welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Briana Doherty, Faith Terner

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 11:41 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 9:31 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 7:36 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 8:00 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 4:36 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 5 5
dán 3 1
francia 3 -
görög - 1
holland 1 -
ír 3 4
külföldi 2 2
német - -
norvég 2 2
olasz 1 1
portugál 1 -
spanyol 1 -

Ida Femke van Lippe-Biesterfel
TémanyitásTárgy: Ida Femke van Lippe-BiesterfelSzomb. Márc. 03, 2018 8:14 pm
Ida Femke van Lippe - Biesterfel
I've got new rules, I count 'em
Dua Lipa
19
holland
királyi család tagja
Groningen
1999.04.27
heteroszexuális
egyedülálló

Szomorúság fog el, ahogy utoljára körbejárom a családi házunkat. Eszembe jut minden kedves emlék, amit anyával éltem át és a nagyival. Emlékszem azokra a pillanatokra, mikor hetente megmértük a magasságomat és bejelöltük az ajtófélfában. Még most is ott vannak a számok dátummal ellátva, s majd a következő lakók gyökerestől tépik ki a helyéről, hogy frissen festett fával helyettesítsék.
Áthaladok a konyhán, végig húzom ujjaimat a kerámia lapon és elmorzsolok egy könnycseppet; túl sokszor ültem fel rá és adtam ki magamból mindent, ami bánt. Ha a suliban kötözködött velem valaki, vagy szívatott mert nem tudom ki az apám. Most már tudom… Eddig azt hittem egyszerűen nem volt kíváncsi rám, jobban érdekelte a saját kis családja és élete, ami részben igaz csak egyetlen apró bökkenője van az egésznek mégpedig az, hogy nem tudott rólam.
Anya eltitkolta.
Csak sejteni tudom milyen rossz lehetett mikor megkapta a híremet. 20 éve éltem úgy a napjaimat, hogy egy egyszerű lány vagyok egy viszonylag nagyobb hollandi várósból, akinek egyetlen álma van mégpedig énekesnő akar lenni és ezért képes bármit megtenni. Ez most megváltozott. Az életem fenekestől fordult fel, a megszokott hétköznapok már nem lesznek ugyanolyanok.
Sóhajtok.
Utoljára nézek végig az étkezőn majd haladok ki az ajtón át a kocsihoz, ami elvisz a következő otthonomba. Ahol már nem Ida leszek, egy félig albán félig ismeretlen származású lány, hanem több. Egy igazi hercegnő, ha lehet ilyeneket mondani. Remeg az egész testem és már napok óta gombócot érzek a torkomban, mintha egy rózsaszín felhőn feküdnék és bármikor eltűnhetne alólam és lezuhanok a mélybe. Nincs ejtőernyőm, nincs ki elkapjon. Szomorúan intek búcsút a háznak, a boldogságomnak, a régmúlt szép dolgainak.
- Az édesapja már nagyon várja Önt. – próbál beszélgetést kezdeményezni a sofőröm, akinek én nem különösebben örülök. Elvileg eltudnék simán vonatozni a házhoz, de nem. Ragaszkodtak a védelemhez és kísérethez. – Biztosíthatom, hogy remek egy ember. Szeretni fogja. – a visszapillantó tükrön keresztül néz a szemembe, mire egy bizonytalan mosolyt eresztek el irányába.
- Nem hiszem, hogy egy újabb púpra volt szüksége. – vállat vonok, majd az utat kezdem el figyelni. Minden egyes megtett kilóméterrel közelebb leszek az új életemhez, közöm lesz olyan emberekhez, akiket nem ismerek és nem fogadok el, mint család. Vajon szeretni fognak? Egyáltalán odaillő vagyok én… vagy elküldenek valahová?
Mi történik akkor, ha az apám nem fog szeretni? Vagy nem akar megismerni? Nem tudnám elviselni a tudatot, hogy lett volna egy családom de ők elutasítottak. Az már túl sok lenne. Félek.
foglalkozás ❖ feltörekv énekes  

hobbi ❖ túrázás  

becenév❖ Ida

Család ❖ Sajnálatos módon sose ismertem az apámat, és anyának is csak a húgát, aki egy jobb jövő reményében elköltözött Amerikába. Rajtam kívül nem voltak más gyerekei, legalábbis olyanok nem, akikről én tudtam volna. Arról viszont semmi fogalmam sincs,
hogy az apámnak lenne.
A nagymamám jó ember volt, rengeteg időt töltött velem de a fentiek túl hamar elhívták magukhoz, majd nem sokkal utána anyát is. Jelenleg nincs családom, legalábbis olyan, akit szeretnék.
kkw ❖ 21 ❖ -
királyi család

avatar
Hozzászólások száma :
4

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Mar. 03.

Korom :
18

Tartózkodási hely :
⌇ amszterdam

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ida Femke van Lippe-BiesterfelVas. Márc. 04, 2018 1:21 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Üdvözöllek az oldalon Ida!  

Megérkezett Hollandia első lakója, méghozzá a királyi család egyik tagja! Mindig örülök annak, ha egy újabb nemzetiség képviselője érkezik hozzánk, hiszen annál színesebb lesz az oldalunk. Egy élmény volt számomra olvasni a soraidat, amelyeket már tegnap este volt szerencsém megismerni, habár elfogadni nem tudtam, hiszen telefonról nem a legszerencsésebb. Sad De most itt vagyok és már nem is kívánok több időt pazarolni, hiszen minden rendben volt és remekül felépítetted az írásod, úgyhogy jó szórakozást kívánok! A foglalókat ne felejtsd el
média

avatar
Hozzászólások száma :
45

reagok :
2

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Korom :
22

Tartózkodási hely :
♡ europe

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: