenetként tálalja az infót, sugallva vele, hogy talán, talán tényleg rá kellett volna csapni a fickóra az ajtót, és hogy Eli számára sem kellemes társaság, és lehetőleg sosem lesz az a jövőben.
- Jól van - Nincs jól, de a racionális Eli van egyelőre még hatalmon, úgyhogy ha kissé gondterheltnek is látszik, igyekszik nem éreztetni Krissel - akinek láthatóan már nem csak dugni nincs kedve, de kommunikálni sem nagyon. - Nem kell, nem vagyok éhes. - megkocogtatja a tv oldalát, ahogy elhalad mellette. Nem csukja be maga után az ajtót, hanem Kris ágyához sétál és lehuppan mellé, befészkeli magát a férfi oldalába, hogy onnan bámulja azt a vackot, amit éppen néz. Nem erőlteti a beszélgetést, de ott marad mellette, ha a másik engedi, odabújva, átkarolva őt.
- Üvölt a tévé... - jegyzi meg félhangosan, majd elnyúl a csokiért.

Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptySzomb. Szept. 22, 2018 8:09 pm

eli & kris

Pillantása belegabalyodik Eliébe és egy kissé meg is feszül. Ha hallotta a telefonhívást, illendő volna megrezzennie, magyarázkodnia. Talán. Vagy nem? Ha magyarázkodna, csak rontana a helyzeten. Lizzy csak egy barát. Arcáról lemállnak az érzelmek, hűvös, szinte már nem-törődöm.
- Sikerült ellátni hasznos infókkal? - pillantása a képernyőre szegeződik, a telefont valahová az éjjelire simítja, majd a csokival babrál. Tényleg úgy tesz, mintha nem számítana, hogy hallották, hogy kihallgatták az előbbit. A következő megjegyzésre már feltekint a srácra. - Bármikor. - ránt vállat ő is, de ismét a tévét bámulja. Igazából nem akar Tomról beszélni. Sem arról, hogy ő mit beszélt Tommal. Csak nézni akarja azt a kicseszett filmet és nem foglalkozni semmiféle felhővel, vagy nővel. Férfival se. Aztán jön a kérdés, amire már nem csak íriszei, arca is Reed felé fordul.
- Igen. Vagyis nem. - a derűs mosoly és hangnem láttán kissé felenged ő is. - Nem hívom át, majd valahol összefutunk. Holnap, vagy a hét valamelyik napján. Majd csörög, ha erre jár.., aztán meglátjuk. - elteszi a csokit a telefon mellé, és felhangosítja a tévét, ezzel üzenve, se kedve, se idege, se ideje most erről társalogni. Az igazság az, hogy el sem tudja képzelni, hogyan boldogul majd Lizzyvel ezek után és ez picit aggasztja, de az biztos, hogy ezt nem fogja megosztani Elivel. Sem.  
- Rendeljek vacsira valamit neked? - nem néz a barátjára közben, lejjebb fészkel, feje alá csapva egyik kezét.

all I need is one
Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptySzomb. Szept. 22, 2018 6:23 pm

Kris & Eli
fogadjunk?

Csakhogy az az ajtó nagyon is nyitva, és Eli áll benne, összefont karokkal, szúrós, jégkék pillantásával. Hogy a telefonbeszélgetés mely pontján került oda, sosem fog kiderülni, pont olyan halk volt, mint a szél, és legalább annyira hűvösnek tűnik most, mintha az Antarktiszról jött volna.
- Tom elment - közli diplomatikusan, mert nem, egy Reed sosem megy bele közvetlenül a vitába. Előbb szépen fel kell építeni az utat odáig, ki kell élezni a hangulatot, tudatni kell a másikkal, hogy robbanni fog... Csak aztán robbanhat. - Kösz a segítséget - felhúzza a vállát, bár megjegyzésével ellentétben nem úgy tűnik, hogy zavarná. Hogy ez zavarná. Szombat este van és másra készültek ők ketten, megérti, hogy Kris morcos, amiért ebbe egy idegen tahó belerondított. Eli viszont azért morcos, mert a zöld szörnyeteg belülről emészti azóta, hogy meghallotta A nevet.
- Elizabeth átjön? - megjátszott könnyedséggel, derűs hangon kérdi, mintha a világon semmit nem számítana, de közben meg nyugtalanul fészkelődik, a félfába fúrja vállát, annyira támaszkodik, mert igenis számít. Nem akarja azt a nőt a lakásuk közelében, Kris közelében meg pláne nem, de tudja, hogy sehonnét sem tilthatja ki. Régebb barátja a kedvesének, mint ő maga, noha ez a gondolat nem segíti könnyebben álomba éjjelenként...

Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptyPént. Szept. 21, 2018 7:04 pm

eli & kris

És nincs is szükség rá, hogy még egyszer megkérje Krist, mert Kris mögött a szobája ajtaja durván becsapódik és azzal a lendülettel már az ágyra is huppan. Játszi könnyedséggel pergeti le magáról Eli varázslatosan bűvölő kékjeinek mellékhatásait, s hagyja figyelmen kívül a frekvencia lágyságát, melyben barátja szinte már könyörgött jelenlétéért. Ám Morganben ott dübörög az a vékony kis hang, miszerint; Magadnak ástad, mássz ki belőle egyedül! Ráadásul nem fél kettesben hagyni a sráccal, mert ismeri Elit. Elég erőteljesen durva tud lenni, ha úgy alakulna. És egy ajtó választja el őket mindössze. Meg néhány egyelőre hűvösebb érzelmes felhő, amik szórják a villámot Kris körül, de majd eltűnnek. Mindig eltűnnek...
Mind a csokievés, mind a duzzogás és a tévében látott vígjáték sikeresen elvonják a figyelmét az időről. Meg aztán maga sem veszi észre, hogy mikor cseng a telefonja. Lizzy az. Megrezzen a gyomrában valami, de végül csak felveszi. - Hé. - köszön bele, lehalkítva a tévében sziporkázó humorfoltokat. - Igen, igen, nem most volt. - megdörzsöli a tarkóját, az ágy szélére csúszik. Alsó ajkába harap, fogalma sincs, hogy mit mondhatna neki. A legszorosabb, legkedvesebb lány barátja, sőt... De legutóbb lefeküdtek. Azóta pedig nem volt több érintkezés köztük, minthogy a lány dobott egy üzit, hogy hazaért - mert ez szokás volt már gyerekként is közöttük. Feszülten ül fel. Most először feszült Lizzy 'virtuális' közelében. - Ó, tényleg? És mikor? - meglepetten derül fel az arca, úgy fest a leányzó ismét erre járna. - Persze, mindenképpen... - de elhallgat egy pillanatra és a vonalon túlról megérzik, hisz ismerik. - Nem! Nem, dehogy. Semmi bajom nincs veled, csak... nem fura ez? - kérdezi vékony vonallá formálva szemeit, eltorzult fapofával közben, mint aki épp hirtelen fájdalmat él át - ahogy injekciót kap az ember mondjuk! - Jó, ez igaz. Jó, jól van. Ha részedről nincs gáz... Oké, oké. Felfogtam Pötyi. - kiszélesedik a vigyora, őszinte lesz. - Csörögj rám. - mosollyal a képén rakja le a telefont és elbámulja a kijelzőt még egy darabig, rajta a névvel. Onnan pillant az ajtaja felé - ami valószínűleg még csukva van. Ő pedig visszaborul az ágyra... Eszébe sincs zaklatni a barátját, meg annak a kuncsaftját. Helyette beférkőzik gondolatai közé ez a nő. A vele eltöltött idő. Ez a telefonhívás. Majd úgy az egész helyzetét kezdi pakolgatni, végeredményben meg ki tudja miféle egyenletet kap...

all I need is one
Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptyPént. Szept. 14, 2018 1:17 pm

Kris & Eli
naa, ne durcizz, mindjárt kiengesztellek...

Remek, Kris egyenesen a 'Nem csinálok jelenetet, de ezt ne csináld, mert utána biztos jelenetet csinálok...' arcával bámul rá, ami csak egyet jelenthet: az elodázott szeretkezésük helyett ma este veszekedni fognak, aztán a falhoz csapva a másikat félájultra dugni egymást. Pedig Eli, aki amúgy kifejezetten az érzelemmentes, heves aktusokhoz szokott, egészen függőjévé vált nem csak Krisnek, hanem annak a romantikus, meghitt, mégis szenvedélyes együttlétnek, amit az ágyban (vagy a lakás, a város bármely pontján) produkálnak. Szerelme karjaiban úgy érzi, megtalálta a helyét, és hogy soha semmi többre nem vágyna annál a békénél és boldogságnál, mint amit az utóbbi hetekben felépítettek.
Egy jó kis vita persze mindig belefér, és Eliben egyből bekapcsol a dac a másik műmosolya láttán. Mert 'Igenis segíteni fogunk, ne duzzogj már!', küldi vissza a nonverbális jelet, mielőtt pontosan ugyanolyan megjátszott mosollyal engedné be az estéjük és békéjük rombolóját. Ki nem állhatja a fickót, ez igaz, ám az igazságérzete és a kötelességtudata erős annyira, hogy ne csapja rá az ajtót. Bármilyen idegesítő is és bármilyen rosszat is hoz a nyakukra, attól még Eli szerint így helyes.
- Biztosan nem akar sokáig maradni - szúrja vissza Krisnek, de csak a pillantása éles, arcjátéka és hangja meglepően nyugodt. Jégkékjét azonban Tom is magán érezheti, mert láthatóan nagyot nyel a kijelentés mögött lappangó, fenyegető súlytól, hiszen a figyelmeztetés épp úgy neki is szólt.
- Persze, igen, hogyne... Köszönöm... - motyogja, mire Eli pillantása egyből megenyhül, és készségesen beengedi a lakásba az idegent. Szinte bűntudatosan, bocsánatkérőn pillant duzzogó kedvese után. Vészjósló jel, hogy csokit vesz magához; ha mesterséges endorfinra van szüksége, akkor tényleg morcos lehet.
- Maradj, kérlek - Hangja halk és lágy, nincs benne könyörgés, mintha azt mondta volna, kék az ég, egy olyan hangfrekvencián, melyet egyedül Kris képes dekódolni. Tudja, hogy a barátja heves vérmérséklete túl sok önfegyelmet kívánna hozzá, de Elinek meg nincs kedve kettesben maradni ezzel az alakkal, és van annyira önző, hogy tudja, ha a megfelelő módon kéri, Kris a kedvéért bármit megtesz. Egy próbát megér, legalábbis, mert ha a másik makacsul ragaszkodik a sértett elvonuláshoz, ő sem kéri még egyszer.
Így vagy úgy, de megkínálja Tomot egy pohár vízzel és végighallgatja a történetét arról, hogyan verték át és hogyan használják illetéktelenül a pénzét, és hogy a rendőrség hogyan hajtotta el, mert nem tudnak mit kezdeni a dologgal. Felír neki egy telefonszámot, egy olyan kollégáét, akihez fordulhat, és ellátja néhány jó tippel.
- Esetleg megadhatnád a számod, hogy ha kellene... - kezdene bele Tom a magyarázkodásba, és Eli ezt végszónak érzi, hogy felálljon és udvariasan kifelé tessékelje. Nem játszana többet sem Kris, sem a saját türelmével.

Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptyKedd Szept. 04, 2018 1:35 pm

eli & kris
- #blocked  -

Lágy mosollyal, lapos pillantás alól duruzsolva morog, homlokával Reed tarkóján a puhább szálakat cirógatva. Lerí róla, hogy szerelmes és figyeleméhes egyszerre, ami az ő esetében igen csak ritka és veszélyes kombináció. Nem épp a türelméről híres, vagy a nyugodt viselkedésről. Nos, ami ezt illati az enyhén harapdáló ajkak is erről mesélnek az illatos bőrbe finoman vörös pettyeket festve. A puszira felélénkül, s mint ahogy a kutya előtt pattogtatják a lasztit, úgy virulnak fel kékjei, ám az ismét elforduló szerettének mozdulatába - csakugyan belesajog a ketyegője.
- Azt hiszem túlélem... - teljes törzse neki feszül a másik hátának, Eli szíve a Krisén dobog és az újonnan alakult együttes valamiféle bódító dallamot járathat, mert Morgan minden egyes sóhaja sürgetőbb. Szóval ismerve Krist, nem igazán nagy rejtély, hogy képes volna a karnyújtásnyira díszelgő vázából kikapni a virágot, hogy annak tartalmát a laptopra borítva magára erőszakolja Eli figyelmét, de első lépésként próbál csábító ötleteket produkálni. (A váza még várhat - ám nincs elfelejtve...)
Ahogy szavaival sikerül végleg bűvkörébe csalni és mozgásuk összhangban egy ritmusra jár, ő már biztos abban, hogy a következő mozdulatában benne lesz minden indulata, ahogy lesöpri az asztalról azt a nyamvadt masinát. Tovább bújja, hiába érzi, hogy Eli is kész rá, hogy vele foglalkozzon, ó, ugyan! Kris még mindig nyalja-falja-ízleli-csókolja, izgatná, de közben mindez nem a szex irányába terelődne, mert mostanában legyen érzéki, vagy durva, ők ketten szeretkezni szoktak. Morgan olyan szenvedéllyel és szerelemmel öleli magához minden egyes aktus közben, ahogy arra csak kevesen képesek tiszta lélekből.
Ingerült lesz a kopogást hallva és hát nem is lendül neki túl lelkesen a blokkolónak, de kedvese nem is ereszti. A hirtelen jött viharfelhők feje fölött épp olyan sebesen távoznak ajkaik összecuppanása után, ahogy érkeztek. A szexet imitáló rózsaszín szirmok játékától megszédül, teljes erejéből öleli magához Elit, vonva, húzva, már szinte marva közben, és hát hiába is motyogna bármit is Reed, Morgan rácuppan arra a szájra éhesen. - Mmhhhmmm... - súgja vissza, lefojtva egy boldog, szerelmes mosolyt, hogy aztán eltávolodva, továbbra is komor, türelmetlen pofával járuljon a zaklatójuk elé.
Morcona képe leginkább zavarodottá változik, mikor a tag az ő pasija tegnapi randevújának nevezi magát. Kékjei szikrát szórnak, és hát valljuk be, átvillan a fején, hogy a fegyveréért nyúl és szitára pettyezi a csávót, ám annak szerencséjére elég Eli egyetlen érintése az oldalán, épp csak egy összeérő felkar és csihadnak benne az agresszív vágyak. Néma nézőjévé válik az újratalálkozásnak, ám ami eztán jön, arra már felfutnak szemöldökei.
- Tommy... - mosolyogva benyögi valahol kettejük párbeszéde alatt, s bár mosolyogva fogadja a pasast, szemeivel ölni tudna, akkor is, ha erősen hetero gyanús a csávó. A derekát cirógató kézre bólint, s míg Eli szélesebbre, ő szűkebbre csukná az ajtónyílást, így hát kérdőn pillant kedvesére. Totál félreértve a kettejük nonverbális megállapodását, melyben Kris azt üzente volna, hogy "Rendben. Elküldöm a halálba." - Eli pedig nyilván azt, hogy "Bocs, muszáj." - Most? Ez komoly? - kerekedik el a szeme, bár nem hangos, nem is éles a hangja, de ettől még szemei árulkodnak és legjobb barátja ott szunnyad szerelmében, így hát tudhatja, hogy ez a 'Nem csinálok jelenetet, de ezt ne csináld, mert utána biztos jelenetet csinálok...' arca.
- Érezd magad otthon. - szúrja oda, de hűvösen halad el kettejük között, hogy aztán a szobája felé vegye az irányt. Egyrészt, nincs köze ahhoz, mihez kell annyira szombat este segítség - jogi alapon, aham, persze. Másrészt, nem volna képes jópofát vágni ahhoz, hogy Eli mindent előrébb helyez, szombat este... Harmadrészt, beverné a csávó képét, az a tenyérbemászó zacsi arc - undorító. - Szólj, ha végeztél. - nyögi oda, majd magához vesz egy tábla csokit és a saját fészkébe telepszik, benyomva a tévében valami ócska akciófilmet...

all I need is one
Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... EmptySzer. Aug. 29, 2018 7:15 pm

Kris & Eli
nothing's gonna change my love

Az elmúlt pár hét maga volt a tömör gyönyör. Noha Eli mindig is pontosan ezekről az idilli, szerelemtől dilis napokról ábrándozott, most mégis nehezére esik elhinni, hogy vele történik mindez. A lelke mélyén még mindig azt várja, mikor fognak ismét elromlani köztük a dolgok, mikor jön rá Kris, hogy nem is ezt akarja, vagy épp mikor kavar be valamit a sors kettejüknek. Hiszen ezt a fokú boldogságot meg sem érdemli...
Az asztalnál gubbaszt, az anyja ezer éve rágja a fülét, hogy nézzen már rá a laptopjára, mert valami nem jó rajta. Nem mintha Reed akkora technikai guru lenne, de azért egész jól boldogul az operációs rendszerekkel. Eddig túlságosan lefoglalta a szerelem, de most már képtelen volt tovább hessegetni azt a házsártos nőszemélyt.
A hozzásimuló izomkolosszus és a forró csókok, melyekkel a figyelmét próbálják elvonni, nagyon is beválnak. Lehunyt szemmel, dorombolva adja át magát Krisnek, szabad kezével még hátra is simít, megcirógatva a tarkóját.
- Mindjárt, szerelmem. Ezt meg kell csinálnom anyámnak, különben megvonja tőlünk a hétvégi pite-adagot - oldalra fordítja fejét, épp csak annyira, hogy csattanós puszit nyomhasson kedvese arcélére, de kékje végig a makacskodó monitorhoz rögzül közben.
A parkos ötlet elég meredek ahhoz, hogy elvonja Eli figyelmét. Kíváncsi, kerek pillantása egyből résnyire szűkül, ahogy pajkos mosolya megjelenik az arcán.
- Igen? A kedvenc bokrunknál? - Keze lecsúszik a touchpadról, hogy Kris combján induljon el egyre feljebb. Jobban kitolja a fenekét, nekidörgölve a másik farkának, és ahogy ruhán át baszni kezdenek, Eli ajkáról felrebben az első, kéjes sóhaj. Megkeresi az ölén babráló kezet, hogy jobban merevedő farkához szoríthassa, és már nem érdekli sem a laptop, sem a pite, felizgultan követi Krist bárhova... Míg meg nem zavarja kettejüket az ünneprontó kopogás.
- - visszarántja magához felindult kedvesét, mielőtt még kinyírna valakit, és fél karját a nyaka köré fonva megcsókolja, nyelvével puhán szexualizálva szerelme ajkait, bele-beleharapva a felső ajkába. Duzzadtra csókolja, csak aztán engedi el. - Bárki is az, küldd el, aztán gyere és dugj meg... - duruzsolja a másik szájába, aztán elengedi, hagyja, hadd menjen. Addig is visszagörnyed a laptop fölé, és megpróbálja rendberakni a merevedését, hogy ha behívnák az alkalmatlankodó vendéget, ne süljön fel rögtön. Meg el se.
Nem sokkal később hangtalanul kúszik az alakja Kris mellé, a vállához bújik.
- Nem nevezném randevúnak, hogy meghívtál egy pohár vodkára... Tudod, ő az a fickó, akinek lerobbant a kocsija és elhoztam hazafelé egy darabon - narrálja Krisnek, majd elnyújtózik előtte, hogy kezet rázzon a sráccal. - Mit tehetek érted, Tom?
- Azt mondtad, ha szükségem lenne jogi segítségre...
- Ööö... - Eli feszengve átdörgöli a tarkóját, Krisre sandít. Mondott ilyet, de nem gondolta, hogy rögtön másnap, szombat este felkeresik emiatt. Tudja, hogy kedvese bedurcázik, ha behívja a fickót, de nem hajthatja el csak úgy... Szóval bocsánatkérő mosollyal megcirógatja Kris derekát, mielőtt szélesebbre tárná az ajtót. - Persze, gyere be. Krisről, a fiúmról már meséltem - mutatja be kettejüket egymásnak, és kékje Tom mögött egyből Krisre villan, némán ígérve meg, hogy olyan gyorsan elhajtja a tagot, amennyire csak lehet.

Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... Empty
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: anglia temetõje-
Ugrás: