welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Arno H. Hesse, Briana Doherty, Brynhilde Swendsen, Ingrid S. Skjeggestad, Karina Hesse-Lerch, Owen Blake, Phoenix Bowie

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Today at 1:35 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 3 4
dán 4 1
francia 1 -
görög - -
holland 1 -
ír 3 4
külföldi 1 1
német 1 -
norvég 2 1
olasz - -
portugál 1 -
spanyol - -

Owen Blake
TémanyitásTárgy: Owen BlakePént. Márc. 02, 2018 11:47 pm
Owen Blake
Bring coffee and set it on the desk. Do not speak. Do not make eye contact. Back slowly and we all might just survive this.
christopher charles wood
32
ír
dolgozó
Galway (IRL)
1985. 10. 13.
hetero
egyedülálló

Hat gyerek közül a harmadik vagyok. Népes családból származom és a szüleim igen mélyen vallásosak, így hithű katolikus neveltetésben volt részem a gyermek és serdülőkori éveim alatt. Ez azonban nem teljesen fedi le sarkosan minden részletét annak, amire a a legtöbben ilyenkor gondolnak. A teljes egészhez az is hozzátartozik, hogy Írország a hazám, ahol még ma is a mindennapok részét képezik a tündérekről és koboldokról szóló mesék és egyéb történetek, valamint szokások. Úgyhogy a keresztény elvek ellenére éppen elég alkalommal hódolt a teljes famíliám a mendemondáknak és babonáknak is. Ami engem illet, amint nagykorúságom és az anyagi helyzetem is engedte, magam mögött hagytam az egész zajos családomat. Nem örökre, a kapcsolatot ma is tartjuk, de a kamaszodásom időszakában elég jól kiderült, hogy nem igazán fogok beleilleni abba a miliőbe, amit az őseim megteremtettek és a testvéreim is látszólag teljesen a magukénak éreztek.
Apám lelkész, mi más is lenne?! Anyám meg tanítónőként dolgozik mind a mai napig. Egyikük sem volt rossz, túlbuzgó vagy éppen szuper szülő. Tisztességgel felnevelték a gyerekeiket miközben követték a saját elveiket. Hogy mennyire éreztem magam fekete báránynak közöttük? Nem teljesen, az egyáltalán nem lenne igaz. Én is élveztem az összes hülyeséget a férfivá cseperedésem alatt, amin keresztül mentünk, a gondok nem igazán ebben ütköztek ki. A pályaválasztás már sokkal inkább volt olyasmi, ami nem fért bele a tanult ősök elképzeléseibe.
Diszlexiám van, ezért ennek megfelelően az olvasással kapcsolatos összes tantárgy igen gyengén ment a suli alatt. Konkrétan végigszenvedtem azokat az éveket az okíttatásom során és igen hamar egyértelművé vált a számomra, hogy a magolás soha a büdös életben nem lesz olyasmi, ami kellően feküdne.
A számtan se volt a nagy kedvenceim között, de az már határozottan jobban ment, csak rohadtul nem érdekelt. Amiben viszont igazán remekelni sikerült, az a mechanika megértése, az, hogy miként áll össze egy motor és működik szükségszerűen. Ösztönösen sikerült ráérezni az „ízére” és gyakorlatilag mind a mai napig is ez az, amit csinálok, értek és szeretek, csak most már a megélhetésért és nem csupán kedvtelésből művelem.
Úgy hiszem, hogy az elköltözésem ténye senkit sem lepett meg igazán annak idején. Jó atyám egy főbólintással nyugtázta a dolgot, miután megemésztette és az áldását is adta rá végül, noha nem éppen leghőbb álmait és vágyait teljesítettem be, amikor bejelentettem a hátsó fertályom besózottságát. Anyám se sokat akadékoskodott a végén, valamikor útközben hozzászokott a gondolathoz, elfogadta a döntésemet és csak egyetlen nagy szatyor azonnal fogyasztható kaját csomagolt a kicuccolásom napján. Nem számítva azt a másik kettőt, amibe a fagyasztott istennyilákat rejtette.
Az első albérletem kicsi volt, de kényelmes. Legalábbis messzemenően komfortosabb és tágasabb, mint a mostani lakásom. Ami kellett, az megvolt, leginkább hely és a fizethetőség keretein bőven belül mozgott… volna, ha kaptam volna normális melót. Ehelyett azonban szinte éhbérért voltam kénytelen gürcölni álladóan, évente cserélődő mindenféle helyről származó kollégákkal, míg végül magam is beadtam a derekam és a költözés mellett döntöttem. Ez alkalommal viszont már jóval messzebb, mint a város másik pontja.
A lakásom ugyan szűk, a fürdőt és a mellékhelyiséget leszámítva egy légtér az egész, de nem zavar. Ahogyan az sem, hogy kénytelen voltam elhagyni az ír akcentusom a könnyebb érvényesülés kedvéért a nyomott képű angolok, meg a ki tudja honnan érkezők között. A beköltözés után nem sokkal azonban rá kellett jöjjek, könnyebb volna az egészet fizetni, ha kerülne egy lakótárs is, ráadásul olyan, akit hullára nem zavar, hogy nemhogy ajtó, de még falak se választják el a személyes tereinket egymástól. Két ágy még pont befér, igaz más se nagyon, leszámítva a ruhás szekrényeket, abból legalább kettő van, az asztal azonban már helyigényes luxus lenne. Helyette a keskeny konyhapultnál, ami látszólagosan leválasztja a konyhának csúfolt kis lukat, akad két bárszék és annyi.
A lakótárskeresés közben nem nagyon gondoltam arra, hogy végül majd valami csaj fogja bevállalni a lakbér és a rezsiköltségek felét. Azért valljuk meg, ma már igen ritka az, hogy ne feltételezzen egyik vagy másik fél ezt vagy azt előre egymással kapcsolatban egy ilyen szituációban. Pedig a helyzet az volt akkor is és most is, hogy valóban csak a lakhatás megkönnyítése miatt kellett valaki és nem másodállású ágymelegítőnek. Az extra ráadás már csak az, hogy a nő még egész jó fej is. Laza, vagány, de emellett nem egy tapló liba. A beosztást pikkpakk megcsináltuk a saját kis házirendünket illetően, ki mikor takarít, a saját mocskát mindenki maga nyalja fel, lehetőleg minél előbb és ha kilógatott zokni van a kilincsen vagy más egyéb oda nem illő jelzés, akkor annak egyértelmű jelentése, hogy nem tanácsos rányitni a másikra. Szerencsére szemben pont van egy pizzázó és egy kávézó is, ahol át lehet vészelni egy órácskát minden gond nélkül is.
Összességében, ha teljes mértékig nem is, de nyomokban elégedett vagyok a jelenlegi életemmel és úgy hiszem ez nem feltétlen és alapjáraton adatik meg mindenkinek. Innen nézve pedig egész szerencsésnek is jellemezhetném magamat.
foglalkozás ❖ szerelő (autó & motor)  

hobbi ❖ motorozás, sportolás, (gitározás & dalszerzés - kizárólag magamnak)  

becenév❖ szimplán Owen

Család ❖ Apám lelkész, anyám tanítónő. Tisztes, kispolgári életet élnek ma is és mondjuk úgy, nem pont fényűzésben, de azért rendesen felnevelték a kosárra való gyerekeiket.
Összesen öt testvérem van, két idősebb és három fiatalabb, de már mindannyian elhagytuk a családi fészket és a magunk, többé-kevésbé önálló életét éljük. A kapcsolatom kifejezetten jó velük, főleg, hogy jó messze vagyunk egymástól, ők a mai napig is Írországban vannak. Évente pont elég őket maximum kétszer meglátogatni, az kitart egészen a következő alkalomig.
valor ❖ 25+ ❖ only child
dolgozó
Online

avatar
Hozzászólások száma :
2

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Mar. 02.

Korom :
32

Tartózkodási hely :
uk

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Owen BlakeVas. Márc. 04, 2018 2:13 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Üdvözöllek az oldalon Owen!  

Chris Wood szőrös kis pofija!   Határozottan jobb, mint az a kisfiús ábrázat, amit használva a legtöbbet találkozhatunk vele. Külön piros pontot kapsz azért, mert a szakállas énjére tetted le a voksodat. Nagyon tetszik az előtörténeted, ahogyan kifejtetted a karakter életét és azért nem kicsi családból származol, ahogy látom. A diszlexia pedig eléggé meg tudja nehezíteni egy ember életét, de mindig is csodáltam azokat, akik ennek ellenére szüntelenül próbálkoznak és jobbak és jobban lesznek.. Szerintem egy igazán érdekes fiatalembert hoztál el közénk és biztos vagyok benne, hogy más is így gondolja majd, úgyhogy foglalózz gyorsan utána pedig irány a játéktér, ahol még én magam is elvinnélek egy körre a piros biciklimen.   Jó szórakozást!
média

avatar
Hozzászólások száma :
36

reagok :
2

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Korom :
22

Tartózkodási hely :
♡ europe

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: