welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Briana Doherty, Faith Terner

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 11:41 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 9:31 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 7:36 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 8:00 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 4:36 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 5 5
dán 3 1
francia 3 -
görög - 1
holland 1 -
ír 3 4
külföldi 2 2
német - -
norvég 2 2
olasz 1 1
portugál 1 -
spanyol 1 -

Leighton Isla Edge
TémanyitásTárgy: Leighton Isla EdgeHétf. Márc. 05, 2018 12:11 pm
Leighton Isla Edge
say my name, you know who I am
Taylor Marie Hill
23
angol
gazdag
Brisbane
1995.06.03
heteroszexuális
kapcsolatban

Unottan lépek ki a repülőgépből mégis boldogság tölti meg a lelkemet, ahogy meglátom Őt. Hatalmas lépésekkel, már-már futva teszem meg a közöttünk lévő távolságot és ugrok a karjaiba. Beszívom az illatát és máris elfelejtem azt a pár hetet, amit külön töltöttünk a munkánk miatt. Annyira szeretem magunkban, hogy akármilyen távolra is vagyunk egymástól nem érződik meg a kapcsolatunkon kis hézagok.
- Boldog évfordulót, kedvesem. - suttogja a fülembe majd megcsókol. Nagy szerencsém van vele. - Akkor az esti vacsora megfelel? - végigsimít karomon majd összekulcsolja ujjainkat, úgy indulva meg a kocsi felé.
- Természetesen. - válaszolom egyszerűen, majd illedelmesen köszönök a már jól ismert sofőrünknek, aki szempillantások alatt hazarepít.
Azt hinné az ember, hogy ha ennyi ideje együtt vagyunk a párommal akkor már együtt is lakunk, de ez nem így van. Még nem jutottunk el oda, hogy ilyen szinten is eggyé váljunk, de ami késik az nem múlik. Első körben úgyis a munkánknak élünk, majd utána jön az élet luxus része. Boldogan lépkedek mellette, mintha felhőkön ugrálnék, mégsem érzem magam egy Disney mesében. Ennél azért komorabb az élet, még akkor is, ha szerelmes az ember.
A házunkhoz érve megpillantom a kertben sürgő-forgó édesanyámat, aki már megint valami jótékonysági nyári bált rendez, és előszeretettel szól bele a dekorátorok munkájába miközben a kistestvéremet tartja a karjaiban. Apa szokás szerint az irodában, míg a húgom a medencében rója a köröket. Csak egy átlagos nap.
Ha a szerettei körében van az ember fia, akkor csak úgy repül az idő és máris este lesz. Ünnepi est ráadásul. Ennek okán szépen felöltözve egy ízléses koktélruhában, magassarkúban és a hozzá illő ékszerekben hagyom el a házat, hogy az egyik kedvenc éttermembe érve életem szerelmével lehessek.
Mosolyogva lépek be és köszöntöm a már jól ismert pincért, aki elvezet az asztalunkhoz. Párom kedvesen nyújtja a kezét felém, majd betolja a székemet és mindez olyan mesebeli. Pezsgő, finom ételek és a hab a torta tetejére még csak akkor érkezett, természetesen desszert formájában, mert ha nem is mindig, de ritka alkalmakkor muszáj kicsit bűnözni.
- Leigh. Csak annyit szeretnék mondani neked, hogy sose gondoltam volna, hogy valaha így fogok szeretni egy nőt. - megfogja a kezem és mélyen néz a szemembe. Pillangók röppenek fel a gyomromban...

Villanó fények, sikító emberek és egy különös érzés kerít a hatalmába. Borsódzik a hátam és sötétben létezve próbálok megmozdulni. Éles fájdalom hasít a bal vállam körül mire megszédülök. Hangos durranás, majd újabb sikolyok törnek fel és egy remegő, nyirkos kéz tapintását érzem. Felszisszenek, levegő után kapkodok miközben egyre csak nagyobbodik a káosz körülöttem. A világ sötét, a fájdalom egyre elviselhetetlenebb így már nem tudom meddig tudom nyitva tartani a szemem. Rolóként gördülnek le szemhéjaim és halkul el egyszerre minden körülöttem. Csak egyetlen hang töri meg a mennyei csendet.

"Tarts ki, Leigh."

Mintha évek óta nem kaptam volna levegőt, úgy kapkodok utána majd lassan, félve nyitom fel szememet mire tekintetek százait érzem magamon. Egy fehér szobában ébredek, pityegő hangokkal körülöttem, fájdalomcsillapítótól elgémberedett testrészekkel és tompult elmével. Egy ápolónő siet hozzám, majd világít bele a szemembe várva a reakciót. Összehúzódok. Majd, mint derült égből a mennycsapás hangzik fel mellettem az örömujjongás. Két idősebb ember közeledik felém és borulnak a nyakamba, majd egy fiatalabb lány érkezik karjaiban egy gyerekkel végül egy, a 20-as évei végén járó fiatalember toppan be. Már túl szűkösen vagyunk a szobába, de nem érdekli őket, mindenki beszél hozzám és sírnak örömükben. De én nem tudom kik ők és miért vannak itt. Egyáltalán azt se tudom, hogy én ki vagyok...
- Leighton, kedvesem, hogy vagy? - szegezi felém a kérdést a jóképű fiatalember.
- Kicsoda? - hangzik el a bugyuta kérdés ajkaimon, mire mindenki csodálkozva néz rám. - Rossz szobában vannak, itt nincs semmi féle Leighton.
foglalkozás ❖ modell  

hobbi ❖ kötéltánc 

becenév❖ Leigh

Család ❖ Édesapám diplomata létére nagyon sokat foglalkozott velem és a testvéreimmel, mindig részese volt az életünknek még akkor is, ha több mérföld választotta el tőlünk. Nagyon szívén viseli a gyerekei dolgait, minden iskolai előadáson vagy zeneesten megjelent, még ha ez azt is jelentette, hogy a kínai nagykövetet és díszes gárdáját mondta le.
Anya sem volt különb, ráadásul neki még indoka se lett volna arra, hogy kikerülje ezeket a programokat, mert otthon ült és többnyire jótékonykodással néha egy-egy rendezvény megszervezésével töltötte az idejét. Eszes asszony, ezért sem érte be a ranglétra alján lévő férfiakkal, hanem a legnagyobb fokra fájt a foga. Meg is szerezte, és meg is tartja, talán igazán is szeretik egymást. Legalábbis remélem. A kapcsolatom mindkét szülőmmel közelinek mondható, legelső gyerekük vagyok, így mindig is lesz egy szorosabb kapcsolat közöttünk. Apával jobban, anyával kevésbé jövök ki, de ez már csak így szokott lenni.
Flora a húgom, akinek az érkezését nagyon vártam de nem olyan lett a kapcsolatunk, mint képzeltem. Azt hittem elválaszthatatlanok leszünk, de míg én a lányos dolgokban leltem meg az örömömet Őt jobban érdekelték a sportok. Talán ezért választottam én a modell szakmát, míg Ő profi úszó lett, aki az olimpiai bejutásra készül.
Joe, az öcsém, teljesen más tészta. Az érkezése mindenkit meglepett, mert elég későn érkezett, így még csak tipeg a drágám. De már most szeretem és imádok vele játszani, amikor otthon vagyok és időm is engedi.
Az utolsó, de nem elfeledett személy, akit feltüntetek az nem más, mint a párom. 8 éve vagyunk együtt és táncolunk egymás idegein, de úgy tűnik minden a legnagyobb rendben közöttünk. Mintha egymásnak lennénk teremtve, még akkor is, ha ez nagyon nyálasan hangzik.
fanni ❖ 21 ❖ -
gazdag

avatar
Hozzászólások száma :
3

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Mar. 05.

Korom :
22

Tartózkodási hely :
△ London

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Leighton Isla EdgeHétf. Márc. 05, 2018 8:31 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Leighton!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
78

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: