welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Alexius Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
Yesterday at 8:52 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

Maxim&Athena - Enemies or Lovers
TémanyitásTárgy: Re: Maxim&Athena - Enemies or LoversPént. Jan. 18, 2019 8:02 am

Athena & & Maxim
Enemies or Lovers?

- Személyesen akarom intézni a görög szállítmányt. – szólalok meg a hatalmas páncélozott teremben az egyik trónra emlékeztető bőrszékben üldögélve, ahol szinte egyszerre tapad rám mind a tizenegy tekintet.
- Személyesen? Nincsenek meg erre a megfelelő embereink a Bratva-ban? – kérdezni meg Vladimir T. Kopofjev, a Bizottság rangidős tagja, de én kitartok a véleményem mellett. Ha már ide ültettek nem szobanövény vagy bólogató kutya szerepét akarom betölteni. Ha már itt vagyok, hiszem, hogy többet tehetek Oroszország és az orosz maffia nevében, mint hogy csak elméleti szinten nagy országokra kiható terveket szőjek.
Mindig is a tettek embere voltam, még akkor is, ha a szüleim még a széltől is óvtak kiskorom óta. Ezáltal, hogy beleültettek ebben a székbe, olyan jogokkal ruháztak fel, amivel csak bizonyos országok vezetői rendelkeznek, s akarom őket.
- Görögországban egyre több ez ellenségünk és egyre többen akarnak beleköpni a levesünkbe. Most pedig igazán különleges, új fegyverekről van szó, nagy mennyiségben. Nem szeretném, ha bármi balul sülne el és valaki megakadályozná a szállítmány sikeres orosz földre juttatását. – magyarázom komoly és határozott arccal az öregnek, hogy tudja, ma nem tágítok.
- Ráadásul a Mihalkov Biotechnologies létrehozott pár új találmányt, amit szívesen bevetnék ellenségeink ellen. – teszem hozzá miközben ajkaim gonosz mosolyra húzódnak, máris elképzelve a győzelmet.
Persze sikerül is meggyőznöm a Bizottságot, és rám hagyják a fegyverszállítmányt, hiszen annyi még a dolgunk, ez pedig csak egyetlen részlete a történetünknek.AHTÉN, GÖRÖGORSZÁG - EGY HÉTTEL KÉSŐBB

- Számítanunk kell rá, hogy egyes görög szervezetek el akarják majd venni tőlünk ezeket a fegyvereket, amiket mi természetesen nem hagyunk. – mondom az embereim előtt lépkedve eligazítás alatt miközben kezeim magam mögött tartom.
Egy kikötő mellett régi raktárépületben vagyunk, hiszen a hatalmas és nehéz szállítmány a vízen kivárom haza juttatni.
- Egy bizonyos családra különösen számítok, szóval okosnak kell lennünk. – folytatom tovább még mindig járkálva. - Tíz konténer fegyverről van szó. De ezek nem akármilyen fegyverek, mivel most dobták őket a piacra. Oroszországban senkinek nincs még ilyen.
- Mivel az ő területükön vagyunk, azt is tudnunk kell, hogy emberfölényben lesznek, azonban nekünk van valamink, amik nekik nincs. Egy: a meglepetés ereje, kettő: én és a Mihalkov Biotechologies. – magyarázom sejtelmesen az embereimnek, akik úgy figyelik minden szavamat, mintha valamiféle Isten lennék.
Ezt már szeretem, ha isszák a szavaimat és nincs semmiféle ellenvetés. Nem is mernének ellenkezni, tudják, ki vagyok, ismerik kegyetlen természetem, fizikai erőnlétemet és azt, hogy sose veszítek. Azonban azzal is tisztában vannak, hogy ha nem okoznak csalódást, bőségesen megjutalmazom őket. Ehhez csak annyi kell, hogy profik legyenek, és ami a legfontosabb, hogy sose áruljanak el.
- Valószínűleg ők nem tudják, hogy mi tudjuk, hogy jönnek, ezért egy kis meglepetést tartogatunk a számukra, amivel csapdába tudjuk őket csalni. – mondom most először elvigyorodva, de ez a vigyor inkább vészjósló, mint sem örömteli.


Mire eljön az éjfél, már mindenki a helyén van, és miután megszerezzük a különleges fegyvereket, már csak az ellenségeinkre várunk.
Az igai szállítmány már biztos helyen van, de azért, hogy örüljenek, pár teherautónyit meghagyunk nekik is, „hagy örüljenek” és főként hagy higgyék, hogy nyernek.
Persze, azok a fegyverek, amiket megtalálnak, nem az igazi áru részét képezik, csak némi régebbi gépfegyver, aminek azért használt lehet venni.
Emberfölényüknek köszönhetően persze elkapják és kivallatják jó néhány emberemet, de erre is van biztos megoldásom, csak még egy picit hagyom nekik, hogy játszadozzanak.
Aztán azonban, amikor elérkezettnek látom az időm, pár testőrömmel karöltve megérkezünk a kikötőbe.
Egy valamire nem számítok én sem, méghozzá, hogy egy nőt küldenek ellopni tőlem a fegyvereket, ami felettébb dühítő és degradáló.
- Athena Mharaxia. Ezt viszont nem mondhatom, hogy meg vagyok lepve. – válaszolok ridegen a lány szavaira, hiszen pontosan az ő családjára számítottam. Tudtam, hogy nem bírják ki, hogy ne köpjenek bele a levesembe.
- Viszont, hogy egy nőt küldenek, ezt még a te mocskos családodról se gondoltam volna. – rázom meg a fejemet rosszallóan.
- Ennyire kispályásnak gondoltok vagy a családod szándékosan akart megszabadulni tőled? – kérdezem gúnyosan miközben a lánnyal szemben megállok és farkasszemet nézek vele.
Meg kell hagyni, igazán bátor és vad nőről van szó, ha már nem tart tőlem, és ha nem velem állna szemben, még azt is el lehetne mondani, hogy férfiakat megszégyenítő munkát végzett itt.
- Ezt sértésnek veszem! – emelem fel jobb kezemet kissé drámai módon, de szavam végül is nem valótlanok, habár már rég túl vagyok azon, hogy ilyen kicsinyes dolgokan fennakadjak.
A szállítmányom elorozása azonban már komolyan dolog, amiért akár halál is járhat.
- Én lopni? – tárom szét karajaimat még mindig színpadiasan.
- Én ezekért e fegyverekért busásan megfizettem. – legalább is egy részéért, de ezt a csajnak egyáltalán nem kell tudnia.
Szerencsére olyan helyzetben vagyok, hogy a pénz egyáltalán nem okoz gondot.
- Tárgyalni? – kérdezek vissza a nő szavain elgondolkodva, mintha kicsit számítana vagy érdekelne, mit mond.
Mivel az orosz maffia és személyesen a Mihalkov-család egyik legnagyobb ellenségéről van szó, szívem szerint kivégezném most, itt helyben az összeeset, azonban azzal is tisztában vagyok, hogy abból háború lenne a két ország alvilága közt. Nem mintha félnék, de egyelőre nem szándékozok meghozni egy ilyen súlyos lépést.
- Inkább megmondom, mi lesz. A fegyverek, amiket találtál, a tiéd lehet, a többi pedig az enyém, ha szépen elkotródsz innen a csürhéddel. Nem lesz semmiféle vérontás. – magyarázom a nőnek ellentmondást nem tűrő hangon, majd hirtelen elveszek zakóm zsebéből egy apró, fekete elektronikus szerkezetet, amin megnyomok egy gombot.
- Ez a kis helyes kütyü megakadályozza a közelben levő összes fegyver működését, kivéve persze a sajátjainknak. Mostanra már az embereim is valószínűleg kiszabadultak, akinek elvittetek kivallatni és megölték a tieteket. Szóval, azt kell, mondjam, hogy vesztettél. De lásd, milyen kedves vagyok, élve elengedlek, ha most azonnal elmész. Hacsak te inkább nem szándékozol megverekedni velem a fegyverekért? – nézek diadalittasan a nő szemébe, aki, van egy olyan érzésem, most azonnal kiloccsantaná az agyvelőmet, ha módja lenne rá.


: 947× Vampire Sunrise × ©️
[/color]
If it feels good, tastes good it must be mine. Heroes always get remembered but you know legends never die
gazdag
avatar
Korom :
33

Tartózkodási hely :
Oroszország, Moszkva

Hozzászólások száma :
4

reagok :
2

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Maxim&Athena - Enemies or LoversVas. Jan. 13, 2019 11:13 pm


Alex&Athena
"Well, you know that old saying,
“Keep your friends close and make out with your enemies.”
Minden azon a napon kezdődött, amikor Theodore nagyapám hívatott magához, mondván, újabb megbízás van, amit el kell végeznem, haladéktalanul. Csak annyit tudtam az egészről, hogy az idő sürget, így azonnal haza utaztam. Az egyik embere bekísért az irodájába, és mikor meglátott, a szokásos széles mosollyal fogadott. Arcon csókoltam, majd miután megkaptam az engedélyt, leültem az íróasztalával szemközti székre.
- Miben lehetek a segítségedre, nagyapa? – kérdeztem komolyan, mire a mosolygós nagyapa eltűnt, és helybe a komoly üzletember lépett.
- Tudomásomra jutott, hogy az oroszok fegyvert szereztek nálunk. Megakadályozni nem tudtuk, de még ellophatjuk. Ma este, pontban éjfélkor indul az Athéni kikötőből tíz konténernyi gépfegyver. Hatalmas szállítmány, és veszélyes ránk nézve. Sok családtagunk, és honfitársunk életébe kerülhet ez. – válaszolja. – El kell tőlük lopni mihamarább, mielőtt görög vért oltanának. Különösen a mi családunk vérét…
Egy pillanatig elgondolkodok nagyapám szavain, és tudom, hogy igaza van, mégsem örülök annak, hogy éppen engem kért meg.
- Valóban veszélyes, főleg ekkora mennyiség, és minden tiszteletem a tiéd, de nincsenek erre embereink? Nem az én szakterületem. – válaszolom komolyan, és amolyan „nincs” választásod, ellentmondást nem tűrő tekintettel nézett rám.
- Ez nem kérés volt lányom. – feleli kimérten.
- Tudom, nagyapa. –teszem hozzá komolyan. Túlságosan tiszteletlen voltam.  – Sajnálom.
- Ugyan gyermekem, ne tedd. Van hangod, jó dolog ez, csak nem a megfelelő ember ellen. – teszi hozzá komolyan.
- Most menj. Kapsz a küldetéshez embereket. – teszi hozzá, majd az ajtó felé mutat.
- Köszönöm, és rendben, értettem a dolgom. –válaszolom felkelve a székből, majd az ajtó felé indulok.
- Athena? – kérdez vissza, én pedig az ajtóban megtorpanok.
- Igen nagyapa?
- A célpont Alex Mihalkov Batanov fegyverszállítmánya. Ezt az apró részletet kihagytam. – feleli egy halvány mosoly keretén belül. Kezdhette volna ezzel, és megóvom magam a szégyentől, hogy kicsit követelőző voltam a nagyapámmal, és a családfővel szemben.
- Vedd elintézettnek. – válaszolom komolyan, és be kell ismernem, ez nehezebb lesz, mint gondoltam. Csak remélni tudom, hogy ő nem lesz itt, mert nagyon komoly ellensége a családnak.
Milyen a helyzetünk a Mihalkov családdal. Megvan Rómeó és Júlia, ahogyan a Montaguek és a Capuletek harcoltak egymással, szétrombolva Veronát? Nos, valami hasonló, a két csöpögős szerelmest leszámítva, meg, hogy nem Veronában harcolunk, hanem a világ egész területén. Mindkét vezető azon igyekszik, hogy ő erősebb legyen. Ez az oka annak, hogy el kell lopnom a fegyvereket Alextől. Hogy én mennyire utálom azt a férfit! Megtestesíti mindazt, aminek egy férfinek nem lenne szabad lennie, belsőleg. Külsőleg, nos, tökéletes, egy igazi görög isten… Csak sajnos orosz, és olyan, amilyen… Élvezet lesz megfosztanom őt ennyi konténer lopott fegyvertől!
Egy órával később, már Athénban is vagyunk. Az embereimmel megfigyeljük a helyet távolról, tervet készítünk, körbevesszük az egész kikötőt, majd a parancsomra támadásba lendülünk. Ezt a részét már nagyon is élvezem… imádom az ellenségeink fenekét szétrúgni! Az oroszok kemények, de sikerül a konténerek közelébe férkőzni, és megszerezni azokat. Legalábbis azt hiszem. Sokkal kevesebb az áru, mint, amiről nagyapám mesélt, csupán három konténert találok fegyverekkel. Vajon hová rejtették a többit? Mikor kinyitom az egyiket, meglátom benne a sok fegyvert, amit ellenünk akartak használni, és elönt a méreg. Szemétládák! Az egyik emberem elém hozza a konténerek őrzőit, és letérdelteti elénk.
- Hol van a többi konténer? – kérdezem oroszul, de semmi válasz. Igen, tudok oroszul. Az anyanyelvemet leszámítva még hat nyelven tudok. Az ilyen szakmához kell is.
- Semmi? – kérdezem vissza, de nem válaszolnak, csak maguk elé néznek, mereven. Félnek köpni, ezt meg is értem, de nekem szükségem van az infóra a fegyverekről.  Lekeverek egyet az egyiknek, akinek felreped a szája.
- Még mindig semmi? – kérdezek vissza.
- Menj a pokolba. – válaszolja az orosz, én pedig ismét megütöm, de most már gyomorszájon. Szórakozzon mással.
- Vigyétek őket az egyik bunkerbe, és vallassátok ki. – válaszolom az embereimnek, akik bólintanak. Athénban számos rejtekhelyünk van, ahol a piszkos munkát végezzük, így az embereim tudják, hová kell menni. Nekem eszem ágában sincs bemocskolni a kezem. Nekem a fegyverek megtalálására kell koncentrálnom.
- Aztán értesítsetek. – teszem hozzá. Az embereim bólintanak, majd a többieket az autók felé vezetik. Közben én a három megtalált konténer szállítási papírjait átírom, hogy egy általunk védett területre szállítsák, persze más néven, és titokban.
Már szinte érzem a győzelem ízét a számban, amikor egy ismerős hang csapja meg a fülem. Ugye most csak szórakozol? Pedig minden olyan szépen ment! Azonnal a fegyveremért nyúlok, és megfordulok közben.
- Alex Mihalkov Batanov. Micsoda meglepetés. – felelem korántsem kedvesen. Ő is fegyvert tart rám, én is rá. Érdekes egy helyzetbe keveredtem, az biztos. – Bár kellemesnek nem mondanám. – teszem hozzá kissé gunyorosan.
- Ugye nem gondoltad komolyan, hogy fegyvert lophatsz görög földön a tudtunk nélkül? – kérdezem korántsem kedves hangnemben.
- Nos, hajlandó vagy tárgyalni? Mert ahogyan látom, ebből a helyzetből egyikünk sem jöhet jól ki. – ajánlom fel a tárgyalást, és sajnos az igazat mondom. Az embereim ugyan elmenekültek az ő embereivel, hogy kivallassák őket, de a fegyverszállítmány még itt volt mögöttem a három konténerben. Tárgyalnom kellett azzal a férfivel, akit utálok, de egyben titkon vonzódom is hozzá. Vajon mi fog ebből kisülni?
~ ~


Some women are lost in the fire

Some women are built from it.
gazdag
avatar
Korom :
26

Tartózkodási hely :
#Jobb, ha nem tudod!#

Hozzászólások száma :
4

reagok :
1

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Maxim&Athena - Enemies or LoversVas. Jan. 13, 2019 10:34 pm
Játékosok: Alex Mihalkov Batanov & Athena Mharaxia
Helyszín: Athén, Görögország
Helyzet: Enemies or Lovers?


Some women are lost in the fire

Some women are built from it.
gazdag
avatar
Korom :
26

Tartózkodási hely :
#Jobb, ha nem tudod!#

Hozzászólások száma :
4

reagok :
1

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Maxim&Athena - Enemies or Lovers
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: idegen vizeken :: európa más országai :: görögország-
Ugrás: