welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Arno H. Hesse, Briana Doherty, Brynhilde Swendsen, Ingrid S. Skjeggestad, Karina Hesse-Lerch, Owen Blake, Phoenix Bowie

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Today at 1:35 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 3 4
dán 4 1
francia 1 -
görög - -
holland 1 -
ír 3 4
külföldi 1 1
német 1 -
norvég 2 1
olasz - -
portugál 1 -
spanyol - -

Maisie Harkin
TémanyitásTárgy: Maisie Harkin Szer. Márc. 07, 2018 9:06 am
Maisie Harkin
Egyedül azt szoktam megfogadni, hogy nem fogadok meg semmit - de volt már olyan, hogy ezt is megszegtem.
Maisie Williams
16
ír
diák
Írország
2002. február 2.
hetero
egyedülálló

Az iskola udvaron unottan ülök az egyik padon, közel a kosár pályához, és figyelem a srácokat, akik bár jól játszanak, én mégsem látok bennük megfelelő ellenfelet. Gördeszkám a pad alatt van, amit a lábaimmal ide, oda gurítok, anya valószínűleg dühös lesz, ha megtudja, hogy azzal jöttem suliba, az iskolabusz helyet, ami miatt szinte fél órát késtem is. Nem lett belőle baj, mindössze csak nem engedtek be az első órára, ami amúgy is földrajz lett volna, én pedig utálom azt. Így kerültem ide egy torna óra kellős közepébe, ahol a tanárt sehol sem látok. Jobb felemen az osztály lány tagjai vannak, és ide- oda szökdécselve mondogatnak valami idegesítő szöveget, ami nem is rímmel, én pedig elhúzom a szájam szélét, ahogyan végig nézve rajtuk látom, hogy vékony, formázatlan alakjukon sehogy sem áll az az egyforma, rózsaszín ruha, amit olyan büszkén hordanak, mintha jól néznének ki benne. Azt hiszem ezeket a lányokat hívják pom-pom lányoknak, és ezek a lányok azok, akikért a pasik annyira oda vannak. Pfuj. Ha én pasi lennék, akkor tuti, hogy messziről elkerülném az ilyen elkényeztetett városi fruskákat, akik még egy póktól is megijednek, vagy akiknek fogalmuk sincs arról, hogy milyen az istállóban várni a friss tejhabot, amit az apánk, a fiúkkal fej, és azt sem tudják, hogy mit jelent istálló szagosan beülni a zuhany alá, és azt várni, hogy végre jó illatod legyen. Mégis, az ilyen lányok mellett képzelik el a jövőiket.
Unottan állok fel a padról, befonott hajamat, átveszem az egyik vállamra, majd a gördeszkámat a honom alá helyezve, indulok meg a kosarazók felé, akiknek fel sem tűnik a jelenlétem egészen addig, amíg a pálya szélén le nem rakom a négykerekű deszkámat. Abba hagyják a játékot, és minden tekintet rám szegeződik. Ha Noah és Patrick itt lennének, akkor minden bizonnyal azt mondanák, hogy teljesen lökött vagyok, hiszen ezek a fiúk azok, akik az iskola királyának nevezik magukat, néha megalázzák a gyengéket, egyszer egyikükkel össze is vesztem, amiért kicsúfoltak egy lányt, amiatt, mert jóval szegényebb családban nőtt fel, mint bármelyikünk innen.
- Beszállhatok? - kérdem, mire páran meglepetten néznek, mások felvonják a szemöldöküket, a többiek pedig nevetni kezdenek, mintha valami vicceset mondtam volna. Pedig ennél komolyabb talán még sosem voltam.
- Menj innen, kislány. Ne szólj bele a nagyok dolgába. - szólal meg egyikük, majd int a srácoknak, hogy fojtassák a játékot. Én pedig mivel makacs természetű vagyok, nem adom fel. beljebb lépek a pályán, pontosabban a közepére, csípőre teszem a kezeimet, emiatt pedig kénytelenek ismét megállni, mivel az útjukba vagyok. Dühösnek látszanak, én pedig nem ijedek meg.
- Csak nem félsz, hogy szégyenbe maradsz a haverjaid előtt? - kérdem Mr. Undoktól, mire mindannyian felnevetnek. A srác elveszi a labdát a társától és felém dobja, a többiek pedig lemennek a pályáról, így csak ketten maradunk. Az ellenfelem - aki legalább két fejjel magasabb nálam -, és én. Elvigyorodva kapom el a labdát, aztán pattogtatni kezdem a pályán körbe körbe, valahányszor felém közeledik,apró termetemnek köszönhetően kicselezem Őt, majd a kosárhoz lépek, ugrok egyet, és bár a labda forog előbb vagy hármat, és csak akkor esik be a lyukon, de végül mégis csak célt ér. A srác értetlenül néz, mintha szégyellné  magát, a többiek felhorkannak a meglepettségtől, én pedig büszkén dobom vissza a labdát a gazdájának, és anélkül, hogy bármit is mondanék, fogom a gördeszkámat, és  hátra se pillantva hagyom Őket tovább játszani.
foglalkozás ❖ ide ide  

hobbi ❖ kosarazás, foci, megalázni a másik nemet, akik azt hiszik, hogy mindenben jobban a nőknél, csak mert valami lóg a lábuk között, gördeszkázás  

becenév❖ A szüleimnek hála - amiért olyan nevet választottak, amit nehéz becézni -, nem nagyon szeretem ha máshogyan hívnak, de közben szólítanak Mais-nek és Isie-nek is, bár a Maisie-re jobban hallgatok. Az ilyen cicamica becenevektől kíméljetek, mert felfordul tőle a gyomrom.

Család ❖ Az anyám Maja Harkin, talán a legerősebb nő, akit valaha ismertem, hiszen 10 gyereknek adott életet, akik közül egyikünk sem azt az utat választotta, amit Ő szeretett volna, de mégis igyekszik büszke lenni mindannyiunkra. Megjegyzem, hogy ha tehetné akkor mindannyiunkból papot vagy apácát, esetleg pápát nevelt volna, mégis ahányan vagyunk annyi felé szegődtünk, és ezek közül egyikünk sem azon az úton, amit Ő szeretett volna. Bár sosem mondtam neki, de nem is igazán hiszek Istenben. Hiszen, ha az ember átgondolja az egész Bibliát, tök logikátlan dolgokat írnak le benne, amit szerény véleményem szerint egy hülye kitalált, és a többi folytatta. Mivel mi egyszerre hárman lettünk meg - illetve egymás után -, talán velünk volt a legnehezebb dolga, hiszen három kisgyerekkel egyszerre... hát minden elismerésem. Az ikreim fiúk, én meg lány létemre fiús lettem, ami azt jelenti, hogy már kiskoromban is jobban érdekeltek az autók és a sport, mint a babák, nem beszélve arról, hogy mindig úgy akartam pisilni, mint a fiúk, anya mindig is mondta, hogy neki akkor nap valószínűleg három fia kellett volna szülessen, csak én útközben meggondoltam magam, és mégis csak lány lettem.
Az apánk, Billy a gyerekinek él, és Ő is jobb sorsot szeretett volna mindannyiunknak, de könnyebben beletörődött a választásainkba, mint az anyánk. néha legyintett és csak annyit mondott, hogy majd kinövik. De nem nőttük ki és ezt Ő is tudja, ahogyan azt is, hogy nem irányíthatják az életünket. Ha megtudná, hogy titokban hány szál cigit elszívtam már a barátaimmal, akkor valószínűleg az égő felét dugná le a torkomon. Mégis szeretem Őt, hiszen az apám.
Testvéreim:
Ryan, a legidősebb bátyám mindig készen áll segíteni bármelyik testvérén, olyan igazi nagytesó, aki vitte valamire az életben. Ő tanított meg biciklizni, és egyszer a szülinapomra vett is nekem egyet, ami még most is meg van valahol a padláson, porosodik.
Saoris, a legidősebb nővérem, aki szintén imádok, még akkor is ha néha már betegesnek tartom a rajongását a csillagok felé. nem mintha én nem gondolkodtam volna el azon, hogy vajon milyen lenne az élet egy másik bolygón.
Becca, a másik nővérem, akit kiskoromban sokat figyeltem, ahogyan fest, egyszer még rólam is készített egy elég élethű portrét, ami még a mai napig a szobám falán van, pedig elég kicsi voltam ott még. Talán csinál majd egy újat.
Finn, a Becca ikertestvére, és a kedvenc bátyám, az egyedüli, aki megért és nem akarja, hogy más legyek, mint amilyen vagyok. Imádom a zenéit és Őt is, bár sosem sírok, mégis hiányzik amióta elköltözött otthonról.
Ellie-re mindig is felnéztem, amiért végtelen türelme van, ami aztán valóban sose fogy el. Imádja a gyerekeket, és mindenkiben lát valami jót, még abba is, akibe amúgy egy fikarcnyi sincs. Talán neki van a legnagyobb szíve, az egészünk közül.
Meahb, alig 3 évvel idősebb nálam, és úgy forog a konyhában, mintha legalább 50 éves lenne már. Imádom a főztjeit, és bár sosem állt szándékomban megbántani anyát, de mindig Őt kérem meg arra, hogy süssön nekem olyan finom kókuszos sütit, amit senki nem csinál meg úgy, ahogyan Ő.
Noah és Patrick az ikreim, mégis úgy hiszem, hogy semmi közös nincs bennünk, azon kívül talán, hogy osztálytársak vagyunk. Noah imádja az állatokat, Patrick szenvedélye pedig az autók, és akkor jövök én a sporttal. Néha elgondolkodok azon, hogy hogy tudunk hárman ikrek lenni, amikor semmiben sem hasonlítunk?
Végül pedig ott van Alice, a legkisebb közülünk, akinek eleinte nem nagyon örültem, de aztán mégis csak bele törődtem a jöttébe, hiszen a húgom. És valóban szeretem Őt, bár néha az agyamra megy az élénk fantáziájával.
név ❖ kor ❖ multi
diák

avatar
Hozzászólások száma :
3

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Mar. 05.

Korom :
16

Tartózkodási hely :
írország

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Maisie Harkin Pént. Márc. 09, 2018 1:22 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Maisie!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
60

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: