Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendégA legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Christian Berg
TémanyitásTárgy: Christian BergChristian Berg EmptyHétf. Szept. 03, 2018 1:05 pm

Christian Berg
egy kellemes kis idézet
i got nothing to hide


Egy újabb hosszú nap következett. Ugyan az a kör kezdődött el megint előröl. Egy jó hosszú kör, amiből hiányzik a pihenés. Miután kinyitottam a szemem, jöhetett a szokásos reggeli rutin. Kissé lassan és szenvedve másztam ki az ágyból. Az első utam a fürdőszoba felé vezetett. Theo pont akkor jött ki a fürdőből. Imádtam azt a srácot. Olyan volt, mintha a testvérem lett volna. Lényegében az is volt, hisz cserediák volt az iskolánkban és mi fogadtuk be. Annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy hamar közel kerültünk egymáshoz. Nagyon bírtam őt. Lepacsiztunk, váltottunk pár szót és már bent is voltam a zuhanyzóban.did i lie, or did i tell the truth?
Lucas Till

17

Dán

Diák

2000.12.15

Alborg, Dánia

heteroszexuális

szingli
 
little more detail
Rövidke megjegyzés a karakter családjáról, felsorolással avagy lehetséges részletesen is kidolgozni egy-egy családtagot. Illetve lehetőség van itt kifejteni olyan dolgokat is, amelyeket nem feltétlenül fűztél bele az előtörténetedbe, de például megemlítenéd, hogy a karaktered allergiás a mogyoróra, vagy a macskákra. Esetlegesen a hobbiját, mivel tölti szívesen a szabadidejét, minden, amiről úgy érzed, hogy megosztanád a lapodat olvasóval. Rövidke megjegyzés a karakter családjáról, felsorolással avagy lehetséges részletesen is kidolgozni egy-egy családtagot. Illetve lehetőség van itt kifejteni olyan dolgokat is, amelyeket nem feltétlenül fűztél bele az előtörténetedbe, de például megemlítenéd, hogy a karaktered allergiás a mogyoróra, vagy a macskákra. Esetlegesen a hobbiját, mivel tölti szívesen a szabadidejét, minden, amiről úgy érzed, hogy megosztanád a lapodat olvasóval.  
Christian Berg

Anonymous
Vendég
Vendég

Christian Berg Empty
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elfogadásra várók :: félbemaradt karakterlapok-
Ugrás: