Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Eli & Kris - Boys like you...
TémanyitásTárgy: Re: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... - Page 2 EmptyVas. Aug. 26, 2018 4:56 pm

eli & kris
- so here we are...  -

Kris sosem volt még annyira boldog, mint az utóbbi hetekben. Közel öt hét töretlen öröm, meghittség van már a hátuk mögött, amit nem zavarhatott meg semmi. Sem az anyja, sem a kollégák, de még a közös munka sem. A közös megfigyelések több nevetéssel teltek, mint bármikor, ahogy az akció is sokkal lendületesebb volt, mint eddig valaha. Arról nem is beszélve, hogy ez a sülve-főve eléggé bejött neki. A reggeli csókcsaták, a fürdőszobai móka, vagy a filmezések (amik rendre szexxel végződtek), olyan élményekkel gazdagították az életét, amikre mással nem volt példa.
- Mit csinálsz bébi? - csattannak ajkai a srác tarkójához, ahogy teljes törzse nekikoccan az asztal előtt pucsítónak. Kris is ért annyira a gépekhez, mint Eli, de a rendszerbe sosem mászott bele, azt rábízta Reedre - a maga részét is. Egyik tenyere a férfi mellkasán bomlik szétfeszített ujjakba, a másik az ágyékára manőverezik, hogy ott cirógassa, közben már a fülét harapdálja. - Szombat este van, könyörgöm mondd, hogy nem most lettél az év dolgozója... - macskásan bújja a puhább szálakat orrával, közben beborítva csókokkal a fedetlen területet. Nem mintha az, hogy szombat van jelentene bármit is az utóbbi négy lehetőségnél legalábbis nem mozdultak ki (de volt, hogy még az ágyból se).
- Mi lenne, ha lemennénk a parkba és huncutkodnánk? - susogja játékosan és már mozgatja is mellé csípőjét, hogy éreztesse, mi az, amit művelne. A finom dőlés persze meg sem közelíti a valós tempót, vagy nyomást, amit életre keltene a fák lombjai alatt. És mikor már a torkára marva rántaná magával (a parkig persze el nem jutva), akkor kopognak az ajtón. Morgan morog valamit a srác nyakába, de újra kopognak és ezúttal jóval erősebben dörögnek a fán, így aztán lendülettel elindul, hogy elküldje kihordója félholdjai közé és visszatérhessen oda, ahol lennie kéne.
- Mi van?? - tépi fel az ajtót, amikor egy igen helyes, karakán pasas köszönti viszont széles vigyorral, Elit keresve. - Aha, ki vagy? - teljes vállszélességével az útba áll, közömbös, kissé már unott pofával nézve rá, addig, amíg azt nem mondja a srác, hogy 'Tom vagyok, ja, velem volt tegnap este, randiztunk...'

one
Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Eli & Kris - Boys like you...Eli & Kris - Boys like you... - Page 2 EmptyVas. Aug. 26, 2018 4:55 pm
Eli & Kris
- Otthon -
Anonymous
Vendég
Vendég

Eli & Kris - Boys like you... - Page 2 Empty
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: anglia temetõje-
Ugrás: