Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

my fake girlfriend
TémanyitásTárgy: my fake girlfriendmy fake girlfriend EmptyCsüt. Aug. 30, 2018 11:31 am
some beautiful gifs


something beautiful
will it work?
Szükségünk van egymásra. Most jobban, mint valaha. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást. A legjobb barátok vagyunk. Az első csókot egymás között váltottuk. Te voltál az első személy, akinek kimondtam, hogy meleg vagyok. Olyan szinten egy hullámhosszon voltunk. Akkor pedig te elmondtad nekem, hogy legelőször egy másik lánnyal feküdtél le. Hogy élvezted. Még magad sem tudod, hogy mivel bélyegezd magad, egyszerűen csak beindítanak a nők és a férfiak is egyszerre. De egyikről sem tudnál lemondani hosszútávon. Szükséged van a kettősségre. Egy kapcsolatra, ahol hárman vagytok. Ahol minden vágyad beteljesülhet.
Ez mégsem jöhet létre. Hiszen egy nemes család leszármazottja vagy és a szüleid már elkezdtek szervezni neked egy házasságot, amely még tehetősebbé és gazdagabbá teheti őket. Az sem érdekli őket, hogy a jövendőbelidnek több feljelentését tusolták el, hallgattattak el lányokat, akiket megvert és megerőszakolt. Te lennél a soros. Könnyekkel küszködve jöttél hozzám, hogy segítsek. Az én vállamon is folyamatosan lihegnek a szüleim, hogy mikor lesz már valakim.. Ezért alkut kötöttünk. Egymás titkait megőrizve a színfalak mögött azt teszünk, amit akarunk, akivel akarunk, bár mindketten tudjuk ez veszélyes azonban én továbbra is távolságtartó maradok, hiszen hatalmas a tét a számomra. De neked is így az utóbbi időben visszafogottá váltál, ami egy őrült ötletre késztet téged.

Szeretném, ha Margot maradna az arc, egy igazán vadóc karaktert tudok elképzelni hozzá, aki nem riad meg az őrült ötletektől nem zárkózom el, hogy valós érzelmek kötődés alakuljon ki köztük a jövőben, de ez nem lehet túlságosan fizikális, hiszen Ben meleg, de nagyon sok érdekes fordulatot lehet ebből kiépíteni, úgyhogy mindenképp várom az illetőt!  
play by
kor
csoport
rang
margot robbie
25-30
svéd
lord
Anonymous
Vendég
Vendég

my fake girlfriend Empty
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: Rabolt karakterek-
Ugrás: