Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

the one and only sinner
TémanyitásTárgy: the one and only sinnerthe one and only sinner EmptyKedd Okt. 02, 2018 9:44 pm
karaktered neve
hate the sin, love the sinner
Tudom, hogy ki vagy. Hiába is próbálod titkolni. Két éve, hogy felkértek kideríteni, hogy ki ölte meg azt a szegény srácot azon a júliusi éjszakán. Még csak jó munkát sem végeztél, hiszen pár napon belül előkerült a hulla. Minden indíték feléd tereli az utamat, ám sehogysem tudom rád bizonyítani és ez megőrjít. Nincs olyan nap, hogy ne kerülne újra a kezembe az akta. Lefekvés előtt ez az utolsó gondolatom és reggel, mikor felkelek is csak erre tudok gondolni. Hogyan is tudnám bebizonyítani, hogy te vagy az elkövető? Egy törés vagy az életemben, hiszen köztudott, hogy az apámat is hidegvérrel rács mögé dugtam, ám veled nem minden ilyen könnyű.
Emlékszel még a legelső találkozásunkra? Már akkor megakadt egymáson a szemünk és félő el fogsz gyengíteni. Tudod, hogy tudom, hogy te vagy a gyilkos. Talán azért próbálsz az ujjad köré csavarni, hogy ne küldjelek a hűvösre? Látni rajtam, hogy nem vagyok a valódi énem előtted, már az első pillanattól fogva megremegett minden eddigi hitem, amikor megcsókoltál. Áruld el, hogy mi a célod, mert úgysem könyörülök rajtad!

// A jövőben azt tervezem, hogy nem fogja Nastya a rács mögé bújtatni a srácot. Az elején mindenképp egy macska-egér játékot szeretnék lejátszani velük, a kihasználás minden fokát, de aztán szépen lassan ez átalakulhatna szerelemmé, ám akkor is kerülni szeretném a csöpögős dolgokat, mert az nem lenne hű egyik karakterhez sem. Minden más formálható, a srác elő élete, hogy miért gyilkolt, a személyisége stbstb.
A név szabadon választható, a nemzetiség és a csoport is, viszont a pb-hez ragaszkodnék. Gyere gyorsan és pörgesd fel Nastya életét!  the one and only sinner 700909399
play by
kor
csoport
rang
Bill Skarsgård
28-30 év
ide
ide
Anonymous
Vendég
Vendég

the one and only sinner Empty
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: Rabolt karakterek-
Ugrás: