welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 3:51 pm
Szer. Dec. 12, 2018 5:10 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Alaris Mharaxia, Amélia R. Chevalier, Anaise Delacroix, Elif Clarissa Demirel, Henrik Morstad

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

Jayden Higgins
TémanyitásTárgy: Jayden Higgins Kedd Márc. 06, 2018 6:49 pm
Jayden Higgins
Nem minden barátság tart ki a sírig, de akad olyan, ami még ennél is fontosabbá alakul át….szerelemmé.
colton haynes
29
ír
dolgozó
Belfast
1988.11.16.
heteroszexuális
kapcsolatfóbiás, egy éjszaka?

Belfast 1995. nyara

Már nagyon unom, hogy megint ezzel a törpével kell lennem. Én már iskolás vagyok, de a szülei most az én szüleimmel isznak, és emiatt az a megtiszteltetés ért, hogy vigyázzak a vörös ördögre. A szeplők nálam is jelen vannak, de nála ez hatványozott, és úgy néz ki, mint egy rusnya…aha, micsoda jó ötlet.
- Nincs kedved kimenni a mocsárhoz Bree? A nagyok mindig odajárnak. – fűzöm össze a karomat a mellkasom előtt, és csak oldalasan sandítok rá. A szája legörbül, és a közeli házukra esik a pillantása.
- Anya nem örülne, és Gordon is itt van a közelben… - az égnek emelem a kékjeimet, és kiöltöm rá a nyelvemet.
- Kis beszari…nem vagy jobb, mint Lindsay. Tudod, ha nem akarod, hogy az iskolában megszívassunk, akkor át kell esned ezen a szertartáson, nem mellesleg, ha velem teszed meg, akkor védve leszel a Holsen ikrekkel szemben. Minden lány álma, hogy elkerülje őket az első osztályban, csak úgy megjegyzem. – kacsintok rá, és látom, hogy elbizonytalanodik. A kezét tördeli, aztán a cipője orrát fixírozza.
- Jay…de akkor tényleg nem fogtok kinevetni, és nem húzod ki a cipőfűzőmet…mert köt az ígéreted. – istenem, de hiszékeny, de ha ez kell a tervemhez, akkor belemegyek.
- Kisujj eskü, rendben? – nyújtom felé a jobbomat, hogy beleakassza a sajátját, és ha ez megtörténik, akkor egy kis bátorságot merítve neki szépen meglököm, hogy menjen előttem az ösvényen.
- Miért éppen a mocsárban van ez a próba? Mit kell csinálnom majd? – egész úton hasonló kérdésekkel traktál, de mindig kitérek a válaszadás elől, és csak mosolygok, mintha minden a legnagyobb rendben volna. A legutóbb Lindsay sírva menekült haza, és a mai napig nem mer rám nézni, de nem is okolom érte. Az iskolások már menőek, de az óvodások…ó, még ott lógnak az anyjuk mellett. Bevallom azért a sötét még nekem is sok, de most nem mutathatom neki, hogy félek. A mocsár már nincs is messze, mikor meghallom a brekegést.
- Ez az… - vidáman indulok neki, ő meg loholva fut utánam, és alig bírja tartani a tempót.
- Várj már Jay… - kiált utánam, de addig nem állok meg, míg meg nem látom a varangyos békát.
- Ott az…ő a te nagy próbád. – értetlenül bámul rám, aztán kezdi kapizsgálni, hogy ez nem a szokásos feladat.
- Mi…..ugye nem? – ugrik egyet, és a hátam mögé bújik.
- De…. – már le is guggolok, hogy a két kezem közé fogjam a kétéltűt, és felé irányítsam, de már sikongat.
- Ez olyan ronda…nem kérheted tőlem, különben soha nem megyek férjhez. – fintorodik el, és már sírásra áll a szája, de ekkor elkapom a karját, és a szája elé tartom a békát.
- Csókold meg, különben életed végéig megszívatlak. – kárörvendően vigyorgok, és most adom meg a kegyelemdöfést.
- Elmondom mindenkinek, hogy még mindig a pisis babáddal alszol. Iskolások nem csinálnak ilyet…te is tudod. – komolyodom el, mire vesz egy mély levegőt, és mantrázik.
- Csináld. – parancsolok rá, és odaérintem a szájához, aztán mikor elcsattan a csók, akkor hangosan kiáltom el magam.
- Doherty egy békával smárolt…gyertek fiúk. – a többiek is előbújnak a bokorból, és egyszerre nevetjük ki. Hamar feladja, és másodperceken belül tűnik el az ösvényen.


2018, London

Forgolódom, a vihartól nem tudok aludni. Nem értem, hogy mi történt velem, de határozottan észnél kellene lennem, mert reggel korán kelek, de már hajnal van. Odalent a bulizni vágyók tombolnak, és jogosan, mert, ha tehetném, akkor én is inkább innék, de nem lehet. Londonban élni nem a legjobb, de ideje volt, hogy kiszálljak a családi fészekből, és a magam lábára álljak. A napokban még a húgommal is találkozni fogok…már tök gáz lenne, ha tőle kérnék pénzt a lakbérre. Az ágyon felülve beletúrok a hajamba, és megpróbálom felidézni, hogy mit is álmodtam…igen Briana. Mennyi ideje nem is láttam? Jesszusom a napját se tudom, de most valamiért a tudatalattimba férkőzött, és az álmaimban kísért. A kis vörös eltűnt a szülőfalunkból, és azóta nem követtem nyomon, hogy mi történt vele. Talán már férjhez is ment…de jó is volt szívatni. Egy mosoly kúszik az arcomra, és úgy döntök, hogy elszívok egy cigit az erkélyen. Az időjárás nem túl kedvező, de feleslegesen nem fogok magamra ölteni egy pólót, így nekitámaszkodom a korlátnak, és innen figyelem az utcán dorbézolókat. Egy blázra gyújtok rá, mikor feltűnik egy új plakát. Stardust? Mi a fasz ez? Micsoda…ajaj, megnézem még egyszer. Na tessék…a kis vöröske!
foglalkozás ❖ mindenes, alkalmi munkavállaló

hobbi ❖ snooker, biliárd, alvás, lopás

becenév❖ Jay

Család ❖
Rupert Higgins - Az édesapám nem a mezőgazdaság fele tendált, mikor szakmát kellett választania, és jobban is járt vele, mert úgy dőlt neki a lé, mint másnak a juh. Belfast szívében nyitotta meg a Higgins kocsmát, és azóta is lelkesen várja a város lakóit, és az arra járó turistákat.
Abigail Higgins – Édesanyám a vendéglátásban maradt, mint lelkes segítője a családfenntartónak, de előtte a gyógyszeriparban bontogatta a szárnyait. Nagy kedvencem, mikor rátör a tudós énje, és fehér tablettákkal, meg köptetőkkel traktál engem, és a húgomat is.
Holly Higgins – a lelkes egyetemista, és nagyszájú Higgins, aki nem képes lakatot tenni a szájára, és mindenhol a középpontban akar lenni. A nagyvárosi élet reményében átállt a sötét oldalra, mint én, és Londonban kezdte meg a vegyészmérnöki pályáját.
Sawyer Higgins – A legkisebb Higgins a foci megszállottja, és már ötéves kora óta tudja, hogy ebből fog megélni, ezért anyáéknak meggyűlik vele a bajuk, mert tanulni azt nem igazán szeret. Labdájával fekszik és kel, emiatt csak imádni tudom. Amennyiben sok pénzem lesz tuti elviszem egy Real Madrid meccsre.
Miss Anonym ❖ +18 ❖ Jasmine Blomquist
dolgozó
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
London

Hozzászólások száma :
50

reagok :
44

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Jayden Higgins Pént. Márc. 09, 2018 1:37 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Jayden!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni utána pedig tiéd a játéktér!
Admin
avatar
Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Hozzászólások száma :
326

reagok :
192

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: