welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Alexius Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
Yesterday at 8:52 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

Priya Irina Mharaxia
TémanyitásTárgy: Priya Irina MharaxiaHétf. Jan. 14, 2019 4:04 pm

priyanka irina mharaxia
Develop a passion for learning. If you do, you will never cease to grow.
i got nothing to hide

- Nem hiszem, hogy ez annyira jó ötlet lenne. - Rázom meg a fejemet, miközben fél szemmel a laptopom felé pillantok, ahol a barátnőm arca jelenik meg a technológia csodáinak köszönhetően.
- Ugyan már.. Ha most nem kezded el, akkor mindig találni fog valami okot arra, hogy ne kezdj bele ebbe az egészbe. - Bármennyire sem szeretném beismerni még én is nagyon jól tudom, hogy igaza van. Előszeretettel halogatom a dolgokat, mintha ez bármitől is megóvhatna engem. Tudom jól, hogy előbb vagy utóbb nyitnom kell a világ felé még akkor is, ha úgy érzem nem állok rá készen. Egy ilyen lépésre nem is lehet igazán készen állni.
- Mi is pontosan a határideje? - Talán nem ártana tényleg eljátszadozni a gondolattal, hogy most már igazán meg kellene találnom a magam hivatását amivel megállhatom a helyem a világban, habár a szerepem a családban is megvan és meg is lesz, de sosem árt, ha az ember nem csak arra támaszkodik. Főleg, mert az még a végén túl gyanús lenne. Mindenkinek szüksége van valamire, amivel elütheti az idejét. Én amúgy is inkább háttérbeli szereplő leszek, mintsem szemtől-szembeni.
- Kereken van rá három heted. Azt pedig még innen is el tudom dönteni, hogy az már a hétvégére kész lesz és gyönyörű. - A kezemben játszadozom az ecsettel, miközben egy grimasszal az arcomon felmérem a vászonra felfestett művemet. Valahogy sosem tudom igazán értékelni, amit önmagam alkotok. Mások alkotásait sokkal könnyebben tudom élvezni, de legalább ugyanakkor szenvedéllyel vagyok képes kritizálni azt.
- Na, jó ezt akkor még átgondolom. Van rá három gyönyörű hetem, de most inkább pihenek egy kicsit. - Az ecsetet félretéve huppanok bele a székembe és köszönök el a barátnőmtől, aki még helyettem is képes lenne benevezni erre a buta kis pályázatra. Ahogy bezárom a csevegőablakot akaratlanul is kiszúrja a szemem egy az asztalon elhelyezkedő kis mappa, amelynek nem más a neve, minthogy "Ismeretlen művészek". Már jó ideje gyűjtögetem bele az információkat kutatok lehetőségek után, mert egyszerűen nem tudom elhinni, hogy a szüleim halála véletlen lenne. Egyszerű autóbaleset. Ha a szüleim és a családom egyszerű emberek lennének, akkor még talán bele is törődnék. De így nem tudok. Viszont bizonyíték nélkül nem követelhetek válaszokat a családomtól. Valamit találnom kell és fogok is. Mindez pusztán idő kérdése...  
did i lie, or did i tell the truth?
danielle campbell

19

görög

diák

2000. január 1.

Korinthosz, Görögország

biszexuális

egyedülálló
 
little more detail
Az évezrednek az első szülöttje vagyok. A szüleimet nem ismertem igazán, halovány emlékeim vannak csak róluk, hiszen még nagyon kicsiként elveszítettem őket. De szerencsémre a Mharaxia család igazán az összetartásáról híres így egy percig sem kellett úgy éreznem, hogy egyedül lennék. Leginkább Alaris-hoz érzem magam közel olyan számomra, mint egy bátyó, akit a sors elfelejtett nekem adni.
Rendkívül szenvedélyes vagyok, ami a tanulást illeti, szeretek minden újba belekezdeni, dolgokat szétszedni csak azért, hogy megtudjam miként is működik. Már gyerekkorom óta nagyon kíváncsi természet voltam. Imádom a művészetet, gyönyörű önkifejezési módnak tartom a másik főbb szenvedélyem pedig az informatika lenne, amihez kifejezetten remek érzékem van. Természetesen mindent szívesen sajátítok el minimálisan, de még én is tudok, hogy mindenben nem lehetek tökéletes ezért kénytelen voltam szűkíteni a listámat.    
főkaraktered neve: poppy

newbie
avatar
Korom :
19

Tartózkodási hely :
♡ greece

keresett :
mharaxia family

Hozzászólások száma :
2

reagok :
0

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elfogadásra várók-
Ugrás: