Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Team Norway
TémanyitásTárgy: Team NorwayTeam Norway EmptySzer. Szept. 19, 2018 11:24 am
Elias Hassel
a szomszéd srác
Te vagy Ida egyetlen fiútestvére és egyben öccse. A szomszédunkból. Amikor kicsi voltál sokat játszottál velünk, mert neked sajnos csak lány testvéreid voltak, akik olykor befogtak téged is babázni. Nálunk azonban rengeteg fiús játékot találtál és szerintem Hell-t azért kedvelted meg rajtunk kívül, mert nem volt az a tipikus lányos lány. Most sem az, ettől eltekintve ő a családom kis hercegnője. Lehet, hogy régen szerelmes voltál belé, nem tudom. A húgom azóta rengeteg dolgon ment keresztül, te, Henri és én is. Az idők során az apukád a helyi polgármester lett. Ő igazgatja Lørenskog-ot. Viszont a barátságod közé és közénk a Morstadok közé ék fog ékelődni. Tudod miért? Mert sűrűn elkezdek érdeklődni Ida felől.  Te azt gondolod, hogy ez azért van, mert "jártam" a nővéreddel és a legutóbbi időben azért szomorú és kétségbeesett, mert szakítottunk. De nem. Nem miattam ilyen. Az öcsém miatt. Az is lehet, hogy a nővéred tőle terhes. Ha tényleg terhes és mi ketten nem a semmi miatt próbáljuk megvédeni a testvéreinket.

Egyéb: Jéghoki őrült, nem olyan régen neki adtam a Lørenskog-i jéghoki csapatról gyűjtött kártyáimat.  
play by
kor
csoport
rang
Miles Heizer
17-18
norvég
választhatsz


Hans és Frank Sabo
a rendező ikerpár
Ti ketten vagytok Norvégia legismertebb és leghíresebb rendezői. Legújabb szerzeményetek The Truth vs. "My Truth" című sorozat, amely fiataloknak szól, de elnyerte a felnőttek tetszését is. Bombasztikus lett! Ennek a sorozatnak vagyok én is az egyik főszereplője, valójában Max szerepére jelentkeztem, de nektek valamiért úgy hatott, hogy tökéletes Andrew leszek. Az is lettem. A sorozat persze még nem ért véget, a következő évadon agyaltok és én ezt tudom.

Egyéb: Ezeken kívül bármi rátok van bízva.  
play by
kor
csoport
rang
Boyd Holbrook
30-35
norvég
média


Astrid Hassel
a kislány Instagramról
Te vagy a legkisebb Hassel, akire régebben vigyáztam. Igazából pénzért, mert elkezdtem bébicsőszködni, de aztán képzeld megkedveltelek. Amióta a szüleidnek kevesebb az ideje és a bátyád nem tud foglalkozni veled, mindig felhívnak és én örömmel viszlek téged a parkba, cukrászdába, bábszínházba ha éppen olyan a kedved. Imádni való és szókimondó kislány vagy, sokan azt gondolják, hogy a testvérem vagy, esetleg rosszabb esetben a saját lányom, de szerintem eléggé nyilvánvaló, azért mégsem. De te néha direkt szórakozásból mert úgy gondolod milyen vicces, vígan mondogatod, hogy bizony ő az apukám. Idegeneknek leginkább. Akik ismernek minket azok tudják, hogy a szomszéd kislány vagy.  
play by
kor
csoport
rang
Mckenna Grace
7-10
norvég
választhatsz


Marcus Andersen
Max Adler arca
Te testesíted meg Max Adler-t The Truth vs. "My Truth" című sorozatból. Frogn-i vagy, ahol a nagyszüleim is élnek, ez persze csak akkor derült ki amikor már együtt kezdtünk el forgatni. A karaktered az én karakterem legjobb barátja. Akivel az iskolában rengeteg dologba bele ütik az orruk, olyasmibe is amibe valójában nem kellene. Eleve Max szerepére jelentkeztél, ugyanarra akire én is. Ez a meghallgatáson derült ki, talán egy kicsit rivalizáltunk az elején, mert magunkénak éreztük a karaktert, mintha ránk írták volna. Miután megtudtad, hogy te kaptad Max szerepét elöntött az öröm, rögvest ki is postoltad Instagramra, én meg szomorú voltam. Egy egész napig, amíg fel nem hívtak és közölték nem Max a nekem való karaktert, hanem Andrew. Kezdem belátni, hogy igazuk volt. Benned valóban ott van az a buzgómócsing amit Max képvisel a sorozatban.

Egyéb: Ezeken kívül bármi rátok van bízva.   

play by
kor
csoport
rang
Henrik Holm
?
norvég
média


Saya Fornæss
Sana Fujiwara arca
The Truth vs. "My Truth" című sorozatból te kaptad meg Sana Fujiwara szerepét, aki a sorozatban egy frissen odaköltözött diák lány. Teljesen más kultúrával, mint amivel az európai fiúk ismernek. Nem nézi jó szemmel, hogy lekínaizzák, hogy mindenki aki ázsiai az a többség szerint kínai. Sana-t a sorozatban ezért is piszkálják, mert mint kiderül az apja nem az új munkahely miatt jött a sorozatban kitalált városba, hanem azért mert bűnöző és kiterjeszteni akarja a "birodalmát", amiről a lánya nem tud és egy darabig nem is fog. Saya azonban te teljes beleéléssel tudod alakítani ezt a karaktert. Nem csak azért, mert megegyezik a származásotok , hanem mert évekkel ezelőtt, amikor te meg sem voltál születve a nagyanyád a jobb élet reményében Norvégiába jött. Itt megismerkedett a norvég nagyapáddal és láss csodát néhány évtized után te is itt vagy.

Egyéb: Ezeken kívül bármi rátok van bízva.  
play by
kor
csoport
rang
Kiko Mizuhara
?
norvég-japán (ázsiai?)
média
Arnfrød Morstad.

Don't be afraid of the truth. I'm not Andrew Mallory, my  name is

Arnfrød Morstad
Korom :
22

Tartózkodási hely :
⬙ Lørenskog és Oslo hamarosan


Hozzászólások száma :
84

reagok :
44

Felhasználó profiljának megtekintése

Team Norway Empty
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: keresett karakterek-
Ugrás: