welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Szomb. Dec. 08, 2018 2:10 pm
Csüt. Dec. 06, 2018 7:37 pm
Csüt. Dec. 06, 2018 7:18 am
Szer. Dec. 05, 2018 8:59 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots

Anaise Delacroix, Arnfrød Morstad, Henrik Morstad, Ronja Butler

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

Finnick & Bree
TémanyitásTárgy: Re: Finnick & Bree Kedd Márc. 06, 2018 3:07 pmfinnick&bree
"Roses are red, pizza sauce is too. I ordered a large, and none of it's for you."

Lófarok fogságába kötött tincseim szinte súrolják a földet, ahogyan abnormális pózban helyezem kényelmetlen-kényelembe magamat a tárgyalóasztalon az üres iroda berkein belül. Szokásommá vált, hogy nem hétköznapi helyeket használok nyugodt perceimhez, mert úgy vettem észre, ilyenkor jobban fogékonyabb vagyok az ötletekre. Meg minden másra is, de az már részletkérdés, és valamit jobb megtartani magamnak, mintsem meggondolatlanul világgá kürtölni. Kezeim csapdájában telefonom, háttérzaj meg valahol a 70-es és 80-as évek környékén ragadt. Ritmusra járnak a lábaim és az internetes fórumokat böngészem, közöttük is leginkább azokat, melyek rólunk alkotnak véleményt. Mit tehetnék? Kíváncsi természet vagyok. Bújjanak pozitív vagy negatív köntösbe a leírtak, mindkettő vezet valamire; az egyikből tanulsz, a másiktól meg dagad a mellkasod a büszkeségtől, hogy valami jót alkottál. Jóllehet én az utóbbit szívesebben fogadom, hiszen valahol különös harmóniába taszított a tudat, hogyha két ember életében változást értünk el, miközben modern kori Cupidót játszunk Jasminnel az egész nyilas mizéria nélkül. Nem feltétlen tenne jót az üzletnek, hogyha a mentőknek készenlétben kellene állniuk minden egyes tréning után, amiért a kezemben elszabadult a jó szándékból megkaparintott fegyver. Általában az élet legtöbb területén jeleskedek, mindazonáltal azt az elvet vallom, hogy 'jobb félni, mint megijedni', és egy nyílpuskával a kezemben sok jót nem ígérhetek a kedves vállalkozó szellemű ügyfeleinknek.
Barry újabb képet küld a család nyuláról, amit rólam nevezett el, én meg felhívom és egy húsz perces monológ árán verek értelmet a fejébe, hogy legyen már egy kicsit kreatívabb, és ne minden háziállat az én nevemet kapja. Attól nem lesz érdekesebb, hogy egy szám kerül mögé megkülönböztető jelzésként. Ugyanakkor szerinte legújabb szerzeménye a kiköpött másom; szeszélyes, pörög és enyhén zizzent. Csak az az érdekes, hogy az előző öt alkalommal is ezt mondta, és mindegyik egy kicsit még jobban hasonlított rám, mint a másik. A hatás nélkülözhetetlensége érdekében megszakítom a vele való kommunikációt, ennek ellenére valahol mégis eléggé bátorító tud lenni, ha egy a saját nevét viselő nyuszi hadsereg áll az ember lányának háta mögött hétköznapjainak során, akiket jogomban áll kattant bátyám ellen uszítani, hogyha továbbá sem fogadja meg enyhe figyelmeztetésemet. Mindezt ugye csak képletesen, közel sem elragaszkodva a valóságtól.
Behunyom a szemeimet és már éppen elképzelem magamat, hogy egy tengerparton fekszem koktélt iszogatva, amikor éktelen visszhangként ver éket az üvegajtón történő kopogás a csendes helyiségbe. Fordulok egyet, és ezzel a lendülettel együtt kászálódok le az asztalról, hogy smaragdzöld színárnyalatokban pompázó szerelésem eligazgatása után nyissak ajtót az egyik fiatal lánynak, aki még nemrég érkezett a Stardusthoz, így nem is annyira meglepő az értetlen arckifejezése, melyet valószínű az asztalon való fekvésem válthatott ki belőle.
- Segíthetek? – a sietségtől vörös hajzuhatagom az arcomba hull, amit egy könnyed mozdulatsorral egybekötve söprök félre, hogy ne csak félig legyek tanúja ’fiatal-szöszi’ társaságának. Eleinte csak egymást nézzük, mint két szerelmes a fülledt nyári éjszakában, végül megunom ezt a fajta szótlan kommunikációt és kezemmel sürgetem őt beszédre, meg arra, hogy ideje lenne haladnunk. Elég lehangoló lenne, ha a végén kiderülne, hogy egyáltalán nem létfontosságú a félbeszakítása, és csak fárasztottam itt magamat, elvesztegetve ezzel értékes időmet.
- Ms. Doherty.. – félénk megszólítás, ennek hatására fejem enyhén oldalra biccen. – Briana. – Mindjárt barátságosabb. – Szóval a rendelt pizzája megérkezett. Foglaltat jelzett a telefonja, így nem tudtam felszólni. – Mintha egy ijedt őzike lenne, úgy társalog velem, mégis attól a pillanattól kezdve, hogy kiejti a száján a négy betűből álló szót, már semmilyen érdeklődést nem mutatok a lány irányába. Egyszerűen hátat fordítva neki kapom fel a pénztárcámat, de mellette már kecses léptekkel haladok el, hogy a tekintélyem a helyén maradjon. Azért mégiscsak az egyik főnöke vagyok, és bár engedélyt kapott arra, hogy a nevemen szólítson, azért vannak határok, amiket nem lépünk át.
Bocsánatkérő pillantással érkezem az ajtóban szobrozó fiatal sráchoz és ez a fajta érzelemkör itatja át következő szavaimat is. – Ne haragudj, hogy megvárakoztattalak. – nyújtom át neki a pénzt, mire ő a dobozt a pizzával, amit jó – talán rossz – szokásomhoz híven még a helyszínen megtekintek. A meglepetés viszont most először fut végig rajtam, mert az egy-két darabjában hiányos pizza nem volt extraként feltüntetve az étlapon.  Arckifejezésem haragossá válik, és így tekintek fel az előttem állóra, akinek ajkai szegletében enyhén felfedezhető a paradicsomos feltét nyoma.
- Mostanában így működik ez a rendszer? A kiszállításért két pizza a borravaló? – a támadó fellépés kezdetben elmarad, a folytatás ezzel ellentétben nem. – Bónuszként meg mehetek egy kört veled a motorodon vagy az autóddal, hm?– lábujjhegyre állok, és áttekintek a válla felett az említett járművek egyikét kutatva, de tovább nem feszegetem a témát. – Hallgatlak. Mégis mit jelentsen ez az egész?

dolgozó
avatar
Korom :
28

Tartózkodási hely :
● london ●

Hozzászólások száma :
79

reagok :
45

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Finnick & Bree Kedd Márc. 06, 2018 3:06 pm
Játékosok »» Finnick Harkin és Briana Doherty
Helyszín »» Stardust társkereső cég épülete
Szitu »» A gyanútlan kisasszony áldozatául esik a pizza elcsenő vörös koboldnak.
dolgozó
avatar
Korom :
28

Tartózkodási hely :
● london ●

Hozzászólások száma :
79

reagok :
45

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: anglia temetõje-
Ugrás: