welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Szomb. Dec. 08, 2018 2:10 pm
Csüt. Dec. 06, 2018 7:37 pm
Csüt. Dec. 06, 2018 7:18 am
Szer. Dec. 05, 2018 8:59 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots

Anaise Delacroix, Arnfrød Morstad, Henrik Morstad, Ronja Butler

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

Kicsiny a rakás, nagyobbat kíván Harkinéknál
TémanyitásTárgy: Re: Kicsiny a rakás, nagyobbat kíván Harkinéknál Kedd Ápr. 17, 2018 4:30 pm
FAGYASZTOTT HIRDETÉS
Admin
avatar
Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Hozzászólások száma :
324

reagok :
192

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Kicsiny a rakás, nagyobbat kíván Harkinéknál Vas. Márc. 04, 2018 9:09 pm
Emma Mulligan, a béka
It is better for a girl to sleep a hundred years and be kissed and awakened by the right prince than to stay awake and be kissed a hundred times by the wrong frog.
Te vagy az ikerhúgomnővérem legjobb barátnője, akit kiskorom óta csak a békás, vagy varangyos Mulliganként ismerek. Úgy emlékszem egy csomót meg akartál csókolni, hátha herceggé változik, sorra fogtad meg őket, de nem jártál eredménnyel, cserébe ez lett a gúnyneved, ráadásul békának öltöztél akkor farsangkor, úgyhogy úgy hírlik te is közülük való vagy. Gyerekkoromban sokszor riogattak veled, úgyhogy féltem tőled, elterjedt, hogy boszorkány vagy,
és az állatok a szeánszok fontos összetevői, azért lested őket mindig a patakparton. Ezen mit sem segített, hogy folyton folyvást az ikremmel lógtál, állandóan nálunk sertepertéltél, vagy anyánk küldött át minket hozzád játszani, egyedül meg nyilván nem mehetett a tesóm, minden tiltakozása ellenére sem, és persze mindig engem csípett fülön, helyetted én mindig az egyik bátyáddal játszottam, neki menő autója volt és Star Wars legója. Valamelyik hülye gyerekkori haverom előállt azzal, hogy szerelmes vagy belém, én meg jól kiröhögtem, pedig tőlem kaptad az első csókodat, azt állítottad, ezt is jól kiröhögtem, ezért haragudtál. Teltek múltak az évek, én eljöttem otthonról, te még mindig az ikertesómmal bandázol, s biztosan jól előadod neki, hogy így meg úgy utálsz, közben Beccától arról hallok, milyen virtuózan hegedülsz. Utoljára Maisie-ék szülinapján voltam otthon, akkor történhetett valami, mert másnap kaptam tőled egy SMS-t, hogy hazaértél, és hogy ne szóljak senkinek arról, ami történt. De mi is volt tulajdonképpen? Semmire nem emlékszem azután, hogy hárman leléptünk otthonról. Aztán most itt vagy, Nagy-Britanniában, jöttél a húgommal. Mit keresel itt?
Lenne ötletem, mi volt, de rajtad áll, hogy vállalod-e, lehetett más is, meg rám is ijeszthettek, miközben semmi sem volt, a te döntésed. Very Happy
play by
kor
csoport
rang
Zoey Deutch/ Jenna Coleman
19-22
ír
választható


Mindegyik karakter szabadon formálható, alakítható, egyedül a fő csapásiránynak örülnék ha maradna, a pb saját ízlésre cserélhető észszerű határokon belül (értem ez alatt, hogy ne négercsókkal, ázsiai arccal érkezz, mert sajnos akkor ez nem a te családod, hacsak ki nem találod, hogy örökbe fogadtunk). Very Happy Az előtörténetem olvasása ajánlott minden jelentkező számára... Very Happy

Rebecca Harkin
I began to paint again, even though I could barely hold the brush, but knowing exactly what I wanted to paint, I began three more large canvases... of large wheat fields under cloudy skies, and it did not take a great deal to express sadness and loneliness... I believe these paintings say what words cannot.
Művész vagy, abból az élhetetlen és elviselhetetlen fajtából, szilárd és megmásíthatatlan véleményed van mindenről, legyen szó képzőművészetről, festészetről, filmművészetről, avagy bármi másról. Az ikertestvérem vagy, mi több, a nővérem, aki még éjfél előtt született, így van az, hogy neked március 7., nekem március 8. a születésnapom. Emiatt a röpke időintervallum miatt azt hiszed hatalmad van fölöttem - és mindenki más felett. Akaratos vagy, makacs, csökönyös, nem az a megalkuvó típus, úgy kell történnie mindennek - és szerinted úgy is fog -, ahogy te azt elképzelted, nem ismersz kompromisszumot. Valószínűleg ezért van az, hogy nem tudott egy pasi sem megmaradni melletted néhány hónapnál tovább, a szabad szellemed, szád és természeted képes kinyírni a romantikát, de ezt te csöppet sem bánod, a legtöbbjüket lenézed és szánalmasnak tartod. A legújabb elhatározásod, ami szerintem légből kapott ötlet, ami hirtelen felindulásból született, mint a legtöbb, hogy utánam jössz, ezúttal már a brit szigetre. Hogy kicsaptak az egyetemről, passziváltatsz, vagy csak itt kerestél gyakorlatot azt nem tudom, de magaddal rángattad varangyos Mulligant is, a legjobb barátnődet.
play by
kor
csoport
rang
Jane Levy?
Karen Gillan?
Emma Watson?
mindjárt 22
ír
választható


Ryan Harkin
Being big brother is the hardest thing in the world
A legidősebb, akinek az anyagi segítségére jobban rászorulok, mint amennyire bevallom magamnak. Csak annyit kérdezel: "Mennyi kell?", aztán lehordasz, hogy találjak már valami jól fizető állást, mert nem biztos, hogy legközelebb is adhatsz, és az egy dolog, hogy az öcséd vagyok, de a saját lábamra kell lassan állnom, nem leszel itt mindig nekem, bólintok, de te is meg én is tudjuk, hogy nem lesz változás. Gyűrűre gyűjtesz, bátyó, vagy pelenkára?
Eredetileg orvosnak képzeltem, de lehet ügyvéd, menő vállalkozó, mindegy, csak jól keressen. Very Happy
play by
kor
csoport
rang
Domhnall Gleeson?
28-33
ír
dolgozó?


Saoirse Harkin
The fault in our stars
MEGÉRKEZETT! Very Happy
Talán az egyik - ha nem a - legokosabb vagy közülünk és mégsem vagy földhöz ragadt semmilyen értelemben véve sem, ugyanis a bolygókkal, csillagokkal foglalkozol, galaxisokban, tejutakban és naprendszerekben gondolkozol, hiszen asztrofizikus, csillagász vagy. Vág az eszed, mint a borotva, mindig egy lépéssel - ha nem többel - előttünk jársz, ezért nem tudtalak még soha megverni sakkban - és mert utálom azt a játékot. Lelkes vagy ha tudományról van szó, részemről egy árva mukkot nem értek az egészből, de téged boldoggá tesz és ez a lényeg.[/strike]
play by
kor
csoport
rang
Melissa Benoist?
27
ír
dolgozó?


Ellie Harkin
Let Them Be Little. Fill Their Hearts with Laughter. Help Them Grow Wings. Nurture Their Sense of Wonder. Inspire Them to Believe. Love Them Like There's No Tomorrow.
Mindeneid a gyerekek, a csintalan lurkóktól a angyali tüneményekig, akik nem engedik el egy percre sem a kezedet. Te mindenkiből kezes bárányt nevelsz, vagy ha nem, akkor sincs számodra nehéz, kezelhetetlen eset, mindenkinek megadod az esélyt, az aprónép körében nem engedsz meg magadnak egyetlen rossz megjegyzést sem, nem gyúlsz haragra, csak mosolyogsz,
s azt mondod: "Megoldjuk." Talán pont ezért szeret annyira a Katica csoport.
play by
kor
csoport
rang
Elizabeth Olsen?
Freya Mavor?
Molly C. Quinn?
26
ír
dolgozó?


Meabh Harkin
Anyone can cook
Te vagy a család házi séfje, melletted mindenki más csupán kukta lehet. Kiváló érzéked van a fűszerek, a húsok, tészták, sütemények és minden terén, ami étel, konyha és gasztronómia. Te pontosan tudod, mi mihez illik ízvilágban és az asztalon, hogy mi a helyes sorrend az evőeszközök használatában, hogy az a lyukas tál mire való. Ugyanolyan gyorsan rittyentesz hatfogásos ínyencséget, mint ahogy az egész család elfogyasztja azt.
play by
kor
csoport
rang
Freya Mavor?
Molly C. Quinn?
Karen Gillan?
19
ír
dolgozó/diák


Maisie Harkin
Basketball - Boys invented it; Girls perfected it.
MEGÉRKEZETT! Very Happy
Téged megáldott az ég két fiú ikertesóval is (Noah és Patrick), és mégis te vagy a legvagányabb, végső soron mondhatom azt, hogy tízünk közül is. Kosárlabdázónak készülsz, izegsz, mozogsz, összességében minden érdekel, ami sport, mindenben le akarod alázni az ellenkező nemet, megmutatni, hogy te jobb vagy azoknál a fiúknál, akik egyszer beszóltak neked, arra akarod kényszeríteni őket, hogy beismerjék lúzerségüket. Talán veled a legjobb a kapcsolatom mindegyikünk közül, mindketten szabad szelleműek vagyunk, viszont az akaratosságodban sokszor übereled Beccát.
play by
kor
csoport
rang
Maisie Williams?
Sadie Sink?
16
ír
diák


Noah Harkin
When I look into the eyes of an animal, I do not see an animal. I see a living being. I see a friend. I feel a soul.
Sokat segítesz apának, szeretsz a szabadban lenni, imádod, hogy kinő valami, ha elveted, hogy megnő, amit elültettél. Szeretsz barangolni az erdőben, fára mászni, szereted a csöndet. Különösen odavagy az állatokért, noha főleg háztájiakkal találkozol, egzotikusakat csak az állatkertben láttál, mégis a szíveden viseled a sorsukat, Isten tudja hány szárnyaszegett veréb fordult meg nálad, hogy hány kóborkutyát etettél már oda a házunkhoz.
play by
kor
csoport
rang
Corey Fogelmanis?
16
ír
diák


Patrick Harkin
The cars we drive say a lot about us.
Te vagy anyánk újabb reménysége, hogy sok év múlva arról lesz híres a családunk, hogy kinevelt egy pápát. Púp a hátadon az egész ügy, ahogy nekem volt, dühös vagy rám, amiért ezt te is megkaptad, Noah-t azzal nyaggatod, hogy elsajátítod a földművelés, meg az állattenyésztés rejtelmeit, tanítson meg rá, készítesz te olyan sajtot, mint senki a világon, csak vállalja át a feladatot, mert nem neked találták ki, persze mindig inkább tovább alszol. Anya szigorúan fog, nem hagy húst enni sem, így titokban lopózol le éjjel feltépni a hűtőajtót, hogy combot tömhess magadba, viszont egyre többször kapnak rajta, így anya zárat szereltetett az éléskamra ajtajára.Több közöd van neked az autókhoz, mint a traktorokhoz.
play by
kor
csoport
rang
Peyton Meyer?
16
ír
diák


Alice Harkin
I am a reader not because I don't have a life but because I choose to have many.
Te vagy a legkisebb és egyben a legfantáziadúsabb is, ha történetekről van szó. Mindig akad nálad valami, amit éppen nagy izgulva olvasol, aztán el akarsz játszani. Meg sem tudom számolni, hányszor eredtem veled megkeresni a szivárvány végét az aranybödönökért, hogy hányszor hallgattalak végig még akkor is, amikor csak gügyögtél, hogy hányszor vágtam hányféle mulatságos pofát, hogy felvidítsalak, hogy hányszor kiáltottam anya, vagy Ellie után, hogy cseréljék ki a pelusodat, de azóta már egy kicsit megnőttél.
play by
kor
csoport
rang
Amybeth McNulty?
13
ír
diák
Vendég
Vendég
avatar

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: Rabolt karakterek-
Ugrás: