welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Anaise Delacroix, Faye McWarren, Henrik Morstad, Lara Olivier

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 10:35 pm
Szer. Júl. 18, 2018 8:38 pm
Szer. Júl. 18, 2018 5:57 pm
Szer. Júl. 18, 2018 10:11 am
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Jasmine Blomquist
TémanyitásTárgy: Jasmine BlomquistVas. Márc. 04, 2018 7:20 pm
Jasmine Blomquist
A szerelem puszta tudomány, csak a megfelelő eszközök, és alapanyagok kellenek hozzá, hogy megteremtsd a rózsaszín ködöt.
Emma Rigby
28
Dán
Dolgozó
Koppenhága
1989.10.11.
Heteroszexuális
Hajadon

A telefonom századjára csörög, és már nagyon unom, hogy odakint a szürke felhőtömeg uralja az eget. Szó sincs róla, hogy kényes lennék, csak még szoknom kell az itt uralkodó éghajlatot. A szülőotthonom eltér az itteni időjárástól, és hiába mondta apa is, meg az anyám is (akire jó ideje már úgy tekintek, mintha a biológiai lenne), hogy nehéz lesz átszoknom, valamiért pozitívabb voltam a kelleténél. Bree ma már korán reggel bement az irodába, hogy előkészítse a meetingre kreált diasorunkat. A cégünk még friss volt a piacon, de egyedi, emiatt rengetegen érdeklődtek iránta, és sokan kívántak bennünket a pokolra, mert olyasmit alkottunk meg, mely forradalmasítja a huszonegyedik századi társkeresést. A mottónk: „A csillagainkban megírt történetek valóra váltásért csakis mi vagyunk a felelősek. Ha nem talál rád a szerelem, akkor keresd meg te.” Mondanom sem kell, mint az egyik tulajdonos éppenséggel a delírium ellen vallottam, már túl voltam egy jegyességen is, ami csúfos véget ért, így nem vágytam a házas szerepre. A nagy Ő megjelenése pusztán illúzió, de mindenkit foglalkoztat, mindenki kitartóan kutatja. Szkeptikus vagyok, és nem hiszek a csodákban, azonban a szüleim példája talán elég indító volt ahhoz, hogy mégis belevágjunk. Bree és én elválaszthatatlanok vagyunk, a Hamupipőke általi rémtörténet, hogy a mostohatestvérek nem jöhetnek ki, csak egy hazugság, mert nála jobb húgot nem is kérhettem volna az égiektől. A két bátya már egy külön faj, de mit tehet az ember, ha hirtelen egy egész ír klánt fogad be a családjába? Apa fülig szerelmes lett Avába, és kár lett volna megtörni ezt a varázst, mely Szent Patrik földjén köttetett. Apa valamilyen hivatalos ügyben érkezett oda, és mentette meg a bajba jutott hölgy életét, aki az úton lerobbant a kocsijával. Kicsit gej, és nyáltenger a sztori, de valós. A nász hamar köszöntött be, és mire észbe kaptam már nagycsaládos lettem. A két nemzet, és a szokások eltérése miatt akadtak összetűzések, de szórakoztatott, ha a két ellentét az asztalnál találkozott. Különleges família lettünk, és természetesen erre a média is rákapott. Az édesapám karrierjének nem szerettem volna betenni, mégiscsak Dánia elsődleges embere a királyi családon kívül, és túl nagy a befolyása, nem beszélve a felmenőimről. A nagyszüleim munkája is komoly, így én sem maradhattam alul, de azt hozzá kell tenni, hogy nem is lettem olyan okos, mint ők. Nem az eszemmel hódítottam, hanem a modorommal, és a kreativitásommal. A művészetekben teljesedtem ki, és a számtalan magániskolán kívül megmaradt ez meg az, ami végül odavezetett, hogy egy társkereső cég társtulajdonosa legyek. A csillagok végigkísérik az utamat, csak milyen kár, hogy ebben a nyamvadt időben nem látom őket, és az éjszaka még messze van. Egy kék ceruzaszoknya, és egy szürke blúz a megnyerő külsőm a mai találkozóhoz, de miért cseng akkor egyfolytában a mobilom? Idegesen veszem fel, miközben már éppen zárom a közös lakásunk ajtaját.
- Bree….figyelj sietek, aha…ezt ne most. Nem érdekel ez a sok butaság, most komolyan vigyem el neked a zöld plüssös felsődet, mert abban jobban menne az előadás? Ne cukkolj…hallod? Na jó. – adom meg magam, és visszasietek a fészkünkbe, azon belül is a szobájába.
- Most navigálj, mert úgy érzem magam, mint aki Narniában van. – a szekrényhez lépek, és kitárva elkap a rosszullét.
- Tudod, azért a zöldnek is van néhány árnyalata. Mondjuk a sötét, vagy méreg, vagy…hát ez jó, mint az ír mező? Kétszer járok évente arra, de szerinted megjegyeztem, hogy milyen a fűnek a színe?! – rettentő a vörös felem, de mégis kitartok, mert tudom, hogy mennyire babonás.
- Sálat? – mormogok magamban, aztán egyszerűen feltúrom a kupacot, és elégedetten sikkantok fel.
- Megvan…ez az. – boldogan magyarázok neki, amíg leérek az épület elé, és be nem szállok a kocsiba. Az utat is végigbeszéljük, nálunk ez mindennapos. Éppen áthajtanék a kereszteződésen, de valaki belép elém, és szinte neki ütközöm. Az utolsó pillanatban ragadom meg a kormányt.
- Te barom… - mutatom be neki a középső ujjamat, mikor feltűnik a másik kocsiban ülő kék szempár. Nagyon érdekes…kicsit el is bambulok, és csak arra kapom fel a fejemet, mikor hátulról rám dudálnak.
- Megyek már. – szedem össze magam, és elindulok, de nem tudom kiverni a fejemből azt a kéket. Ez vajon melyik színpalettán szerepelne? Ki volt az?
foglalkozás ❖ Stardust társtulajdonosa

hobbi ❖lovaglás, tánc, rendezvényszervezés, origami

becenév❖ Jas

Család ❖
Édesapja: Joseph Blomquist (56) – Dánia miniszterelnöke, Liberális párt tagja
Édesanyja: Laura Blomquist (†) – édesanyját tizenhét évesen veszítette el, előtte a WHO nagykövete volt
Nagyapja: Marc Blomquist (80) – nyugalmazott NASA-tag, asztronauta, egyetemi professzor, kiképző tiszt
Nagymama: Milena Blomquist (78) – idegsebész, kórház tanácsi tag,
Mostohaanyja: Ava Blomquist (53) – Északi-sark megmentéséért Alapítvány vezetője, First lady
Mostohatestvérek: Briana Doherty (27) – Stardust társtulajdonos, Barry Doherty (29) – farmer, Gordon Doherty (31) - séf
Miss Anonym ❖ +18❖ alone
dolgozó

avatar
Hozzászólások száma :
33

reagok :
21

Csatlakoztam :
2018. Mar. 01.

Korom :
28

Tartózkodási hely :
London, UK

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Jasmine BlomquistHétf. Márc. 05, 2018 8:25 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Jasmine!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
189

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: