welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Arno H. Hesse, Briana Doherty, Brynhilde Swendsen, Ingrid S. Skjeggestad, Karina Hesse-Lerch, Owen Blake, Phoenix Bowie

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Today at 1:35 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 3 4
dán 4 1
francia 1 -
görög - -
holland 1 -
ír 3 4
külföldi 1 1
német 1 -
norvég 2 1
olasz - -
portugál 1 -
spanyol - -

Kris & Eli [we should talk about it...]
TémanyitásTárgy: Re: Kris & Eli [we should talk about it...]Csüt. Márc. 15, 2018 11:57 pm

eli & kris
- I WOULDN'T WANT TO BE OVERDRAMATIC -

A barátságuk biztos alapokon fekszik. Biztosabban, mint bármi, amihez Krisnek köze lehetett korábban, talán ezért is érzi sértetten magát, amiért egy ilyen komoly, súlyos és Elit meghatározó dolog eltitkolva maradt előtte hosszú éveken keresztül. Karcolgatja belsője falait a bűntudat, mert hát tudja ő, hogy másképpen kellene reagálnia, biztosítania afelől a másikat, hogy ez nem változtat majd semmin, mert Kris ugyanúgy az ölébe dobja a lábait egy masszázsra, vagy ugyanúgy ráugrik, ha a folyóparton részegek, sőt, még az ágyába is belehuppan, ha az anyja megint valami hülyeséggel tömi a fejét, vagy egy nagyon várt marvel filmben csalódik és ki kell adnia magából, mennyire elrontották és mennyire nem képregény-hűek. Kris így működik. Kötődik Elihez. Mindig kötődött és mindig fog. A haverjai közül Eli az egyetlen, aki mellett tisztán felszabadult és ezen nem változtathat semmi. Mégis a gondolat, hogy talán a másik úgy érezte, hogy fog ... gyilkos. Ha az alapokba belerúgunk, ne csodálkozzunk, ha összeomlik a nagy egész. Kris alapvetően nincs a melegek ellen és ez köztudott róla. A vígjátékokban erősen hangsúlyosan a meleg vonalakat szokta élvezni, ráadásul megvannak a maga gondolatai, amikor egy öltönybe nyalt focista alkat elsétál mellette. És bár töri a fejét, mikor és mit mondhatott, amiért azt éreztette Elivel, hogy konfliktus lehet ebből, nem jut eszébe semmi. Ez a dolog Eliről szól, nem pedig Krisről. Tudja ő is. Ezért, amikor feltépi a kocsi ajtaját nem azon gúnyolódik, amit megtudott, inkább azon élcelődik, amire rájött. Ami a barátságukat érinti.
A hűvös levegő arcon csapja első léptei belefolynak a gondolataiba, addig észre sem veszi mennyire rohan, amíg a háta mögül utána nem kiabál barátja. Lelassul, féloldalasan fordítva törzsét hátra fordulna, de végül nem teszi. Feltolja balját a magasba - jól láthatóan - és kinyújtja középső ujját, hogy ezzel lezárja ezt az ostoba beszélgetést. Talán azért is menekül el a szűk autóból, mert rádöbben, hogy rohadtul nem reagált barátként a dologra. Rögtön bepánikolt és minden kérdés hamarabb foglalkoztatta, mint az, hogy Eli hogyan érzi magát egy ilyen lebukás után. Nyelnie kell. Végül az egyik téglafal előtt áll meg, kezeit lustán zsebeibe dugva, enyhén széles terpeszben. Feje ide-oda fordul, nem kíván túl látványos kukkolóvá válni, az utcán veszélyes az ilyesmi. Vállai meg-meg emelkednek, tekintetének kékjét az ablakon felejti. Kris nem nevezhető lelkizős pasasnak. Könnyeket nem hullajtott úgy hat éves kora óta. Nincs az a film, ami akárcsak egyetlen cseppet is kifacsart volna szemeiből. Ettől persze még vannak érzései, de számos réteg alá temette őket. Egyetlen nőnek sem mondta még élete során, hogy szereti. Talán a tulajdon anyjának is csak annyit, hogy 'Én is.'. Ezért, emiatt a defekt miatt nem úgy működik, mint a legtöbben. Ha viszont azt veszi figyelembe, - ahogyan most is ajkait felhúzva morfondírozik rajta - nincs jó reakció. Még ha Elliot önszántából állt volna elé, akkor talán. De így, hogy még csak nem is rajta múlt, nem hibáztatható Kris viselkedése. Éppen lábujjaira emelkedik, és zuhan vissza azokról, egyfajta rugózást játszatva, amikor az ismerős hang a háta mögött beszélni kezd.
Tartása megfeszül, minden pihe szál tarkóján égnek mered, karjait a szövet anyag alatt libabőrösre pettyezi a váratlan beszéd. Nem fordítja felé fejét, sőt felméri nagyjából hol lehet Eli és az ellentétes irányba bámul. A szavak azonban mágnesként vonzzák figyelmét. Jól emlékszik az öreg Reedre. Krissel jól kijöttek, még sajátos kézfogásuk is volt. Lehajtja a fejét, nem szeret beszélni azokról a személyekről, akik már nincsenek többé. Bár talán ezzel mind így vagyunk. Nyel egyet, fejét már előre fordítja, nem annyira tartózkodó. Tekintetét akkor emeli a másikra, amikor az imitálja az idősebb Reed hangját. A szavak olyan pofonként csapódnak Kris arcélére, hogy attól fél nyomott hagy a téglafalban. Ajkai elnyílnak, elmélázik. Szemöldökei összefutnak, kérdővé válik arcjátéka. Soha, soha életében nem értette meg azokat az embereket, akik képtelen elfogadni, ha valaki más. Hát még a szülőket... Arcára értetlen, rosszalló, szomorkás grimasz ül, lehajtja fejét, kékjeit a betonba folyatja. Kényelmetlenül mozgolódik, amikor rátereli a szót barátja. Feszeng, hogy lelkizőssé válik a hangulat. Gyomra bukfencezik, arcán az izmok megfeszülnek, de azért fejét válla fölött barátja felé fordítva bólint. Emlékszik rá, hogy ne emlékezne rá?! Hány estén át virrasztottak együtt, hányszor pofozták éberré egymást, hányszor dobálta meg a párnájával, hogy ébredjen és figyeljen rá?!
Elliot olyan közel lép hozzá, hogy könyökével hozzáér Kriséhez. A megszokott reakciója az volna, hogy egy arasznyival arrébb húzódik, de nem teszi. Nem akarja tovább rontani a helyzetet. Mozdulatlanul figyeli az ablakot, arcjátékát rendezgetve. Tudja, hogy meg kellene vigasztalnia a másikat az apja miatt, de nem találja a megfelelő szavakat. Ajkait vékony vonallá préseli, mikor a mellette ácsorgó ismét megszólal. Kris idegenkedik ettől a szituációtól. Máskor vállon veregetné, meg röhögnének minden járókelő arckifejezésén, vagy csak számolnák a vörös autókat, most azonban, akár egy faragott szobor álldogál mellette.
- Sajnálom, hogy nem láthatta, hogy mi lett belőled. - lágyan szólal meg, 'mivel magát is meglepi, de nem adja jelét, az ablakot fürkészi töretlenül. Mi mást is mondhatna?! Rekedtes a hangja. A mellettük elhaladó gyerekcsoporton fut végig tekintete, közben egyik lábáról a másikra helyezi a súlyt. A kellemetlenséget mivel lehet oldani? Nevetéssel. Mit csinál Kris? Megint azon töri a fejét, hogy mivel oldja a feszültséget, amikor Elliot ismét megszólal. A szavak ledöntik lábairól, már-már erőltetetten felnevetve, amikor a vállánál fogva megragadja a másik és maga felé fordítja. Ajkai elnyílnak, de tekintetét nem veszi le a kékjeiről, lássa csak övéiben a haragot. Amikor felszólítja, hogy mosson be neki egyet, Kris szája széle megrándul.
- Hát megérdemelnéd. Lehet, hogy még előnyödre is válna bizonyos helyeken... -  határozott vonalai ellágyulnak, pimasz mosoly kúszik a helyükre, ahogy elképzeli Elit lila szempúderrel. - És csakhogy tisztázzuk, te baszd meg, mert nem te álltál elém, hanem kurvára lebuktál. A kettő nem ugyanaz. - grimaszol látványos vigyorgással az arcán, majd elfordul és sasolni kezdi a megfigyelésre kijelölt tömböt, a konkrét ablakot és szomszédait.
- Amúgy sejthettem volna, hogy van valami. Senki nem hord olyan béna ingeket, csak ha gyanúsan meleg. Meg a zenéid. Úristen, hogy nem jöttem rá hamarabb?!- kapja fel mindkét karját, kinyújtózva a tarkójára csúsztatva tenyereit. Széles vigyorgásából nem ad alább. Ha máshogy nem, talán majd így kisimul ez a dolog is kettejük között. Vállait felhúzva andalog előre hátra, lábujjai peremével a csatornafedelét böködi. Kiszélesedett vigyorgása fültől fülig érő, miközben hátraveti fejét és mély levegővel tölti fel a tüdejét.
- Bocs, hogy barom voltam. Nem kellett volna kiakadnom. Csakhogy tudd, nem változott semmi... de azért elég nagy seggfej vagy, amiért titkolózol. - bök állával Eli felé, majd a balját előre rándítva a karórájára kukkant. Azt mutatja, hogy van még úgy tíz percük a váltásig. Kris lazán megpördül és cammogni kezd az autó felé. Maga sem tudja, hogyan tovább. Tény, hogy nem fog változni semmi. Semmi, azon kívül, hogy kényelmetlenül feszengeni fog, ha majd arra kerül sor, hogy a falakon túlról erős baritonok árulkodnak, de ez az élet rendje. Nem igaz? Kris amúgy sem adhatná meg magát, egyetlen egyszer sem ezen vágyainak. Ott az anyja. A húga. A családja. A végén még kitagadnák! Mintha bárki beszélne arról, hogy ő benne is munkálnak efféle vágyak?! Kris ilyenkor szívesen tarkón csapná magát! Mondjuk egy szívlapáttal! Útközben, ha Eli vele tart, meglöki könyökével a srácot és széles vigyorral vonogatni kezdi szemöldökeit.
- Én jó pasi vagyok? - mellkasával hullámzik jobbra-balra, miközben büszke, és ellenállhatatlanul kaján képpel néz a mellette haladó(?)ra, bízva abban, hogy a válasz... tulajdonképpen hiába fesztelenkedik a felszínen, az a válasz elég sok mindent elindíthat benne. Mondjuk, ha nemleges, akkor egy mázsás súlyt leemelhet a vállairól és élheti tovább hetero életét, amire végleg rápecsételheti, hogy minden király'! De, ha a válasz igen, s Elliot meleg szemmel helyesnek titulálja, akkor megint feldobbannak majd benne a rétegek alá temetett vágyai, ami más, azonos neműek felé irányul. A feje belefájdul ebbe az egyetlen másodpercbe, így megrázza a fejét. - Á, nem kell válaszolnod. Persze, hogy az vagyok! Nincs egy olyan meleg haverod, aki nyitott a magamfajtákkal való ismerkedésre? - önelégült vonogatás szemöldökei vonalán, miközben tovább baktat. Nehéz eldönteni, hogy őszintén gondolja-e. Még ő maga is kételkedik abban, hogy komolyan gondolja-e. Habár mindig is érzett rá késztetést, hogy... Lassan, hol hátrafelé lépkedve, hogy láthassa a másikat és természetesen az ablakot is. Az ablakot. Azt a fránya ablakot, aminek olyan gyönyörű kék szemei vannak és vonzó. Nagyon vonzó! Megrázza a fejét és széles mosollyal a kocsihoz lép. - És mi van a csávóval? Együtt vagytok? -  kíváncsiskodik, további gunyoros ábrázatot hagyva arcán.


what about us?
törvény embere

avatar
Hozzászólások száma :
5

reagok :
3

Csatlakoztam :
2018. Mar. 02.

Korom :
33

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Kris & Eli [we should talk about it...]Pént. Márc. 02, 2018 10:03 pm


Kris & Eli
Let's not be overdramatic!

Ritka pillanatok egyike, mikor Kris megadja magát Eli érvei előtt, és nem azért, mert amúgy olyan gyengén forgatná a szavakat, hanem mert a másik mindig olyan kicseszettül makacs tud lenni, hogy a férfi inkább feladja félúton a harcot. Hadd legyen a másiknak igaza, heves vitáik amúgy is többnyire játékos szóváltássá csitulnak idővel, és utána Elliot már élvezettel engedi át a győzelmet, mert láthatja Kris diadaltól csillogó szemét, lelki békéjének helyrekattanását, és ez megér annyit számára, hogy lenyelje a büszkeségét. Most azonban társa beismeri, hogy felesleges lenne vitába szállnia, és ez jóleső meleggel tölti fel a szívét, bárgyú mosolyt festve kisfiús vonásaira. Néha utálja Krist, amikor ilyen kedves és előzékeny vele... Hisz ezek azok a pillanatok, amikor újra és újra beleszeret. Talán ezért is tálalta így, ilyen formában a melegségét, mert azt remélte, ha a másik megundorodik tőle, azzal egyszer s mindenkorra véget vet ezeknek a plátói érzéseknek, melyek lassan már éjjelét és nappalát egyaránt felemésztik. Talán ha Kris darabokra töri és szétszaggat mindent, mely összeköti kettejüket, akkor végre nem kell tovább gyötrődnie, nem kell többé bömböltetni a fülesében a zenét, hogy elnyomja a szomszéd szobából kiszűrődő hangokat, mikor barátja újabb nőt hoz fel, és nem kell kínosan lepleznie fizikai formát öltött vágyát egy-egy összezárt, túlfűtött este után. Akkor végre vége lehet, s mivel neki nincs ereje saját kezével kitépni a szívét, talán a lelke legmélyén abban bízott, Kris megteszi helyette. De nem megy, ha közben ilyen rendes vagy...
S ezúttal egyben kénytelen ő is igazat adni neki. A haverok megosztják egymással az ilyen dolgokat - ha nem jelent az egész semmit, és nem is múlik rajta semmi. Csakhogy Elliot számára ez jelent mindent, ahogyan a tét is óriási. Megtehette volna, hogy az alkalmanként elsütött melegvicceket nem támogatja harsány nevetéssel, vagy felhív magához olyankor is fiúkat, ha tudja, Kris hamarabb hazaér. Elmondhatta volna, megbízhatott volna benne annyira, hogy tudja, a kapcsolatuk semmit sem fog változni - mégis ott lebegett mindezidő alatt a feje felett az igazság kardja, a veszteségé, a félelemé. A szőke mamlasz túl sokat jelent számára ahhoz, hogy kockáztassa az elvesztését, és ha ehhez hazudnia kell, akkor bármennyire hibás is a képlet, de megteszi. Bármit megtenne, hogy mellette maradjon... Közben pedig elmarná magától, hogy ne kelljen tovább viszonzatlan érzésektől szenvednie. Kettősség és ellentmondás, ó minő keserédes paradoxon!
Próbálja leplezni, hogy bosszantaná a másik lezsersége, pedig egyre idegesebben dobol az autó oldalán. Bármire számított, nyálas vállon veregetésre, összeborulásra, egymás lelkének cirógatására, illetve mocskolódásra és ordibálásra is. De ez, a néma mozdulatlanság, az egyhelyben toporzékolás, a közömbösség a legrosszabb. Mondj valamit! Borulj ki! Csapkodj! Nevess! Bármit könnyebben viselne, mint ezt a megjátszott érdektelenséget. Kívánsága pedig jóval hamarabb teljesül, mint hitte volna. A másik hangjának éles csattanására egyből odavillan a tekintete, ujjai felhagynak a dobolással, ajkai elnyílnak, ahogy hallgatja. Megkapja, amit akart, sőt, még jóval többet is - nem tudja hova tenni a másik szavai mögött lappangó sértettséget, a titkolózása keltette megbántottság érzését. Nem gondolta, hogy Kris ennyire magára veszi majd, hogy éveken át hallgatott. Azt hitte, a téma, amit féltve őrzött előle, nagyobb hangsúlyt kap majd, mint maga a tény, hogy nem volt hozzá őszinte. Ez láthatóan összezavarja, és esélye sincs mielőbb felocsúdni, mert Kris máris rávágja az ajtót. Szapora pislogással figyeli távolódó alakját, aztán sietve felnyúl, a kocsi tetejébe kapaszkodva húzza ki törzsét az ablakon annyira, hogy utána kiálthasson.
- Ne legyél diszkriminatív! Ők is kúrnak engem, nem csak fordítva! - rikkantja, magára vonzva néhány járókelő megrökönyödött pillantását, mely inkább mulattatja, mint bosszantja. Az egyedüli, amin idegeskedik, az Kris háta, és nem azért, mert ne lenne jogos a kiakadása, hanem pont azért, mert az. Nem számolt vele, hogy a titkolózása téma lenne, sőt, meg is bánthatná vele a másikat. Nem tudja, hogyan reagáljon, hogyan értesse meg vele, hogy nem azért nem beszélt, mert szar barátnak tartaná, vagy ne bízná rá az életét is, és ez a tanácstalanság kétségbeesést szül, majd bűntudatot, ami pedig haragba csap át. - Basszameg! - visszahuppan az ülésre, dühösen a kesztyűtartóba rúg, ingerülten bámulva egy pontot a szélvédő felett. Mit kéne tennie, menjen utána? De az autót nem hagyhatnák el. Hülyeség volt belekeverni a magánéletét a munkába, a végén még az egész akciót veszélyeztetik az ő meggondolatlansága miatt. Hívja fel? Várja meg, míg lehiggad és visszajön? Hosszú percekig őrlődik a különböző lehetőségek közt, mire végre döntésre jut.
- Végzősök voltunk az Akadémián, amikor az öregem meghalt. Majdnem elbuktam az egész vizsgát. Nem mintha annyira szar érzés lett volna nélküle ünnepelni a felavatásunkat, mert amíg élt, addig is állandóan azt hajtogatta, hogy úgysem jön el. "Nem egy mocskos buzit neveltem, amíg ki nem nősz ebből a szarságból, nem vagy a fiam." - elmélyíti a hangját, hogy valósághűen imitálhassa édesapja szövegét, miközben árnyékként kúszik Kris mögé az alakja. Zsebre dugott kezekkel, fázósan húzza be nyakát, összébb rángatva magán a kabátját, majd vállával végigdörzsöli arcélét, mielőtt folytatná. - Te voltál az egyetlen, aki észrevetted rajtam, hogy valami nem stimmel. Ha nem rúgdalsz át a vizsgákon, nem lennék itt.
A paneltömbre pillant, kikeresi a megfelelő ablakot, majd lustán végigfuttatja pillantását az egész épületen, s annak közvetlen környezetén. Közelebb húzódik, Kris mellé lép olyan közel, hogy könyökük összeérhessen, mégis távol annyira, hogy a jelenléte ne legyen zavaró.
- Mégis csak szar volt nélküle, és nem azért, mert nem látta, hogy sikerült elvégeznem az Akadémiát, hanem azért, mert nem bizonyíthattam be neki, hogy attól még, mert kiderült rólam, meleg vagyok, nem változtam meg. Ugyanaz az ember maradtam, mint azelőtt voltam. - elhallgat, próbálja kipuhatolni, miért is kezdett bele az emlék felidézésébe, hova akar kilyukadni. A szavak azonban nehezen jönnek, figyelmét elvonja minden más, csak a mellette állóra ne kelljen nézni; legalábbis kezdetben testtartása erről árulkodik, mondandója végén viszont tartása megzuhan, ahogy halk sóhaj szakad fel belőle, vállai előre görnyednek kissé, majd kihúzza magát és oldalra fordul, katonásan összezárva a sarkát, tartása feszes, mégis őrzi azt a merész, hetyke lazaságot, mely annyira jellemző rá.
- Nem fogok bocsánatot kérni, amiért nem mondtam el, és ha ezért kicsapod a hisztériát, hát baszd meg! De azt sajnálom, hogy úgy érzed, nem adok a véleményedre, vagy a te szavad nem fontos eléggé. Pont azért álltam eléd ilyen későn, mert túlságosan sokat adok arra, amit rólam gondolsz. - Konokul bámulja a másikat, és ha Kris nem nézne rá, megragadja a vállát, hogy maga felé fordítsa. Ha viszont sikerül szemkontaktust elcsípni, akkor csak bámulja, dacosan felszegett állal, gyerekes eltökéltséggel. - Húzz be egyet!Komolyan. Moss be nekem, legyünk kvittek! Aztán igyunk meg egy sört.
Nem tudja, hogyan máshogy vezethetnék le a feszültséget. Ő csak az erőszak nyelvét ismeri, s megveti ugyan a testi fenyítés, az agresszivitás legkisebb formáját is, de inkább ez. Ennek kezelését, módját ismeri és el tudja viselni. A lelkizésben, főleg, ha Krissel kell, nincs otthon, ahogyan azt sem tudja, hogyan engesztelhetné őt ki. Rendezzük le férfiasan, aztán lépjünk tovább... Ennyit megtennél értem?


törvény embere

avatar
Hozzászólások száma :
6

reagok :
3

Csatlakoztam :
2018. Mar. 02.

Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Kris & Eli [we should talk about it...]Pént. Márc. 02, 2018 9:34 pm

eli & kris
- i can't, i can't -

Tehát az istenverte életében, mi az, amije most nem romlott el? Nincs kapcsolata. A legjobb barátja titkolózik előtte hosszú évek óta, kettős életet él és ez még csak nem is tűnt fel Krisnek. És talán ez még jobban is zavarja, mint az, hogy titok volt! Ráadásul hiába akarná most tartani a három méter biztonságos távolságot - na, nem mintha Kristopher Morgan annyira undorodna Elliot ég-kék, csábító szemeitől, vagy az ajkaitól, az ajkaktól, amiken olyan sokszor elidőzött már az évek során - még a munkát is mellette kell végeznie. Ráadásul egy nyamvadt autóba préselve. A feszültség ide-oda pattog a két férfi sziluettje között, legalábbis Kris megesküdne rá, hogy érzi ahogy finoman bele-belemar a szövetébe az anyag alatt. A két férfi egyébként is elég széles, elkerülhetetlen a legjobb hangulatban is, hogy időnként könyökével hozzáérjen, ráadásul most még a levegő is fogyatkozik, ha bárki a szőkébbet kérdezné.
Hiába vértje a nevetés, a viccelődés és a móka, van abban valami tragikomédia, hogy Eli mellett képes elnémulni és jégszoborrá dermedni, mintha idegenként kezelné. Marcangolja magát, amiért nem üti fel a pillanatot, valami egyszerű és tőle megszokott humoros, vagy inkább szánalmas próbálkozással a beszélgetésre, de képtelen rá. Megfeszült a váza és sóvárog a levegőért, ami az ablakon beáramlik. Lelki szemeiben már többször Elliot felé fordult és vagy egy tucatszor megkérdezte, hogy 'Miért?', 'Mióta?', és 'Én jó pasi vagyok?', de mind olyan idétlenül csengett és annyira irreálisan, mikor az éjjel úgy csapta be maga mögött a szobája ajtaját, mintha személyes küldetése lett volna lármát csapni azután, hogy meglátta Elliotot egy másik férfival. Egy másik férfival. Másik. Ezt ismételgette, mantrázta, miközben fel-alá járkált, hallgatta a zajokat és kis híján lerágta az öklét idegességében és értetlenségében. Mondhatjuk, hogy Kristopher hetero, hiszen ebben az ábrándban ringatózik kölyökkora óta, de amikor egy férfit egyetlen nő sem elégít ki hosszútávon és tizenévesen a chaten más srácokkal fantáziálgat titokban, már elég gyanús, hogy valami rejtett dolog van a háttérben. És a megfelelési kényszer az elfogadott normák és értékek irányába. Ugyebár.
- Ezzel nem tudok vitába szállni... - tartja fel védekezően a kezeit, talán a napnak ebben a pillanatában először ejtve egy őszinte félvigyort a másik felé. Nem mintha arra ne akarna reagálni, hogy közös kisállatot tervezget Elliot, mégis úgy érzi, nem kell kinyitnia a száját, mert talán a téma ezzel kapcsolatban magától elnémul. Meg aztán, most mondja ki hangosan is, hogy ostobaság lenne együtt nevelni valamit, amit aztán Elliot úgyis másik férfival fejezne be?! A gondolattól furcsa, idegen, eddig nem használt fintor-izom rándul meg arcéle szélén, úgy fordul a műszerfal felé, mintha csak szólítaná az a pont, amit kinéz magának. Az exein viccelődni, nem szép dolog. De mit is kellene mondania?! Egyikükért sem sír a szíve. Sőt, ha a kétjegyű számból álló csapatból három nevet feltudna idézni, már sokat mondhatna. Kristopher nem egy szerelmes típus. Talán sosem volt. És sosem lesz. Elmondása szerint vannak, akik nem képesek rá. Kivéve, ha Elliot szemeire gondol, mert akkor... sem. Persze.
Talán ki kellene mondania hangosan a gondolatait, az érzéseit, de nem képes rá. Egyik nap a mellette ülő vállát masszírozza, vagy beront hozzá a szobába és az ágyára dobva magát imitálja a korábban nézett sorozatban a rossz szexuális jelenetet - most pedig a szemeibe sem képes nézni. Hogyan fordulhat így a világ? Bűntudata van, persze, amiért így viselkedik a számára, talán biztosan legfontosabb emberrel, mégis olyan mint egy éretlen gyerek. Kérdez. Kérdeznie kell, hogy a mostani állapot ne legyen egyoldalúan csak az ő hibája, nehezedjen mindkettejük vállára, ahogy valójában történik. Küzdjenek mindketten meg a súlyával, ne csak ő, ne csak azért, mert megpusztul a gondolattól, hogy mélyen belül, féltékenységet érez. Ajkait morzsolgatja, aprókat bólintva pillant fel a mellette ülőre, halkan, feszesen figyeli. Várja annak szavait, még a szemkontaktust is felveszi rövid időre, amikor úgy alakul. Elliot elfordul, babrál az ujjaival, Kris ettől még idegesebb lesz, megdörzsöli a tarkóját, lepillant a sebváltóra közöttük. Ahogy ismét megszólal a mellette ülő, kérdőn, lágyan emeli rá derűs-kék szemeit.
- Persze, megértem, hogy ez nem egy kis dolog. Meg nem könnyen tálalható. És hát nem is én vagyok a... - keresi a megfelelő szavakat, nagyon keresi és ez látszik rajta, a hangja csukladozik, a tekintete ugrál, a ruha alatt valahol talán még izzad is. - ... a lelkizések embere, de a haverok megosztják egymás között az ilyen dolgokat. - ahogy kimondja, összefutnak szemöldökei és még ajkait is beharapja. Annyira idétlenül hangzik az ő hangjával ez a pár szó, hogy képes lenne tarkón vágni magát, ha nem ülne mellette az, akivel a kapcsolatukat próbálja meg rendbe hozni. Lehetséges, hogy Kristopher még egyetlen nőért sem igyekezett ennyire?!
A további szavak hideg zuhanyként csapódnak le a tarkójára és beleremeg a teljes gerince a szavakba. Tehát ezzel a másik világban feltett kérdéseiből, egyre választ is kapott. Nem jó pasi meleg szemmel nézve. Savanyú érzés nyílik szét mellkasában, mégis megköszörüli torkát. Nézelődni kezd az utcán, mintha fontos dolgot látna, úgy beszél közben. Közömbösnek kíván maradni, ami ettől erőltetett és keserű. - Megértem, ja, nem gáz. - von vállat lezserül. Tényleg nagyon próbál hűvösnek és nemtörődömnek látszani. Aminek számos oka van. Egyrészt jót akar, nem nagy dombra verni. Másrészt inkább legyen semleges, mint túlbuzgó a mélyen elrejtett vágyai miatt, vagy amiatt búskomor, hogy ő nem egy melegszemnekvaló'.
Lazának próbál maradni, amivel eléri, hogy Elliot éllel a hangjában, harsányan felnevessen. Az instagram értesítések, a facebook, de még csak a twitter sem annyira érdekes, mint a nevetés, amivel megilleti az oldalán tartózkodó. Szúrós, komoly, kérdő ábrázat vegyül el arcán, meglepetten pislákol. Próbálja kihúzni magát, feltornázva az üléstámláján magát, fejét hátradöntve, úgy nézve barátját. A szavait meghallva viszont a visszapillantó felé vándorol figyelme és egyfajta sóhajba fúlt nevetés hagyja el ajkait. Nem tud rákontrázni. Semmi szellemes nem jut eszébe. Mégis hogyan jöjjön ki ebből a kényelmetlen és irtó kínos szituációból?! Úgy, hogy ne leplezze le magát - a rejtett melegségét - és azt, hogy csalódott?! Nehéz, főleg olyasvalakinek, aki egyébként is nehezen mutatja ki az érzelmeit és mindig csak hahotázik, aki csak elpoénkodja az életet... Szerencsére a mellette ülő újra megszólal. Habár Krisre nézve ez inkább nem jó dolog.
- Ó, Jézus... - hatja le a fejét, megcsóválva azt, elkerekedett szemekkel, mikor a másik nyíltan a szexről beszél. Hogy ő és mások!? Olyan ez, mint amikor vágyod hosszú hetek után a süteményt, amit nagymamád sütött és annyira szeretted, hogy ölnél érte... és megrendeled, kihozzák, és aztán csalódsz, mert meg sem közelíti azt, amit kívántál, amire emlékeztél. Fészkelődni kezd, ajkait erőszakosan beharapva, résnyire szűkült szemekkel nézelődve az Elitől ellentétes irányba. Végképp el kell vonnia a figyelmét, nem akarja elképzelnie az orgiahegycsúcsán barátját. Ahogy a másik hangja lágyul, Krisben úgy gyullad fel a feszültség. Ó, hát csessze meg a pasijait! - Semmi!! - hirtelen fordul a mellette ülő felé, a kelleténél nagyobb éllel vágva rá a dolgot, miközben a kék szempár, mintha hirtelen szikrákat szórna, és még őt is meglepi, hogy képes ilyen stílusban beszélni a mellette ülővel. - Ha boldoggá tesz, hogy össze-vissza baszol velük, hát tessék. Ahogy mondtam, semmi közöm hozzá, nincs vele bajom. Eddig is remekül titkoltad, gondolom ezután sem az én ágyamban fogod kúrni őket, úgyhogy nincs beleszólásom. Meg hát eddig sem érdekelt a véleményem, ezek után sem kell, hogy foglalkoztasson. Ha boldog vagy tőle, akkor király. - int felé indulatosan, lendülettel a közelebb eső karjával, majd mély levegőt vesz, és még mielőtt Elliot megszólalhatna Kris ujjai az ajtóra tapadnak - Közelebb megyek. - kivágja, majd kipattan belőle, anélkül, hogy megvárná a másik reakcióját. Hülye melegség. Hülye más férfiak. Hülye baszás. Hülye béna alakok. És hülye Elliot. És hülye nemmelegszemnekvaló Kris. - A rohadt életbe... - motyogja dühödten, miközben célirányosan a tömb felé tart, hogy egy közelebbi ponton megállva vizsgálhassa az ablakot. Persze, jó ürügy, hogy a kocsiból semmit nem látni. De az igazság az, hogy túl sokat érezni a négy fal között.


what about us?
hellokahhh     ||
törvény embere

avatar
Hozzászólások száma :
5

reagok :
3

Csatlakoztam :
2018. Mar. 02.

Korom :
33

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Kris & Eli [we should talk about it...]Pént. Márc. 02, 2018 9:28 pm


Kris & Eli
Are you listening anyway?

A legmegmosolyogtatóbb talán az egész helyzetben az, hogy Elliot tényleg régóta szeretne valami háziállatot. Macska vagy kutya, igazából teljesen mindegy, a kutya a már említett praktikussági okokból mégis csak jobb, hiszen betanítható és akár cipelhetnék magukkal mindenfelé, mint valami kabalaállatot, vagy mint egy pótgyereket... De ugyanúgy örülne egy macskának is, aki reggel dorombolással ébresztené és az arcába mászna, ha már Kris nem teszi. Rendőrmacskáról még amúgy sem nagyon hallott a világ...
Kris reakciója egyértelművé teszi, hogy a helyzet sokkal rosszabb, mint elsőre tűnt. Alig-alig pillant csak felé, azt is kapkodva teszi, és olyan ügyetlenül lötyögteti a kávéját, hogy Eli komolyan attól fél, bármelyik pillanatban magára boríthatja. Ez a fajta feszült ügyetlenkedés pedig ellazítja kissé, hisz ha a másk fél ennyire tart ettől a beszélgetéstől, akkor neki semmi szüksége rá, hogy ugyanúgy beparázzon. A mérleg két nyelvét egyensúlyba kell hozni; ha társa nyugodt érdeklődéssel állna az egészhez, valószínűleg eldobná az agyát az idegességtől, így viszont ez a már-már szégyenlős tanácstalanság, ami körüllengi Krist, egészen szórakoztató (ha eltekint attól a ténytől, hogy tulajdonképpen a barátságuk a tét). A visszakérdezésre konokul bólint, a továbbiakra pedig csak sóhajt egy nagyot.
- Nem "nekem", hanem "nekünk"! Közös kutyát akar--- szeretnék, kettőnknek egyet. Egyébként sem büdösebb egy kutya némelyik exednél. - szórakozott mosollyal elfordítja fejét barátjától, hogy az oldalsó ablakon pillanthasson ki, az utcán örvénylő tömeget szemlélve. Tény és való, sosem értette Kris ízlését, és mindennél jobban rühellte azokat a reggeleket, melyeket hármasban töltöttek. Az a túlnyomott parfüm- és illatfelhő, ami a fürdőszobában fogadta egy-egy barátnő után, enyhén szólva is gyomorforgató. Ehhez képest egy kutya igenis felüdülés lenne a házban. De ha Kris tényleg ilyen finnyásan áll az egészhez, akkor elnéz majd a menhelyre egymaga. Kelleni fog az az állat, ha ők ketten többé szóba sem állnak normálisan egymással...
Hiába a négy cukor, a kávé íze megsavanyodik a szájában a másik reakciójától. Persze, logikusan semmi köze hozzá Krisnek, ő kivel és hol és mikor bújik ágyba, ahogyan neki sincs semmi köze ahhoz, barátja miféle nőcskéket cipel fel. Ettől függetlenül viszont még rosszul esik, hiszen beleszólhatna! Nincs senki az életében jelenleg, aki olyan közel állna hozzá, mint Kris, így tehát azt is megértené, ha kiakadna, ha veszekedne, ha jelenetet rendezne, ha örömujjongásban törne ki vagy undorodna ettől az egésztől. Bármilyen heves, hozzá méltó reakció jobb ennél a visszafogott, udvarias tartózkodásnál, mely mindkettejük jellemétől és a kapcsolatuk milyenségétől is idegen. Ez pedig amellett, hogy bántja, dühíti is.
- Nem tudom - feleli végül, ezúttal ő lötyögteti idegesen poharában a barna löttyöt, majd inkább kedvetlenül félreteszi az egészet. Lopva oldalra pillant a másikra, tekintete lapos és bűnbánó, egyből le is süti szemét és az ölében összefűzött ujjait kezdi el babrálni. A Kris hangjában vibráló csalódottság szorongatja a lelkiismeretét, hiszen jól tudja, hogy ha valamiben, hát ebben ő hibázott. Nem volt hozzá őszinte éveken keresztül, és még így is annyi dologban hazudozik előtte... - Sosem tűntél különösebben nyitottnak a témára, én meg nem akartam ebből konfliktust.
Pedig annyiszor megpróbálta már, olyan sokszor nekifutott, hogy kiejtse a száján azt a két egyszerű szót, mégis mindig gyáván meghátrált inkább a vallomás elől, utána pedig úgy érezte, túl mélyen belekeveredett ebbe a világba ahhoz, hogy csak úgy a barátja elé álljon, hiszen jogosan kaphatja meg utána a kérdést: miért most, miért nem korábban?
- Nem akartam, hogy... Tudod - kényelmetlenül fészkelődik, megköszörüli a torkát. Kézfejével megtörli az orrát, majd lejjebb csúszik az ülésben, mélyen belesüpped, gerince felveszi a garnitúra vonalát. - Hogy bármi is változzon köztünk.
Barátkozni egy meleggel nyilván nem nagy ügy, de együtt élni eggyel... S még ha nem is feltételez rosszat Krisről, hiszen ismeri, tudja, milyen nagy szíve van és mennyire törődik azokkal, akiket szeret, mégis benne van a pakliban, hogy talán megváltozna a ma már rutinosan működő, összeszokott kapcsolatuk, és ezt nem akarta. Szerette volna elkerülni a feszengő pillantásokat, mikor a zuhanyzásra kerül sor, vagy az ideges fészkelődést, ha egymás mellett ülnek a kanapén. Apróságok csupán, de tönkre vághatnak egy tizenéves barátságot.
Az odavetett, közömbös megjegyzése azonban egyből eloszlatja ezt a bűnbánó, kínos feszengést. A jégkék szempár Krisre vándorol és elkerekedik, majd Eli egész egyszerűen elneveti magát. Még a fejét is hátraveti az ülésnek, karját keresztezi hasa előtt és jóízűen nevet, míg a feszültség szép lassan el nem szivárog belőle. Kézfejével sután letöröl egy kósza cseppet a szeme sarkából, miközben jókedve lassan elcsitul, de a mosoly továbbra is ott virít a képén, letörölhetetlenül.
- Hát, ezt jó hallani, mert nekem sincs semmi bajom a heterókkal! De most komolyan, Kris, adok neked pár percet, csapd fel a google-t és keress valami kevésbé sablonos megjegyzést. Ezt a szöveget csak azok használják, akiknek igenis millió bajuk van velünk. - felhúzza térdét, az autó bérelt, így nem fáradozik azzal, hogy vigyázzon rá. A cipőjét amúgy sem veheti le, hisz ha valami váratlan esemény történne, hülyén venné ki magát, ha zokniban indulna a helyszínre. Így hát csak lejjebb csúszik annyira, hogy térdét a kesztyűtartónak vethesse, de még ugyanúgy kényelmesen megfigyelés alatt tarthassa a házat. És Krist is.
- Férfiakkal fekszem le, Kris. Szexelünk. Hetente többször. És általában élvezem a dolgot. Persze, mint a nőknél, itt is vannak elég béna alakok, nem egyszerű normálisat kifogni. - Mintha csak az időjárásról beszélne, lazán gesztikulál közben, pillantása végül a barátján állapodik meg, hangja pedig ellágyul, mintha gyermekhez beszélne, türelmesen, már-már beletörődőn. - Tényleg semmi bajod ezzel?


törvény embere

avatar
Hozzászólások száma :
6

reagok :
3

Csatlakoztam :
2018. Mar. 02.

Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Kris & Eli [we should talk about it...]Pént. Márc. 02, 2018 9:02 pm

eli & kris
- baby, i'm right here -

Ha van valami, ami jellemző Kristopher Morganre, az a humora. Legyen bármilyen feszült a helyzet, idegőrlő és gyilkos, a borostával feldíszített ajkai akkor is mosolyra húzódnak, hogy oldja a feszültséget. A jól megszokott derűs, kissé talán idétlen elszólásaival oldja a hangulatot, bárhol, bármikor. Ahogyan az ismerős dallam felcsendülésekor is. Ujjai combjain dobolnak, lágyan, alig hallhatóan, miközben a visszapillantóból grimaszol vissza önmagára, mindezt csak lágyan téve - nem akar túl feltűnő lenni a mellette ücsörgő számára. Képtelen elviselni a csendet. Új és túl intenzíven feszül közöttük, egyre távolabb tolva őket egymástól, szinte már fájóan. Éppen ezért megpróbál úgy viselkedni, mintha minden rendben lenne, pedig pontosan az erőlködésétől fog feltűnően távolinak tűnni. Ahogyan most is. - Általában széles terpesze helytől függetlenül karcsúbb, jobbja megállás nélkül rugózik, törzsével majdhogynem percenként fészkelődik. Soha korábban nem volt még ennyire szűkös ez az autó. Vagy csak megnőtt termete széltében, hosszában a tegnaphoz képest?! Tekintete a kijelölt negyedik emelet ablakát keresi, mozgást figyelve. Baljában a kávéval játszik, körkörösen mozgatva benne a sötét löttyöt, mintha csak megfeledkezett volna arról, hogy inni szokták. Éppen végső kétségbeesésében a már kihűlt ital tükörsima felületében keresi alsó, nem túl előnyös szögből kirajzolódó arcjátékát, amikor legnagyobb meglepetésére Elliot megtöri a csendet közöttük. Legyen bármennyire is -elsőre idegennek tűnő a téma- Kris hálás, amiért egyáltalán van téma. Meglepettségében kis híján magára locsolja a kávéját, de végül sikerül megfékeznie a lendületet.
- Minek?! - még csak az oldalára sem pillant. Mintha olyan nagyon szorgalmas térfigyelő lenne, úgy sasolja az ablakokat, pedig erre az egy szóra igazán barátja felé fordulhatna. Vagy legalább a tekintetét neki ajándékozhatná. Miért nem teszi? Előre réved, ajkait morzsolgatja, szemöldökét enyhén felfelé emeli. Hogy a fenébe törölje ki a fejéből a tegnap este képét? - Most tényleg? - ekkor felé tekint egy lopott pillantásra, értetlenül nézve rá. Torkát köszörüli, de amint a hűvös kék tekintettel találkozik övé, elkapja fejét és a műszerfal fölött kifelé bámul, majd saját oldalára fordul és felkönyököl az ablakba, hogy a kávét ilyen módon igya, vagy legalábbis kóstolja meg. Kortyolgatja, közben próbálja végezni a munkáját. Senki sem mondta, hogy egyszerű dolog keverni a munkát a magánélettel és társulni a legjobb haverral mindig buli lesz majd...
- Oké, tőlem lehet kutyád, de csak ha szobatisztaságra neveled és messziről elkerüli a szobám. Nem akarok mindenhol szarba lépni, meg a büdös nyálát szagolni... ahh. - finnyásan grimaszra húzza arcának izmait, lágyan megrázva magát ezzel is jelét adva nem-tetszésének. Persze nem fog beleavatkozni, ha Eli vágya ténylegesen egy négylábú. Még az sem zavarná annyira, ha időnként neki kellene a mancsossal foglalkoznia, mint az, hogy most a rádió a mellette ülő keze által elhalkul és beáll a csend, bekúszik és fojtogatni kezdi. Meg is köszörüli torkát, türelmetlen sóhajra kényszerítve, hogy aztán az ablak felé bámuljon a megjelölt célpont helyett. Minél messzebbre tekint, annál távolabb kerülhet a helyzetből, gondolja naivan ő. Elliot további szavai megnyugvás helyett azonban további értetlenséget hoznak magukkal, bár ettől függetlenül Kris nem szól közbe, nézelődik, kortyolja az italát, egészen addig, amíg a téma hirtelen el nem terelődik és egy másik férfi is felbukkan a szavak között. Telitalálat, Kris szava elakad, elnyíló ajkakkal kapja fejét barátja irányába, s tényleg nem eldönthető, hogy nyelne, vagy inkább köpne, e percben.
- Mihh?! - értetlenül néz a komor ábrázat felé, a gyomra gombócba ugrik és a torka javíthatatlanul kiszárad. A tarkójára mar a feszültség éles fogaival, fájdalmasan marva a húsába. - Hooogy jön ez ide?! - megtöri a szemkontaktust, krákog lágyan, helyezkedik, mocorog, a kávés pohár kiürül, a helyére kerül az ajtó falába szerelt tartóba, ő pedig elkapva tekintetét az ablakra ragasztja, s emlékezteti magát arra, hogy miért ülnek itt. Hogy. Miért. Ülnek. Itt. - Semmi bajom vele. A te dolgod. Semmi közöm hozzá. - emeli fel védekezően vállait, mintha nem-törődömségét fejezné ki ezáltal, közben ajkai szélét hátrahúzva, újabb grimaszt rajzol arcára. Nyelnie kell. Újra. És megint. Oldalára pillant Eli felé, felvértezve magát a komor, hűvös hangulattal, amire a másik kényszeríti. - Miért titkoltad el? - hangja kemény, de közben hallatszódik belőle a csalódottság. Elvégre mégis csak évek távlatába nyújtózik vissza barátságuk, ennyit érdemelt volna. Vagy nem?! Tényleg ez zavarja? Kris arcizmait rendezi éppen, közben előre fordulva. Az Elliottal ellentétes irányba dől, neki az ajtónak, úgy figyeli továbbra is azt a bizonyos ablakot. Sértetten. Dacosan. Értetlenül. Eszébe jut, hogy talán homofóbként viselkedhetett, s ilyen, efféle megjegyzésein járatja eszét, de mégsem ugrik be semmi, így hát megszólal. - Nincs problémám a melegekkel. - jegyzi meg, majd a telefonjáért nyúl a zsebébe és nyomkodni kezdi. Valószínűleg céltalanul, de ha ilyen közömbösen reagál, talán Eli majd hisz neki...


too
hellokahhh     ||
törvény embere

avatar
Hozzászólások száma :
5

reagok :
3

Csatlakoztam :
2018. Mar. 02.

Korom :
33

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Kris & Eli [we should talk about it...]Pént. Márc. 02, 2018 8:52 pm


Kris & Eli
So do you want to talk about it, or let's just pretend we did?

A rádióban másodszorra csendül fel egy órán belül ugyanaz a dallam, a jelzés nélküli, civil sportautóban üldögélve azonban ez egyáltalán nem zavarja, hisz legalább ismerős zene töri meg vele a kocsiban uralkodó, feszengő csendet. Először csak halkan dúdolni kezdi a ritmust, majd vidám füttyszóval kíséri a refrént, míg bele nem un annak monotonitásába. Ujjaival a kocsi oldalán dobol, kilógatva karját a tövig leengedett ablakon, melyen csípős, kora őszi levegő árad be, felfrissítve kicsit a megfigyelésben elapadt elméjét. Ajkához emeli a már rég kihűlt kávét, melyből még egyetlen kortyot sem ivott - különös szokása, de gyűlöli a forró italokat, nem tud semmit meginni frissen, melegében, a kávéval is mindig addig vár, míg az ki nem hűl, így még csak most kezd neki a papír pohár tartalmának. Már legalább egy órája üldögélnek az autóban, az út szélére húzódva, tisztes távolságból figyelve a távoli paneltömb negyedik emeletének ablakát, és annak közvetlen környezetét. Ha szerencséjük van, hamarosan történik valami, amely okot ad a közbeavatkozásra vagy a távozásra, mert ha nem, további hosszú és eseménytelen órák várnak még rájuk a váltásig... Habár őszintén szólva Elliot azt sem bánná túlzottan, ha egész napra összezárnák őt a társával, noha mindig is arról ábrándozgatott, sokkal kellemesebben töltik majd el az időt... Ez a néma csend már kezd az agyára menni, mondjuk azok után, hogy reggel Kris kis híján belefulladt a müzlijébe, aztán jelenetet rendezett a fogkeféje miatt, talán még örülhet is, ha eseménytelenül túlélik a napot.
- Szeretnék egy kiskutyát - böki ki végül, amikor már úgy érzi, beleőrül ebbe a csendbe. Az isten szerelmére, mit kell ennyire túldrámázni a történteket? Lesmárolt egy srácot, Kris meg szemtanúja lett, nagy ügy... Ez a furcsa, ügyetlenkedő feszengés azonban lassan már az agyára megy. Muszáj megtörnie valahogy. - De komolyan. Kell nekem egy kutya! - válla felett a társára pillant, rajta időzve pár hosszabb szívdobbanásig jégkék szemével, mielőtt még figyelmét újból a megfigyelés alatt álló lakótömbnek szentelné.
- Mióta is élünk együtt? És még soha semmilyen háziállatunk nem volt. Fogadjunk örökbe egy kiskutyát! Ha jó nevelést kap, még nyomozókutya is lehetne belőle. Cipelhetnénk magunkkal terepre, meg minden. - Szünetet tart, míg újabbat kortyol a kávéjából. Lehalkítja a rádiót, egyrészt mert már így is túl régóta szól a háttérben, másrészt mert úgy tervezi, innentől a beszélgetésé lesz a főszerep. Teljesen hülyeség azon a csókon kattogni; ő már nem csinálhatja vissza, az pedig, hogy kiderült, amit olyan régóta féltve őrizgetett... Nagy ügy! Többé legalább nem kell ettől rettegnie - szeretné legalábbis, ha ilyen lazán állhatna az egészhez, de ideges dobolása a kocsi oldalán nem hagy alább, ezzel is jelezve, hogy türelmetlensége és nagyzolása főként csak a félelmeit leplezi. Retteg attól, Kris hogyan dolgozza fel ezt az egészet, ha egyáltalán képes lesz rá, retteg attól, hogy talán innentől más szemmel néz majd rá, de a legjobban attól fél, hogy ezzel az eggyel túl sok titkára derül fény, és a barátságuk menthetetlenül megszakad...
- Mindenképpen valami nagytesű kutya kéne, nem ilyen kis hónaljbizbasz... Németjuhász mondjuk, vagy labrador, azok is okosak. Egyébként meg igen, smároltam egy pasival. Mi a fene bajod van ezzel? - ismét Kris felé billen a feje, jégkék szeme ezúttal keményen, harcra készen vibrál, mint mindig, mikor lélekben épp veszekedésre vértezi a lelkét. Légzése megugrik, kapkodóvá válik, ajkát vékony csíkká préseli, csak a tekintete marad rendíthetetlen, ahogy elszántan bámulja a mellette ülőt. Kemény küzdelemre készül...


törvény embere

avatar
Hozzászólások száma :
6

reagok :
3

Csatlakoztam :
2018. Mar. 02.

Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Kris & Eli [we should talk about it...]Pént. Márc. 02, 2018 8:49 pm
Egy látszólag csendes, angliai nagyváros kevésbé forgalmas utcaszélén parkolva, szolgálat közben...
törvény embere

avatar
Hozzászólások száma :
6

reagok :
3

Csatlakoztam :
2018. Mar. 02.

Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Kris & Eli [we should talk about it...]
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia-
Ugrás: