Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Ex-férjem és két kis tündérkém
TémanyitásTárgy: Ex-férjem és két kis tündérkém Ex-férjem és két kis tündérkém  EmptySzomb. Dec. 08, 2018 1:34 pm
Becses Neved
Veled vagy nélküled?
Az ex-férjem vagy és  a gyerekeim apja. Kitudja hányszor csaltál meg, és most is valahányszor összejövünk (mert ugye megesik) egy kicsit ismét kiderül, hogy van valakid. Ez örökre össze fog kötni minket. Hiába, hogy elváltunk valahogy nem tudok szabadulni tőled érzelmileg se, ahogy te se. Jó néhányszor mondogatod, hogy csak engem szeretsz és csak én vagyok és voltam mindig is neked, mégis nem tudsz csak velem meglenni. Ilyen vagy ez a természeted.  Csak én ezt nem viselem el, ezért váltunk el. Próbálok ellenállni neked lehordlak a sárga földig és távolságot tartok tőled, de mégis néha a karjaidban kötök ki.
A kapcsolatunk még 16 éves koromban kezdődött el szóval nagyon fiatalok voltunk s nagyon szerelmesek. Lett két gyerekünk és aztán rájöttem, hogy megcsalsz így elváltunk. A gyerekeket nagyon szereted és sokat foglalkozol velük, néhányszor kihasználod őket arra is, hogy velem találkozhass.
Az új páromat nagyon nem kedveled és sokszor elrontod valamivel a randijainkat, gyakran keveredsz vitába is vele.

Röviden és velősen ennyit kell tudni a karakterről a többi a megalkotóra van bízva. Nagyon várlak execském, gyere Smile Tudni kell jelenleg Angliában élünk.
Play By
Kor
csoport
rang
Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Akyürek vagy más
33-40
ide
ide
Lilia Ayse (apád vezetékneve)
egy kellemes kis idézet
Te vagy a legnagyobb a lányaim közül és a legcsintalanabb is. Nagyon nehezen viselted, hogy szétváltunk apátokkal és mindent megteszel, hogy újra összejöjjünk. Ha meg új pasit hozok a házba, akkor minden erőddel azon vagy, hogy elűzd mellőlem. Alapjában véve nem vagy olyan rossz kislány csupán nagyon eszes vagy és ravasz.
Amikor szétváltunk apáddal majd egy hétig nem beszéltél velem és iszonyatosan haragudtál rám. Aztán valahogy megbékéltél, vagyis én azt hittem, közben pedig csupán elhatároztad, hogy újra összehozol minket apáddal.
A húgoddal van némi vitátok ezen a téren, hisz ő sokkal nyugodtabb mint te és ő kész elfogadni az új páromat is, ha engednéd. Azért őt se kell félteni, hisz könnyen rátudod venni arra, hogy neked segítsen és téged támogasson.
Én azt mondanám, hogy leginkább apádra hasonlítasz. De ki tudja?


Minden egyéb a megalkotóra van bízva. Édes kincsem nagyon várlak és majd biztosan apád és a húgod is várni fog ha megjönnek Smile A név változtatható Smile Tudni kell jelenleg Angliában élünk.

play by
kor
csoport
rang
Kristina Pimenova vagy más
9-11
olasz-török
DiákAlice Naz (apád vezetékneve)
egy kellemes kis idézet
A legkisebb kincsem. Te egy kicsit nyugodtabb természet vagy, mint a nővéred. Sokkal könnyebben elviselted azt is, hogy szétváltunk az apátokkal. Talán azért is, mert kisebb voltál. Persze azért, te is örülsz, amikor néha összejövünk egymással. De azért akkor sem haragszol meg rám ha más pasikkal találkozgatok.
A nővéred nagyon sok mindenre rá tud venni, de valljuk be téged sem kell sokáig győzködni. Minden csínyben és rosszban benne vagy ha arról van szó, hogy összehozatok minket az apátokkal.
Bennetek van az olasz vér, amit a nagyanyátoktól (az anyámtól) örököltetek ez biztos. Megvan a magtokhoz való eszetek, amit szerettek is használni.

Minden egyéb a megalkotóra van bízva. Édes kincsem nagyon várlak és majd biztosan apád és a nővéred is várni fog ha megjönnek Smile A név változtatható Smile Tudni kell jelenleg Angliában élünk.
play by
kor
csoport
rang
Nicola Szafecka vagy más
5-7
olasz-török
Diák
Anonymous
Vendég
Vendég

Ex-férjem és két kis tündérkém  Empty
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: Rabolt karakterek-
Ugrás: