welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Hétf. Okt. 15, 2018 5:03 pm
Hétf. Okt. 15, 2018 4:32 pm
Hétf. Okt. 15, 2018 12:28 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 4 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 4
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 2 2
skót - 2
spanyol 3 -
svéd 1 2
összesen 27 37

pavi á. bálint
TémanyitásTárgy: pavi á. bálint Vas. Márc. 04, 2018 1:04 am
Pavelkó Ábel Bálint
there is always a reason to smile
Harry Styles
21
külföldi
diák
Kaposvár
1996. február 1.
biszexuális
szingli

Sosem szerettem Magyarországot. Mindig úgy éreztem, hogy nem ez a nekem való hely. Tinédzser korom hajnalán már tudtam, hogy egy napon az Egyesült Királyságban szeretnék élni. Mindig kapva kaptam az alkalmon, hogy kiutazhassak legalább pár napra. Talán ez az egyik oka annak, hogy megtaláltam azt az ajánlatot, miszerint teljesen ingyen ki lehet menni Dublin-ba tanulni. Igazából nálam nem úgy volt, mint a többi magyar diáknál, hogy nézegettem, hogy milyen szakok érdekelnek. Engem Írország, Wales, Skócia és Anglia érdekelt. Amikor megláttam ezt az ösztöndíjat egy percig sem volt kérdés, hogy mit fogok kezdeni az életemmel.
Ennek köszönhetően most egy olyan szakon tanulok, ami egy cseppet sem érdekel, de tudod mit, cseszek az egészre. Bulizok, folyamat iszok, csajozok, pasizok, mert egyáltalán nem tud foglakkoztatni az a kérdés, hogy mi lesz holnap. Ha van egy kis időm pár berúgás és órára menet közben, akkor házi helyett zenélek vagy írok. Tudom, hogy egy napon ez majd visszafizetődik és még apámat sem fogja zavarni, hogy nem vagyok diplomás ember. A legfiatalabbik nővérem, Anna is így járt. Mondjuk ő önszántából hagyta ott a sulit. Együtt kezdtük el, együtt akartuk véghez vinni, de nem vagyunk olyan okosak és kitartóak, mint a nővéreink vagy mint az édesapánk. Mikor már kiköltöztünk ide tudtuk, hogy nekünk végünk. Én még mindig erőltetetem, mert ott van bennem egy kisebb láng, hogy meg tudom csinálni. Hülyeség ezzel áltatnom magam, de nem számít. Talán egy napon sikerül majd beteljesíteni a végzetem, s addig sodródom az árral. Lehet, hogy itt fogom megtaláni életem szerelmét és családot alapítani, de az is benne van a pakliban, hogy feladom és visszaköltözök Magyarországra. Kudarcként fognám fel, nem bírnám elviselni és valószínűleg minden tekintetben összetörnék. Szeretnék egy napon híres, világszerte elismert zenész lenni, de ez olyasvalami, amit minden második ember dédelget magában. Hinnem kell, s talán nekem sikerülhet. Eljuhatnék Londonba, majd Hollywood-ba és leélhetném ott az életem. Tudom, hogy édesanyám és a nővéreim bármennyire meredek is ez az elképzelés támogatnának, de túlságosan félünk szembeszállni apánkkal. Minden elképzelésem mellett ott van egy kérdőjel, mert meg akarok felelni, s ezzel együtt a saját utamat akarom járni. Vajon sikerülhet?
foglalkozás ❖ egyetemista  

hobbi ❖ zene, színészet, írás  

becenév❖ Pavi

Család ❖
Édesanyám képzőművész. Egészen pici koromtól fogva csodálom a műveit és mindig segítette nekm a szakmai fejlődésben. Rengetegszer elgondolkodott már rajta, hogy miért nem lehet a puszta művészetből megélni. Ezt teljesen belém verte, s az én életem egyik fontos motívuma lett. Ezzel szemben édesapám eléggé földhöz ragadt. Jelenleg Kaposvár és Budapest között ingázik. Sikeres ügyvéd, akinek csak a kézzel fogható dolgok számítanak. Talán ezért is nem jöttünk mi ketten soha jól ki egymással.
Kései gyermek vagyok, mondhatni egy fiú, akit sosem terveztek a szülei. Három nővérem van, akik a világ tájain elszórva élnek. Szinte csak a családi ünnepeken találkozunk egymással. A legidősebb, Réka már 34 éves. Pesten dolgozik ügyvédként, akár az édesapám. Ritkán beszélünk, de ez nem jelent semmit. Még ettől függetlenül is úgy érzem, hogy hozzáállok a legközelebb. A középső, Enikő, 28 éves, jelenleg Spanyolországban él. Mindig is család centrikus volt. Ő ment férjhez a leghamarabb és már van egy 3 éves kislánya, Lilla. Talán ő az, akivel egyáltalán nem jövünk ki egymással. Tárgyilagos nézeteket vall és elítéli mindazt, amit én és édesanyám képviselünk. A harmadik nővérem mindössze egy évvel fiatalabb nálam. Ugyanúgy Írországban él, mint én. Anna a világon a legédesebb lány. Pár hónappal ezelőtt otthagyta az egyetemet, de a szüleinknek még nem mondta el. Jelenleg az álmát kergeti, de még ő sem tudja, hogy mi lesz vele a jövőben.
név ❖ kor ❖ multi
diák
avatar
Korom :
22

Tartózkodási hely :
✤ dublin ✤

Hozzászólások száma :
10

reagok :
3

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: pavi á. bálint Vas. Márc. 04, 2018 1:26 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Üdvözöllek az oldalon Bálint!  

Megérkezett Magyarország első képviselője az oldalunkra! Örülök, hogy nem tántorított el téged az, hogy nincs még egyenlőre magyar csoport, de ez természetesen idővel változhat. Csak gyűjts magad mellé egy kisebb tábort és jók is leszünk. Very Happy Még hajnalban volt lehetőségem elalvás előtt elolvasni a soraidat, de elfogadásig már sajnos egyikőtöknél sem tudtam idejutni. Azonban, ami késik nem múlik, szóval most itt vagyok és igen csak szeretném megdicsérni a munkádat, de talán azért egy kis külön dicséret jár neked, hogy magyar nemzetiségű karaktert hoztál el hozzánk. :31: Mindent a helyén találtam, úgyhogy nincs más hátra, mint előre.. Foglalózz utána pedig kezdődhet a játék, jó szórakozást!
média
avatar
Korom :
23

Tartózkodási hely :
♡ europe

Hozzászólások száma :
108

reagok :
3

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: