welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Szomb. Dec. 08, 2018 2:10 pm
Csüt. Dec. 06, 2018 7:37 pm
Csüt. Dec. 06, 2018 7:18 am
Szer. Dec. 05, 2018 8:59 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 Bots

Arnfrød Morstad, Henrik Morstad

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

Marco & Victoria ►To live with a "mafioso" together
TémanyitásTárgy: Re: Marco & Victoria ►To live with a "mafioso" together Szomb. Okt. 27, 2018 7:30 pmVictoria&Marco
“The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.”

Hm, ki hitte volna, hogy ennyire könnyű lesz őt rávenni a saját akaratomra mindössze annyival, hogy ügyvéd lehet. Legalábbis ő ezt hiszi. Másfelől túl könnyen vettem rá a hozzám költözésre, így továbbra is gyanakodtam, mit titkol előlem, esetleg miféle tervet eszelt ki fejben, amivel nekem keresztbe tehet. Egy biztos: unatkozni nem fogok. Nem elég nekem ez a házasság, még ott van a nagy kérdés is, mégis miért pont őt kell elvennem. Annyi más ember – akiknek vannak férjhez adható lányai – tartozik az apámnak… erre pont egy beképzelt angol családot választ. Ennyire fontos lenne neki a nemesi vér a családba? Hol élünk, középkorban? Valami itt nagyon nem stimmelt, az biztos.
Este hat felé meg is érkezik az én jégkirálynőm, a szokásos lekezelő stílusában. Ezen mégis mosolyognom kell. A játék elkezdődött!
- Persze megmutatom. – mosolygok rá elégedetten, miközben a bőröndjeit az inasra bízom. Nem szokásom igen ez a vigyori stílus, de ha kárörvendésről van szó, bizony előbukkan néha. Felvezetem őt a loft emeletére, majd benyitok a saját szobámba. Várok egy kicsit, mire leesik neki a helyzet, hiszen a szobámon látni, hogy valaki bizony alszik itt. Nem vagyok érzelmes ember sem, de a családom az első, így igen, van egy két kép róluk a kandalló felett.
- Itt fog aludni, velem. – jelentem ki komolyan.
- Tudom nem erre számított, de szeretném szem előtt tartani, szóval, hajrá. – nézek rá elégedett vigyorral.
- A gardróbban hagytam önnek helyet a ruháira. – mutatok balra az ajtó felé.
- Csomagoljon ki, tusoljon le, amit csak szeretne, nem érdekel, de egy óra múlva vacsora. Legyen ott. – teszem hozzá.
- Csak mert tudom mennyire imád velem vacsorázni, Victoria. – továbbra sem hanyagolom az elégedett vigyort az irányába. Tényleg furcsa, ez a sok vigyorgás, de szerűen élvezem, hogy idegesíthetem őt. Tiszta óvoda igaz?
Én persze belül szintén tombolok a kényszerházasság miatt, de mégis mit tehetnék… apám parancsa, teljesítenem kell.  Egy ideig még nézem a barna szemeit, ahogyan mérhetetlen düh, és fájdalom tombol bennük, aztán ott hagyom őt a szobámban. Merész lépés, hiszen az a szoba az én helyem a pihenésre, de nem bízom a nőben, így kénytelen leszek magamhoz láncolni, és figyelni rá.
Az irodám felé veszem az irányt, ahol már vár rám az unokatestvérem Ilja.
- Mondjad testvér. – felelem neki, miközben leülök a székre, az íróasztalomhoz.
- Itt van az akta, amit kértél a leendő feleségedről. Kiderítettem több mindent, mint Igor bácsi emberei. – utalt az édesapámra. Azon kevesek közé tartozott, akik megengedték maguknak, hogy apámat a kereszt nevén szólítsák. Arról már nem világosítottam fel, hogy szerintem apám szándékosan hagyatott ki információkat Victoriáról ebben az aktában.
- Láttam a kiscsaj képét, igazán formásnak tűnik. Valóban az? – néz rám a szokásos vigyorával Ilja. Általában nőknél használja ezt, akiket megdugna. Hát ebből a nőből nem kap, az biztos. Nem mintha nagyon ragaszkodnék az én kékvérű leendőbelimhez, de az én feleségem lesz, a tulajdonom, pont. Ilja néha elfelejti kivel beszélt, tekintve, hogy együtt nőttünk fel.
- Igen, csak a formás testhez nagy száj, és leereszkedő stílus párosult.  – felelem komolyan.
- Ilja, ő az enyém, megérted? Még mielőtt cowboy akcióba lendülnél. Apám azt akarja vegyem el, nem hiányzik a botrány. – nézek rá komolyan, mire már ő is elkomolyodik.
- Természetesen, Marco, eszem ágában sem volt kikezdeni vele, csak érdeklődtem. – mondja már falfehéren.
- Helyes. – válaszolom kimérten. – Most távozhatsz. Találkozunk holnap. – teszem hozzá, mire biccent, majd ott hagy. Már csak az hiányzik, hogy a nevetlen farka keresztbe tegyen. Másfelől megnézném, ahogyan Victoria megszégyeníti, mert én mondom az a nő képes lenne rá.
A kezembe véve az aktáját tanulmányozom tovább a kis feleség jelöltet, egészen addig, amíg el nem jön a vacsora ideje. Szerencsére az irodámban is van fürdőszoba, és előre készítettem egy tiszta inget, valamint fekete famert. Nem éppen jellemző rám a laza stílus, de most jól esett. Hétre már lent is voltam, és vártam az én szépséges (és rettentően makacs, beképzelt) leendőbelim. Remélem az ágyban jó lesz, mert már most elegem van az egész jegyességből, legalább úgy élvezzem ki őt, ha másképp nem lehet. Könnyen ítélkezik mások felett, csak azt nem tudja milyen szegénynek lenni. Igaz, én sem, de tudom értékelni azt, amim van, és megdolgozom érte.
A nagyapám a semmiből építette fel a hatalmat, amit a család élvez, és én ezt nagyon tisztelem. Másfelől Victoria ügyvéd szeretne lenni, bizonyára félre ismertem, már csak az a kérdés miért, a pénz miatt, vagy tényleg segíteni akar másokon? Nem is tudom melyik a rosszabb az én családomra nézve. Egy ügyvéd végül is jól jön a családban, csak kétlem, hogy Miss Álszent valaha is segítene egy szorult helyzetben.

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽

I've got a nasty reputation...Not a bit of hesitation

You better think twice ...‘Cause being evil has a price
gazdag
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
9

reagok :
6

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marco & Victoria ►To live with a "mafioso" together Vas. Szept. 23, 2018 7:05 pm

Marco & & Victoria
To live with a "mafioso" together

Azt hiszem, hogy ez az egész kényszerházasságosdi most kezd átváltani élesbe és most kezdem el én is felfogni, hogy valójában mi is történik velem, milyen családba is csöppenek, milyen ember lesz a férjem.
Eddig nem igazán tartottam tőle, hiszen életem során megszoktam, hogy igazából mindenem megvan és a dolgok nagy része úgy történik, ahogy akarom.
Most először életem folyamán érzem azt, hogy valóban erős kényszer hatására cselekszem és hogy egy maffiózó család igenis veszélyes, nagyon veszélyes.
Persze, az is nyilvánvaló, hogy a vele való beszédstílusom, ami kiváltotta a belőle a következőket, ami jobban belegondolva kissé szánalmas. Hiszen ebből azonnal le tudom szűrni, hogy mivel lehet őt felbosszantani, másrészt azt is, hogy mennyire hiú és narcisztikus ember ő, akinek éppen belegázoltam a fene nagy egójába.
Ezek olyan dolgokat tesznek és olyasmikre képesek, amikre eddig én még csak gondolni se mertem, most azonban, hogy a családom, a barátaim élete a tét – és ez nem csak fenyegetés, hanem ígéret -, érzem, hogy egy kicsit elbizonytalanodom és életemben először félni kezdek.
Talán ezért is nem érdekel, amikor úri hölgyként jellemezve magamat, gúnyolódni kezd rajtam, hiszen fogalma sincs, ki vagyok, csak az ostoba Violette egyetlen történetéből von le következtetéseket, azonban magyarázkodni nem áll szándékomban.
- Most inkább ne menjünk bele abba, hogy ki mit gondol a másikról. – szúrom csak neki oda kissé dölyfösen, de már visszafogottabban, mint az imént, hiszen már nem vágyom semmire, csak, hogy véget érjen ez a kellemetlen beszélgetés és hazamehessek.
Csak megforgatom a szemeimet, mikor ismét visszatér a házastársi ágybéli aktivitására. Ha azt hiszi, hogy érdekel, kivel és hol hentereg, hát, nagyon téved, de most ehhez sincs hozzáfűznivalóm, hiszen ez már egy lefutott kör. Különben is most éppen eléggé lefoglal a további tanulmányaim és a barátaim körüli egyezkedés, mint, hogy nagy ügyet csináljak szemtelenségéből.
Egy pillanatra csak szótlanul méregetem koránt sem könnyen kiismerhető arcvonásait, majd felvont szemöldökkel nézem tovább, amikor mégis enyhülni látszik az iskolámmal kapcsolatban.
- Ha ezt komolyan mondja, és valóban folyathatom jogi tanulmányaimat, akkor minden feltételt elfogadok. – mondom neki komoly és már nyugodtabb hangnemben, hiszen elértem a célomat. Azonban már nem voltam annyira őszinte, hiszen terveim szerint minden el fogok követni, hogy húzzam ezt a szex és gyerekvállalás dogot. Eszem ágában sincs gyereket szülni egy ilyen szörnyetegnek.
A barátaimmal pedig természetesen találkozni fogok ezután is, csak ezek szerint titokban kell ennek történnie.
Nem mintha szüksége lett volna a beleegyezésemre, ezt érzem és azt is keményebb stílusra vált, melyből érzem, hogy most jobb, ha hallgatok és ha azt hiszi, hogy minden úgy van, ahogy ő azt elképzelte.
Miután elmondja követeléseit és kívánságait, mint valami kiskirály, szabályosan elküld a lakásából, de ezt én egyáltalán nem bánom. Köszönés nélkül kisétálok az ajtón, majd hívom a sofőrömet, hogy jöjjön értem és vigyen haza, a saját lakásomra, amit arra az esetre vett apám, ha egyedül szeretnék lenni.


MÁSNAP ESTE 6 KÖRÜL

Előző nap, a leendő férjemnél, akiről tudjuk kicsoda és hogyan lett a vőlegényem, nagyon könnyen és meggondolatlanul belementem minden egyes feltételébe, csak hogy tovább tanulhassak, és hogy mielőbb szabaduljak. Ma azonban, amikor hajnalban felkeltem egy éjszaka után, mely alatt szinte, semmit nem aludtam, már egészen másképp érzem magam. Mondhatom, hogy tele vagyok vegyes érzelmekkel, de egyikről se mondható el, hogy pozitív lenne: félelem, rémület, harag, kétségbeesés – mégis erősnek kell maradnom, a családomnak nem szabad látnia, hogy mekkora harcok dúlnak bennem értük. Biztos vagyok benne, hogy apám képes lenne valami butaságra, ha ezt megtudná, és a vesztébe rohanna. Ezt sose nem bocsájtanám meg magamnak.
Kiszáradt torokkal, összeszűkölt gyomorral és remegő kézzel hívom fel őket, hogy közöljem velük, már ma Marco-hoz költözöm és egy hét múlva pedig megüljük az esküvőt.
Azonnal hozzám akarnak sietni, de én megnyugtatom őket, hogy minden a legnagyobb rendben van és ez így helyes, pedig igazából semmi sincs rendben.
Miután lerakom a készüléket, a telefont mérgemben a fölhöz vágom, majd könnyfátyol borítja be arcomat, de erős akarok lenni és még mindig nem fogom megadni Alexeevéknek az örömöt, hogy megtörni lássanak.
Miután összeszedem magam, nekilátok a dolgaim összepakolásának. Csak a legfontosabb dolgokat szedem össze, a többit majd úgyis utánam küldik, miután a szobalányok összepakoltak.
Amúgy sem hiszem, hogy a személyes dolgaim és a könyveimen kívül bármi másra szükségem lenne abban a luxuslakásban.
Ahogy azt az orosz „ígérte” pontban este hatkor megérkezik az értem küldött sofőrje, aki az utazó táskámmal együtt azonnal elszállít a lakásra, ahol előző este megkaptam a nagyszerű ultimátumokat.
A sofőrre nincs panaszom, igazán rendes és úriember módjára viselkedik velem, még akkor is, amikor tudom, hogy ő is csak egy maffiózó.
Még be is csenget helyettem, amit bevallok, nem bánom, mert nem biztos, hogy képes lennék rá, mégis amikor az orosz fenevad ajtót nyit, semmi nyoma rajtam félelemnek, csakis határozottságot mutatok kifelé.
- Nos, megérkeztem, ahogy azt kívánta, Mr. Alexeev. – mondom neki a szemébe nézve miközben belépek az ajtón leendő otthonomba.
Most valahogy nem találom olyan szépnek és elegánsnak, mint előző este, amikor beléptem, akkor ugyanis nem sejtettem, hogy milyen hamar itt fogok majd élni.
- Melyik lesz az én szobám? – nézek rá kérdőn miközben vele szembe fordulok,  válaszra várva, hogy hol kell berendezkednem és nyomorúságos napjaimat élnem.▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽

Which hurts more?Thinking you should
hate him or knowing that you don't?

lord
avatar
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Anglia, London

Hozzászólások száma :
12

reagok :
6

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Marco & Victoria ►To live with a "mafioso" together Vas. Szept. 23, 2018 6:34 pm
Játékosok »» Marco Axeleev és Victoria De Clare
Helyszín és szitu »» Marco Alexeev luxuslakása/ Victoria kényszer hatására beköltözik Marco-hoz

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽

Which hurts more?Thinking you should
hate him or knowing that you don't?

lord
avatar
Korom :
25

Tartózkodási hely :
Anglia, London

Hozzászólások száma :
12

reagok :
6

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marco & Victoria ►To live with a "mafioso" together
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia-
Ugrás: