welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Alexius Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
Yesterday at 8:52 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

Európa világa
TémanyitásTárgy: Európa világaVas. Júl. 22, 2018 12:52 am
világunk
heart of europe

Volt szerencséd eljutni már Londonba, Párizsba esetleg Amszterdamba? Európa megannyi színes országgal rendelkezik, amelyeknek egytől-egyig megvan a maga varázsa, ami képes beszippantani bárkit, egyszerűen csak meg kell találni a számunkra megfelelőt, amely a szívünket szólítja és a lelkünket pedig táncra perdíti.
Világunk ezeket a csodálatos országokat igyekszik kiemelni az árnyékból és egy kicsit közelebb hozni egyenesen hozzátok, hogy örömötöket lelhessétek benne. A különböző nemzetiségek, különböző kultúrákat rejtenek magukban, amelyeknek ha engeded, biztosan elvarázsolnak.

Jelen helyzetünk szerint hivatalosan olyan országokba látogathatsz el, mint Anglia, Franciaország, Írország,  és Norvégia. Ezek, mint a legnépszerűbb országaink kiemelt helyet kapnak a színterünkön Európa szívében.

Emellett néhány, habár kicsit feledésbe merült, de ugyanúgy fontos országot egy kicsivel lejjebb továbbra is megtaláltok Európa más országai témakör alatt.  Jelen pillanatban a következő országokat rejti eme témakör: Dánia, Görögország, Hollandia, Németország, Olaszország, Oroszország, Spanyolország és Svédország.

Ezen gyönyörű országok különböző élethelyzeteknek adhatnak otthont, hiszen Hollandiában lehetsz akár drogfüggő, esetleg maga az árus, avagy aktív környezetvédő, aki szüntelenül próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy egy bolygónk van és védenünk kell azt. Hiszen az országotokban élő példa mutatkozik arra, hogy mégis mi történik, ha az ember nem figyel a környezetére, nem törődik azzal, ami körülötte van és mindent természetesnek vesz.
De akár Angliában próbálhatsz szerencsét, mint a királyi család tagja, vagy közeli ismerőse, esetleg talán még a testőr is lehetsz.. Megannyi lehetőséged van.. A döntés a te kezedben van.. Te hova tartozol?

Oldalunk alternatív fonalon követi az eseményeket, így bárkiből lehet uralkodó! Abban az esetben, ha az illető több játék után tűnik el az általa felvázolt uralkodó család canon módon kerül meghirdetésre, hiszen nem váltogathatjuk a királyi családokat hetente!

A mai világunkat végtelenül színesíti a közösségi média, az internet maga, amely könnyen hídat emelhet két kultúra közé. A médiafelületünk remek színtere az országok közötti kapcsolat kialakításának, hiszen megannyi módon akadhatunk egymásba, akár egy közös kedvenc alapján, vagy egy online játék közepette ismerünk meg számunkra kedves embert, akivel utána hála a tömegközlekedésnek országokat átszelve, szemtől-szembe is találkozhatunk velük.
A bátrabbak talán megpróbálhatnak stoppolni is, hiszen ha igazán kitartó vagy bátran eljuthatsz oda, ahová a szíved húz. De ne felejtsd el.. A világ rendkívül veszélyes hely. Lehet, hogy egy idegen mellé beszállsz az autóba, de utána már senki sem hal felőled. Gondolkozz, cselekedj, hibázz..! De ami a legfontosabb.. Vigyázz magadra!

Az életed egy olyan kaland, amelyet csak te irányítasz.

"Az európai kultúra négygyökerű: a görög filozófiából, a római jogérzékből, a zsidó istenismeretből és a keresztény erkölcsből született."
- Popper Péter

Admin
avatar
Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Hozzászólások száma :
352

reagok :
192

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: alapok :: útikönyv-
Ugrás: