Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

swedish royal family
TémanyitásTárgy: swedish royal familyswedish royal family EmptyCsüt. Aug. 30, 2018 11:12 am
Alicia Rebeca Lindquist
the oldest sister
Soha nem érdekelt téged a királyság legalábbis nem azon része, ami a száraz politikával foglalkozik. Segíteni akartál az embereken és, ha ehhez szükség volt akkor bátran használtad fel a kapcsolataidat, hiszen neked mindennél többet jelent mások segítése. Orvosnak is ezért tanultál, hogy minél több emberen segíthess és mindig igyekszel egyre jobb és jobb lenni, talán már a második gyakorlatod végzed, hogy mégis milyen területekre vetemedtél azt rád bízom teljesen. Egy nagylelkű, ugyanilyen nagyszájú leányzó vagy. Ugyanakkor rendkívül intelligens is, hiszen pontosan tudod, mikor kell megszólalnod és, mikor kell hallgatnod. Remekül bánsz a szavakkal a férfiak könnyedén hullanak a lábai elé a nőkkel együtt.

Egy igazi jótét lélek vagy, aki orvosként dolgozik. Talán esetlegesen biszexuális, ami egy könnyebb kapcsolódási pont lehet kettőnk között, de a részletek rád vannak bízva! PB név szintén alkuképes!
 
play by
kor
csoport
rang
alexandra daddario
27
svéd
hercegnő


Elsa Cornelia Lindquist
the second oldest sister
A második  legidősebb húgom vagy. Eléggé közel állunk egymáshoz talán azért is, mert te vagy az, aki a húgaim közül inkább a politika felé terelődik, amelyben nekem koránt sem volt választásom, hogy bele akarok folyni avagy sem. Nagy szíved van és tudsz visszafogott is lenni, de mint minden emberben benned is rejtőzik egy vadabb oldal, amelyet el kell fojtanod, hiszen a nyilvánosság előtt egy szabályt és törvényeket szigorúan követő hercegnőnek kell tűnnöd.

A karakter javarészt szabadon alakítható pb és név terén is, csak szólj, ha megérkeztél. A legfontosabb és majdnem alapköve, hogy ő a kis politikus a családban az oldalamon.
play by
kor
csoport
rang
amanda seyfried
25
svéd
hercegnő


Greta Malin Lindquist
the third youngest sister
Mindegyik családban szükség van egy fekete bárányra és valamilyen szinten te vagy az. A szabályoktól fulladozol nem szereted, hogy a szüleink többnyire távolságtartóak velünk szemben, mintha elfelejtették volna a család szó jelentését ezért szüntelenül lázongsz ellenük és néha még a saját testvéreid ellen is annak ellenére, hogy rendkívül szeretsz bennünket, de ezt sosem mondanád ki hangosan. Amolyan magadnak való vagy, szüntelenül bulizul és különböző botrányokba keveredsz, amit egyáltalán nem bánsz, hiszen legalább addig, míg leszúrnak a tetteidért kicsivel több figyelmet kapsz a családodtól.. A szüleinktől.

Ő lenne a család fekete báránya, az örök lázadó. A PB talán ezért is illene a legjobban rá, de szintén alkuképes az ő terén is, részletek szabadon alakíthatóak.
 
play by
kor
csoport
rang
alexandra park
23
svéd
hercegnő


Sofia Lindquist
the youngest sister
A legfiatalabb húgunk és talán még a legártatlanabb is. Habár néha előszeretettel hívod magad az utolsó próbálkozásnak egy újabb fiúra, hiszen azért igazi balszerencse kell ahhoz, hogy valakiknek egy gyerek után már csak lányaik szülessenek, vagy éppen én lehettem a kivétel, de még velem sem jártak túl jól. Igazi tünemény vagy egyszerűen még nyitogatod a szárnyaidat nem igazán tudod, hogy mit akarsz az élettől, vagy akarhatsz-e bármit is, vagy a sorsod előre megíratott.

Egy bizonytalan, törékeny virágszálnak képzelem el, akibe azért, ha beletipornak képes megmutatni, hogy a szívében mennyire egy szeretetteljes fenevad bújt el. Play by és név szintén alkuképes az ő esetében is!
 
play by
kor
csoport
rang
suki waterhouse
21
svéd
hercegnő


Edvin Lindquist
the grumpy uncle
Édesapám testvére vagy. Nyílt titok, hogy mindent megteszel annak érdekében, hogy a trónra kerülhess, amihez igazán csak engem kellene eltávolítanod és megakadályoznod, hogy a húgaim bármelyike is egy másik ország királyához, vagy hercegéhez házasodjon, hiszen akkor jogos uralkodóként kerülhetnének a trónra. Bár terveid között szerepel az is, hogy nő ne kerülhessen semmilyen módon a trónra. Az évek múlásával egyre elkeseredettebb vagy és már eszedbe is jutott, hogy felbérelj mellém egy nőt, aki kifürkészheti a titkaimat, de nem is sejted mennyire hatástalan lenne ő velem szemben.

A play by egy ötlet teljesen szabadon alakítható, ha kell a karakter még fiatalítható is egy 10-est, hogy úgy igazán érződjön mennyire szeretne király lenni, mert alig lennék nála fiatalabb és akkor egyértelműen a pb és formálódik. Ha érdekel jelentkezz és megbeszéljük a részleteket!
 
play by
kor
csoport
rang
jerome flynn
45-50
svéd
herceg
Anonymous
Vendég
Vendég

swedish royal family Empty
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: Rabolt karakterek-
Ugrás: