Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendégA legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Isabel & Alaris °° Innocent Moon
TémanyitásTárgy: Isabel & Alaris °° Innocent MoonIsabel & Alaris °° Innocent Moon EmptySzomb. Szept. 15, 2018 6:35 pm
Szereplők: Isabel Moreno & Alaris Mharaxia
Helyszín: Levanger és környéke
Alaris Mharaxia
leszakadt
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Talán pont ott, ahol te is

keresett :
A Mharaxia klán

Hozzászólások száma :
370

reagok :
133

Felhasználó profiljának megtekintése

Isabel & Alaris °° Innocent Moon Empty
TémanyitásTárgy: Re: Isabel & Alaris °° Innocent MoonIsabel & Alaris °° Innocent Moon EmptySzomb. Szept. 15, 2018 6:50 pmIsabel & Alaris

"Nők. Nem élhetsz velük, nem élhetsz nélkülük..."

Kiábrándító és borús gondolatok környékeznek meg, mikor felhajtok az autópályára, beállítok egy alapsebességet, s bekapcsolok valami norvég rádiót. Régebben semmi gondom nem volt a hirtelen jött munkákkal, hiszen sosem volt olyan programom, amiről ne tudtam volna lelépni egy órán belül. Sőt, bizonyos helyzetekben még örültem is, mikor megszólalt az életmentő telefonom. A mai reggel azonban minden megváltozott, mikor az álomképek eltűntek, s ahogy kinyitottam a szemem, ott feküdt mellettem Henrik... Valójában gyengének érzem magam. S ez rettentően dühít. Sosem éreztem még hasonlót, s nem is tudom, hogy mi ez az egész. Ezernyi gondolat és érzés kavarog bennem, s ennek köszönhetően kis híján belehajtok az előttem lassan zötyögő teherautóba. Az utolsó pillanatban rántom el a kormányt, s bár szerencsére senki sincs épp mellettem, a telefonom mégis beesik az ülés alá.
- Remek bazdmeg... Remek! - megvárom, míg nincs körülöttem senki, s ekkor párszor hirtelen fékezek egy nagyot, hátha előregurul, de egy ponton természetesen pont az egyik pedál alá csúszik, mire rá is nyomok. Igazából most legszívesebben megállnék, kihajítanám valahova messzire, majd az autót is berúgnám a szakadékba. Na jó nem, az én szerelmemet sosem bántanám... Végül nagy nehezen sikerül felszednem a mobilt, de természetesen nem indul, úgyhogy egyelőre az ülésre hajítom, mielőtt még teljesen elönti az agyam a méreg. Inkább próbálok a melóra koncentrálni. Az elmondottak alapján egy igazán fontos személyt kell átvennem, elvinnem, majd megölnöm. Nem szeretem, ha előkészítik nekem a terepet, hiszen jobb szeretek mindent én magam az alapoktól intézni, az a biztos. Most azonban kicsit más a helyzet. Túl kockázatos az egész, s bár egyik tagnak se kerülne semmibe megölni a célszemélyt, mégis erkölcsi és morális kérdést csinálnak mindenből, no meg a bőrüket akarják védeni. Hiszen ha kiderül, hogy ki ölte meg ezt a személyt, azt bizony mindenki keresni fogja, és senki sem akarja ezt felvállalni. Csak én vagyok ilyen ostoba, de általában a legpiszkosabb melók úgyis nálam kötnek ki. Eddig nem volt kit félteni magam mögött, nem volt kiért túlélni egy ilyen komoly ügyet, így hát félelmek nélkül vágtam bele minden őrültségbe. Nem is kell mondanom, sokszor egy hajszálon múlott minden. Mégis itt vagyok. Ez pedig büszkeséggel tölt el azok után, milyen tragédia történt gyermekkoromban. Most azonban valahogy minden más... Más érzések kavarognak bennem, és szívem szerint visszamondtam volna az egészet. Ám nem tehettem. Bérgyilkos vagyok. S nekem ez az életem. Legalábbis, egyelőre...
A zöld táblák egyre csak követik egymást, s én egyre jobban kezdek elveszni nevek közt, így hát mikor elő akarom kotorni a GPS-em, az nincs a helyén. Miért is lenne? Ehelyett párszor próbálom újraindítani a mobilt, ami talán a negyedik próbálkozásra sikerül. A rajta levő GPS mocskosul lassan tölt be, és persze akadozik is... Nagyjából sikerül belőnöm, de valójában nem is ez érdekel igazán, hiszen miközben figyelem az utat, lassan kezdek pötyögni Henrinek... S nagy kő esik le a szívemről, mikor visszaír. Így azért gyorsabban megy el ez a rettentően unalmas út. Dél körül viszont lekanyarodok, s innentől Henri is eltűnik a képernyőről. Nagy sóhajjal dobom le magam mellé a telefont felhangosítva, végül rátérek az újabb unalmasnak ígérkező hosszú, egyenes szakaszra.
Késő délután van már, mire elérem Levanger határát, azon belül is a Hoklingen tó egy elhagyatott szegletét. Magányos és kísérteties hely, s ez a különös elhagyatottság valami megmagyarázhatatlan, ábrándos nyugalmat szül bennem. Egy jó ideje autóval sem találkoztam már, s mikor rátérek a szűk kis erdei útra, onnantól kezdve pedig végképp egymagam vagyok. Innentől még egy fél órát haladok, mire végre megérzem a félig lehúzott ablakon átszűrődő tó illatát, s hamarosan meglátom, ahogy a napsugarak bágyadtan csillannak vissza a felszínéről. A partjától ötven méterre öreg és rozoga házikó pihen, s ahogy nézem, én vagyok az első. Jobb is... Az egyik fa tövébe leparkolom a fekete Cadillacet, s mielőtt bármit csinálnék, kiszállok, hátrasétálok a csomagtartóhoz, majd az az alatt levő titkos rekeszből előhúzok egy rácsot, melyet kifüggesztek az első és a hátsó ülések közé. Végezetül vállamra akasztom az én gyönyörű gépfegyverem, előkotrok a zsebemből egy cigarettát, meggyújtom, majd kitámasztom magam az autó elejénél. Imádom ezt a nyugodtságot... Ezt a vihar előtti csendet, mely mindig kellően levisz egy tudatállapotba, melyből aztán érzéketlenül, tetemeket hagyva magam mögött török az ég felé. Most sem remélek mást, de akkor is... Valami különös érzés kavarog bennem, ami nem hagy nyugodni. Megérzés? Létezhet ilyen? Nem lepődnék meg, ha így lenne, az sok mindenre magyarázatot adna...
Alaris Mharaxia
leszakadt
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Talán pont ott, ahol te is

keresett :
A Mharaxia klán

Hozzászólások száma :
370

reagok :
133

Felhasználó profiljának megtekintése

Isabel & Alaris °° Innocent Moon Empty
TémanyitásTárgy: Re: Isabel & Alaris °° Innocent MoonIsabel & Alaris °° Innocent Moon EmptySzomb. Szept. 15, 2018 10:46 pm
Alaris&Isabel
# She's the kind of queen that knows, her crown isn't on her head but in her soul.#
Amióta – sok éve – eltiltottak életem szerelmétől, és elküldték őt messzire, igyekszem minden szabályt áthágni, amit a szüleim elém raknak. Nem éppen hercegnőhöz méltó, tudom, de másom nem maradt. Ennyi év után is tüske van bennem. Szeretem őket, de ezt a vétküket sosem fogom megbocsájtani. Az csak hab volt a tortán, hogy kényszerházasságra ítéltek valami unalmas angol lorddal. Hát ki van zárva! Szóval lázadtam. Most is éppen a lázadásom egyik fázisa következett. Elszöktem Norvégiába, az engedélyük nélkül. Fogtam a magán gépet, egy pilótát, kis személyzettel és megszöktem. A testőreimnek esélyük sem volt. Nem először csináltam ezt. Gyakran jártam Norvégiába síelni a húgommal, és a barátaimmal. Természetesen akkor egy egész testőr sereg követett, hiszen az ún. barátaim is mind nemesi ranggal rendelkező emberek voltak. Most azonban magam voltam. Kalandra vágytam, és életre, amíg megtehetem, és nem jön a savanyú angol férjem. Vörös parókát és napszemüveget vettem fel, a ruhatáram picit visszafogottabb. Tökéletes álca! Imádtam Oslót ilyenkor! Jól esett a hideg, és a forró csoki, hiszen nálunk állandóan meleg van. Kész csoda, hogy még nem forrtunk fel abban a melegben. Viszont félreértés ne essék, imádom az országom, és egy napon szeretnék jó királynő lenni, de az még messze van, addig élvezem az életem, amennyire csak lehet. Már meg is volt a tervem, hogy felszedek valakit egy bárban, esetleg a norvég ismerőseim közül felhívok valakit egy menetre. Végülis, miért ne? Csessze meg az a Lord akárki! Már káromkodom is, igaz magamban, de akkor is. Gyorsan vetek egy keresztet, mielőtt leszállna a repülő. Elköszönök a legénységtől, majd a bérelt autóval, amit én vezetek elindulok felfedezni az egyik kedvenc városom. Igyekszem persze óvatos lenni, nehogy a bulvár lapok rám találjanak, hiszen akkor jönnek a szüleim emberei értem, azt meg nem akarjuk. Igaz?
Miután megebédelek a kedvenc éttermemben, a kikötőben, kicsit sétálok is ott. Persze elkezd esni, én pedig addigra messze járok az étteremtől. A következő, amire emlékszem, hogy egy fekete furgon megáll előttem. Remek! Rám találtak a lesifotósok! Nos, utólag belegondolva, bárcsak ők lettek volna! Három maszkos férfi száll ki belőle, én pedig futni kezdek, de mindhába. Bevágnak az autóba. Igyeszkem védekezni, de mindhiába, mert megérzem a kloroform llatát, és onnantól elsötétül minden. Egy pince szerűségben ébredek, aminek ablaka sincs. Ezt nem hiszem el! Kérlek uram ne tedd ezt velem!
Már késő, elraboltak, én pedig tehetetlen vagyok. Hiába kiabállok, senki sem hall meg. Pedig több nyelven is próbálkozom. Végül fél nap után jön le egy férfi ételt hozni.
- Kérem uram mit akarnak velem? – kérdezem könnyes szemekkel, de nem kapok választ. Vajon kérték már a váltság díjat a szüleimtől? Mikor jön a rendőrség? Vagy nem is akarnak? Meg fognak ölni?
A pánik jeleit kezdem lassan mutatni, és úgy érzem, a világom összedőlt. Imádkozom szabadságért, de semmi sem történik. Kétségbe esésemben még az Istent is leszidom, holott vallásos nőként nem lenne szabad. Ismét jön a férfi, én pedig megtámadom, de ő ellenáll, és újra sötétség. Az ég tudja mikor ébredek fel. Csak arra emlékszem, hogy norvég nyelven a pasi mondja be telefonba, itt van. Ki? Mi történik? Egy érdekes folyosón visz végig, de alig emlékszem valamire, csak, hogy olyan, mint egy barlang. Aztán valami csapó ajtón emlékszem, és sok fára… mintha valami fa ház féle lenne. Aztán hirtelen fény, és fák. A kezem a szemem elé is tenném, ha nem lennék megkötözve. Mikor nagy nehezen kinyitom a szemem, egy jóképű férfivel találom szembe magam. Percekig meg sem tudok szólalni.
- Az árut leszállítottam, a többi a maga dolga. – feleli neki az elrablóm, engem pedig elönt a pánik. Mit fognak velem tenni?
- Kérem ne bántson. – mondom neki könnyes szemekkel, de az elrablóm, mint valami rongyot elé vág, én pedig térdre esem, egyenesen a jóképű férfi elé. Felnézek rá, komoly tekintetével találom szembe magam, de felkelni nem tudok, mert még meg vagyok kötözve.
- A szüleim sokat fizetnek önnek. – nézek fel rá továbbra is.
- Ne hallgasson rá, csak tegye a dolgát. – jegyzi meg az elrablóm, majd egy bőröndöt nyújt át a jóképűnek. Az átveszi a csomagot, majd mindketten biccentenek, és nem a ház, hanem az erdő felé indul. Figyelem, ahogyan eltűnik az erdőben, aztán ijedten a jóképű férfire nézek.
- Ezt nem ússza meg! A spanyol trón örököse vagyok! – kiáltom, miközben  igyekszem felkelni kevés sikerrel. Eddig próbáltam szép szóval, most már másom nem maradt, csak a fenyegetőzés. Ez biztos, ha ezt túlélem, soha többé nem hagyom el a királyi udvart a testőreim nélkül. Már csak az a kérdés, hogyan élhetem túl…
Anonymous
Vendég
Vendég

Isabel & Alaris °° Innocent Moon Empty
TémanyitásTárgy: Re: Isabel & Alaris °° Innocent MoonIsabel & Alaris °° Innocent Moon EmptyVas. Szept. 16, 2018 7:12 pmIsabel & Alaris

"Nők. Nem élhetsz velük, nem élhetsz nélkülük..."

A tó felett magányos köd szökik végig, mely még inkább csak ülepíti a csendet. Madárcsicsergést alig hallani, s a szél is búsan fodrozza be olykor a víz felszínét. Valóban remek hely a találkozóra, bár fél óra elteltével már kezd kissé szokatlan lenni, hogy még csak én vagyok itt, hiszen a megbeszélt időpontra én pontosan érkeztem egészen Lørenskogból, ami valljuk be, nem éppen itt van a közelben. Az első cigaretta után benyúlok az ablakon a telefonért, ám Henri nincs sehol. Még mindig... Írjak neki? Vagy az sok lenne? Biztos azt hinné, hogy ráakaszkodok, vagy ki tudja... Úgyhogy inkább visszahajítom az ülésre, majd kézbe veszem a fegyvert, s járok egy kört a ház körül. Sehol egy mozgás, sehol egy távolban morajló autó hangja. S már háromnegyed óra eltelt. Kifejezetten gyűlölöm, ha megváratnak, de tudom jól, hogy ebben a szakmába sokszor üt be a baj, mindenesetre visszasétálok a kocsihoz, s mikor már kezdenék tárcsázni, zajokat hallok meg a ház felől. Egyből az autó takarásába húzódok, s onnan tekintek fel, miközben az érkezőkre szegezem a fegyvert. Először nem is figyelem, hogy ki lépeget a nem is annyira ismeretlen férfi mellett, hiszen csak azt lesem, mikor ránt elő pisztolyt, vagy éppen mikor követi valaki hátulról. Ám nem történik ilyesmi, így mikor félúton megáll köztem és a kis kunyhó között, én magam is előrébb lépek. Hirtelen azonban ledermedek, ahogy végignézek a hölgyön, aki megkötözve, kisírt szemekkel pislog felém.
- Baszd...meg... - pillantok értetlenül Mason felé, kiről sokat ugyan nem tudok, párszor dolgoztam már vele, ám annyi biztos, nincs túl sok esze. Ezen viszont nem lepődök meg, hogy őt küldték átadni Isabelt, hiszen egy ilyen bonyolult és rizikós küldetésben nem szeretnek túl sok értékes embert kockáztatni az egyszerű részeknél. Az én kezemben ér véget majd az egész, de én profi vagyok. Nem, ez nem egoizmus, ez így van. Tisztában vagyok a képességeimmel, a kegyetlenségemmel, a hidegvéremmel, s az elhivatottságommal. Még mindig úgy tartom, hogy ez a munka számomra amolyan személyes bosszú a múlt miatt.
- Te idióta fasz! Tisztában vagy vele, hogy ki áll melletted?! - ám az csak értetlenül pislog, megvonja a vállát, de végül felém nyújtja a bőröndöt. Én kipattintom a zárat, belenézek, majd biccentek felé. Az pedig lassan elsétál. Gyilkos pillantásokkal követem lépteit, s mikor az egyik fa mellé ér, rászegezem a fegyvert hátulról.
- Hölgyem, én nagyon is jól tudom, ki maga. - súgom halkan, majd hirtelen meghúzom a ravaszt, mire a golyó erősen landol Mason gerincében, ki vergődve a földre hullik, s pillanatokon belül kimúlik. Gyorsan a hullájához sietek, persze közben Isabelt is szemmel tartom, majd odahúzom a kocsihoz a testet, felemelem, s egy jól irányzott mozdulattal a csomagtartóba hajítom. Ezután a hölgyeményhez ugrok, akit megragadok a derekánál fogva, a vállamra kapom, s beteszem a hátsó ülésre. Ha esetleg tud kapálózni, azzal sem ér sokat, hiszen bárhogyan is, de be fogom tuszkolni hátra. Azzal már csúszok is át egy mozdulattal a motorháztetőn, bevágódok az első ülésre, magam mellé hajítom a fegyvert, majd beindítom a motort.
- A saját érdekében kérem ne sikítson, ne kapálózzon, ne csináljon semmit, oké? - szólok hátra a rácson túlra, aminek a mögöttem levő részét én hülye nem rögzítettem normálisan, hiszen a rács szélét tartó kis láncot nem pattintottam be. Egy ilyen figyelmetlenség végzetes is lehet akár... A kocsi végül erősen robban ki helyéből, s megindul az ellentétes irányba azzal, amerről jöttem. Mégis ki volt az az ostoba fasz, aki elrabolná a kibaszott Spanyolország trónörökösét?! Gyönyörű hölgy, jellegzetes vonásokkal, össze se lehetne téveszteni másokkal, no meg azért nekem van egy olyan alap intelligenciám, hogy az ilyen fontos emberek arcát jól beleégetem a tudatomba. Isabel pedig nem egyszerűen fontos, hanem az egyik legfontosabb ezen a kurva világon. S jelenleg őt kéne megölnöm? Tény, hogy ezzel rohadt nagy hírem lenne világszerte, de ér nekem egyáltalán annyit az egész, hogy a világ minden szeme rám szegeződjön? Főleg, hogy valami itt nagyon bűzlik. Az egész szervezés, az egész titkolózás, és az, hogy Masont küldték ide? Pont Masont, ezt az orbitális nagy seggfejet?
- Mégis hol voltak a testőrei, amikor elrabolták? - kérdem tőle egy igazán éles kanyar után, ám az azt következő szakaszon kénytelen vagyok megállni, hiszen ott parkol egy másik autó. Nagyjából harminc méterre állok meg tőle, ekkor pedig két fegyveres fickó száll ki onnan, s kezdenek felénk lépkedni. Mutatja az egyik a kezével, hogy szálljak ki, ám én csak halkan, alig mozgatva a szám szólok hátra.
- Hölgyem, szerintem támassza ki magát. - mikor pedig tíz méteren belül vannak, hirtelen rátaposok a gázra, mire a két tag erősen csattan az autón, én pedig egy gyors kanyarral kikerülöm a kocsijukat, s hajtok tovább azonnal. Nem tudom, hogy ők a hercegnővel, vagy ellene vannak, de engem ez most rohadtul nem érdekel. Mindenkit kinyírok, aki az utamba kerül. Ez az egész helyzet rohadtul dühítő... Az én kezemben van egy kincs, akit most minden bizonnyal sokan keresnek. Vagy azért, hogy megmentsék, vagy azért, hogy megöljék. Én meg két szék közt a földön vagyok. S megint kinek kell megoldania mindent? Nekem... Baszd meg, világ!
Alaris Mharaxia
leszakadt
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Talán pont ott, ahol te is

keresett :
A Mharaxia klán

Hozzászólások száma :
370

reagok :
133

Felhasználó profiljának megtekintése

Isabel & Alaris °° Innocent Moon Empty
TémanyitásTárgy: Re: Isabel & Alaris °° Innocent MoonIsabel & Alaris °° Innocent Moon EmptyCsüt. Nov. 01, 2018 11:36 pm


Alaris&Isabel
She's the kind of queen that knows her crown isn't on her head but in her soul
Az egész egy rémálom, és fogalmam sincs, hogyan fogok szabadulni innen. Felnézek a jóképű idegenre, aki természetesen felismert engem, de képtelen vagyok eldönteni, hogy ez jó dolog, vagy sem. Mikor meghúzza a ravaszt, sikítani szeretnék, de nem jön ki egy hang sem a torkomon. Örülnöm kéne, hogy megölte az elrablómat, mégis iszonyatos félelem lesz úrrá rajtam. Lassan elmémbe hasít a felismerés: én következem, és az égadta világon semmit sem tehetek ellene. Felemel és a vállára csap, mint valami vadállat, én persze kapálódzom, de mindhiába az egész.
- Tegyen le kérem! – csak ennyi futja tőlem, miközben a kocsiba tesz. Elrabolnak, és valószínűleg kinyírni készül, erre még feltételeket szab nekem, hogy ne sikítsak. Már éppen megtenném, mikor elindul az autóval, és a testőreimről kérdez.
Na igen, a saját ostobaságom miatt fogok meghalni. Ha megúszom ezt valaha, soha többé nem fogok hősködni, ha magányra vágyom a testőreim nélkül. Már ha túlélem, erre sajnos elég kevés az esély. Igyekszem mindenféle tervet kigondolni, de sajnos egy sem jut eszembe a szabadulásomra.
- Leráztam őket. – válaszolom halkan, de nem vagyok csacsogós kedvemben. Két férfi állja utunkat, és nem tudom eldönteni, hogy értem jöttek, hogy megvédjenek, vagy ők is ki akarnak végezni.
Mikor azt mondja kapaszkodjak, megteszem, a saját érdekemben. Vajon miért akar megóvni pár zúzódástól, ha úgy is megöl? Ez némi reményt nyújt nekem, hogy talán mégis megmenekülhetek valahogyan. Erősen kapaszkodom a rácsba, mikor ő két embert elgázol, én pedig fel sem fogom percekig, hogy talán éppen most ölt újra. Az egész annyira zavaros, és ijesztő, hogy meg sem bírok szólalni, elég sokáig. Csak ülök némán a hátsó ülésen, miközben kiérünk egy másik útra. Először balra kanyarodik, majd pár mérföld után jobbra. Ezt pedig még sok ilyen elrejtett út követi. Fogalmam sincs, hogy hová visz. A célját sejtem, így a remény utolsó szikrája is elhagy, és csak imádkozni tudok, hogy az Úr könyörüljön meg rajtam. Közben pedig ismét lepereg előttem az életem. NEM! Egyszerűen nem adhatom fel!
- Nézze uram, gazdag vagyok, bármennyit is kínáltak a halálomért, a háromszorosát fizeti ki a családom. – válaszolom elcsukló hangon. Sajnos jobb ötletem nem támadt. Ez se éppen hihető, pedig komolyan gondolom. Hajlandó lennék neki bármennyit fizetni azért, hogy elengedjen, és még el sem árulnám őt. Mégis miért tenném, ha megmentett?
Nem kapok választ, ami felettébb bosszantó, és egyre inkább pánikba esem. Miért ilyen csendes? Miért nem válaszol? Nem akar velem személyes kapcsolatot, mert nemsokára megöl? De akkor miért mentett meg? Talán máshol akar elintézni? Nem értek semmit, és érzem, hogy a könnyeim ismét arcom kezdik el áztatni.
- Bármit is szeretne megadom magának. – felelem kicsit szipogva, miközben újra és újra elönt a pánik, majd a félelem és a feladás.
- Mit szeretne? Pénzt? Rangot? Amnesztiát? Bármit megkap, csak mondania kell! – szinte már kiálltok, amikor hirtelen megáll az autó, én pedig várom, a titokzatos férfi reakcióját. Csak remélni tudom, hogy az ajánlataim közül az egyik felkeltette az érdeklődését.
Bármennyire is durván hangzik, fel voltam készítve, mint leendő uralkodó olyanra is, hogy elrabolnak, vagy valamelyik szerettem. Heteken át tanítottak arra, mit is kell ilyenkor tenni, hogyan kell bánni az elrablóval, én pedig éppen az ellenkezőjét csináltam annak. Igazán gratulálok Isabel, megbuktál… Már tényleg nem maradt másom, csak a remény, hátha valahogyan sikerül kidumálnom magam ebből a helyzetből.
Anonymous
Vendég
Vendég

Isabel & Alaris °° Innocent Moon Empty
TémanyitásTárgy: Re: Isabel & Alaris °° Innocent MoonIsabel & Alaris °° Innocent Moon EmptySzomb. Nov. 10, 2018 10:13 pmIsabel & Alaris

"Nők. Nem élhetsz velük, nem élhetsz nélkülük..."


- Szépségem, tudja, hogy nem csak díszből vannak maga körül a testőrök? Tisztában van vele, hányan akarják megölni? S azzal, hogy azokban a körökben, ahol én mozgok, sokszor a halál lenne a megváltás...? - rikító, tengerkék szemeim ott fénylenek a visszapillantóban, ahogy a hölgyeményt fürkészem. S lehet, hogy hülyén hangzik, és tényleg ostobaságot csinált azzal, hogy lerázta a testőreit, de valahol meg tudom érteni. Engem kikészítene egy olyan élet, ahol még a gondolataimmal sem tudnék egyedül lenni.
A két úriembert úgy csapom el, hogy még az én kis szerelmem is felsikít, ahogy az elején reccsennek a csontok, de hát bírja a kicsike, csonttörésre szakosodott. Ez már nagyon nem játék, hiszen jelenleg fogalmam sincs, hogy ki bérelt fel arra, hogy megöljem Isabelt, s mivel az egész történet sántít, ezért nem hibázhatok. Úgy száguldok az autóval, mintha üldöznének, ami talán így is van. Nem tudom, ki van a nyomunkban, kiben lehet bízni, s hogy most mitévő legyek. Egy a biztos, biztonságos helyre kell érnünk, mielőtt nagyobb társaságba botlunk. A hercegnő kérdéseire egy ideig nem is válaszolok, hiszen magam sem tudom, mit kellene felelnem. Még össze kell szednem a gondolataim...
Az időérzékem kissé elvesztem, de mikor felhajtok az egyik dombra, szembetűnik az aranyló naplemente az erdőn túl. Egy ideje már alig van forgalom, s mikor behajtok a magányos útszéli kis motel hátsó parkolójába, akkor is csupán két másik autó parkol a széles betontengeren. Egyelőre még nem mozdulok, megfigyelem az ablakokat, ajtókat, hátsó részeket, s a másik két kocsit, majd percek elteltével fordulok csak hátra.
- Bármit? Biztosan? - mosolyodok el sejtelmesen, majd egy halk sóhajjal elkezdem lehúzni a bőrkabátom cipzárját, amit ezután a mellettem levő ülésre hajítok. A csomagtartóban levő hulla pedig egy ideig még úgysem indul oszlásnak, így elég lesz az éj leple alatt kiosonnom és eltüntetnem a testet. Addig remélhetőleg nem fog átszivárogni semmi a földre...
- Amnesztia? - a szemem egy pillanatra felcsillan, hiszen erősen hasít belém az érzés, milyen lenne egy olyan életet élni, amit nem szőnek át a halál fonalai, s ami nem arról szól, hogy bármikor meghalhatok. Aztán jön a felismerés, s a vágyak úgy illannak el, ahogy jöttek.
- Az én szakmámban nem létezik amnesztia. - a kabát alatt egy fekete, kapucnis felső pihen, amitől szintén egy könnyed mozdulattal válok meg. Számtalan heg ékesíti a testem, melyek mindegyikéhez egy-egy emlékem fűződik. Meglőttek már, megszúrtak, megégettek, mégis olyan erősnek érzem magam, akit soha nem lehet megtörni. Vagy legalábbis pár héttel ezelőtt még így gondoltam... A rácsot végül elhúzom, majd a felsőt hátraadom Isabelnek.
- Ezt húzza fel, a kapucnit pedig tegye a fejére, és ha lehet, takarja el az arcát a hajával. És bármi történik, csak a földet nézze, és ne merjen megszólalni, sikítani pedig végképp, különben... - pillantok végig rajta, de a mondatot nyitva hagyom. Sok véget érhet az egész, ha bajba sodor... Gyorsan visszahúzom végül a kabátot, kiszállok, majd kinyitom a hátsó ajtót.
- Ne csináljon hülyeséget... - azzal észrevétlenül előkapom a késem, majd megfosztom a hercegnőt a kötelektől, s megvárom, amíg felhúzza a felsőm. Ha kész, segítek neki kiszállni, majd egy jól irányzott mozdulattal magamhoz húzom, s átkarolom.
- Ismétlem, egy szót se... - súgom felé, azzal mintha csak összeszedtem volna valami nőcskét, úgy indulok meg vele a bejárat felé, s széles vigyorral biccentek a recepciós férfi felé, aki bőven túl van már a hatvanon. Az csak ábrándosan int, s ha Isabel nyugton marad, akkor könnyedén haladunk át a folyosón, s lépkedünk felfelé a szobám felé, ami a legfelső szinten van. Egészen addig nem eresztem, amíg az ajtóhoz nem érünk, amit kinyitok, betessékelem a kisasszonyt, majd magunkra zárom azt. Intek az ágy, vagy a fotel felé, hogy foglaljon helyet, s ha megteszi, úgy karba tett kezekkel állok meg előtte.
- Honnan rabolták el? Hol volt utoljára? - szegezem neki hirtelen a kérdést, hiszen minél előbb tudnom kell mindenről. A szobában közben félhomály uralkodik, mert nem kapcsoltam lámpát, sőt, a következő mozdulatommal már az ablakhoz is lépek, s a függönyön át kémlelek kifelé. Mindenkinek melegen ajánlom, hogy maradjon távol...
Alaris Mharaxia
leszakadt
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Talán pont ott, ahol te is

keresett :
A Mharaxia klán

Hozzászólások száma :
370

reagok :
133

Felhasználó profiljának megtekintése

Isabel & Alaris °° Innocent Moon Empty
TémanyitásTárgy: Re: Isabel & Alaris °° Innocent MoonIsabel & Alaris °° Innocent Moon Empty
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: norvégia :: norvégia temetõje-
Ugrás: