welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Szomb. Dec. 08, 2018 2:10 pm
Csüt. Dec. 06, 2018 7:37 pm
Csüt. Dec. 06, 2018 7:18 am
Szer. Dec. 05, 2018 8:59 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots

Anaise Delacroix, Arnfrød Morstad, Henrik Morstad, Ronja Butler

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
poppy & ingrid
TémanyitásTárgy: Re: poppy & ingrid Hétf. Márc. 12, 2018 6:20 pm


poppy&&ingrid


Nem azért vagyok itt ma este, hogy elkezdjem életem egyik komoly kapcsolatát vagy az igazit keressem. Szórakozni jöttem és nem is próbálom meg leplezni a szándékaimat egy árva percre sem. Így esik, hogy nem túl tapintatos módon mérem végig Poppy-t és vigyorgok rá. Szerintem ő is tisztában van vele, hogy ennek nem lehet jövője, hiszen én Norvégiában élek, míg ő itt, Portugáliában. Vannak távok, amikor már a távkapcsolat sem működhet meg amúgy is mindössze tizenhét éves vagyok, szórakoznom kell. Ha nem most teszem, akkor mikor máskor? Sosem tudni mikor fog az a valaki bekopogtatni az életünkbe, akiért mindent feladnánk. Tagadnom sem kell, hogy nekem nem Poppy az.
Alig bírom levenni a szemem a mély dekoltázsáról, de erőt veszek magamon és a szemébe nézek. Gyönyörű szemei vannak, ámulatba ejtők. Egyszer valaki biztos nagyon szerencsés lesz és minden reggel ezeknek a szemeknek a pillantására ébred majd.
- Jó az időzítésem – válaszolok mosolyogva. Már kezdek hozzászokni mióta itt vagyok, hogy mindenkivel angolul beszélek, így ez kezd természetessé válni a számomra. Persze jobban örülnék, ha az anyanyelvemen szólhatnék az embereknek, de a norvég várhat míg hazaérek. – Nem kell kétszer mondanod – válaszolom és belépek a lakásba. Lehúzom a szandálomat és ledobom a táskám a kis komódra, amit nem messze találok a bejárattól. Ugyan nem mondja, hogy bentebb mehetek, de gondolom ez nem is kérdés. Ledobom magam a kanapéra és felpillantok a lányra. – Foglalj helyet mellettem – veregetem meg a mellettem lévő helyet.
- Igazából én hoztam csöves bort, ha neked megfelel – ajánlom fel. Imádkozom, hogy igent válaszoljon, mert ez a világ egyik legjobb dolga. Nem fogom eljátszani, hogy valami drága szarra ruháztam be, mert az a közelébe sem ér annak, amit ez tud ajánlani. Legalábbis én otthon mindig ezt iszom a barátnőimmel és mondanom sem kell, hogy imádom. – De mellé esetleg ásványvizet hozhatsz, lehet inkább fröccsöznék – rántom meg a vállam.

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽


When it rains, look for rainbows.
When it's dark, look for stars.
diák
avatar
Korom :
19

Tartózkodási hely :
oslo ★ ☆

Hozzászólások száma :
24

reagok :
11

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: poppy & ingrid Vas. Márc. 11, 2018 12:05 am
ingrid & poppy
Gyerekként is rendkívül önálló volt. Nem szorult senkinek a segítségére. Amióta megtanult járni mindent elintézett magának. Legalábbis neki ezt mesélték, hogy semmit nem kért mindig makacs módon ment a feje után. Ez pedig azóta sem változott. Mindig csak önmagát érezte egyetlen örök támaszának. Nehezen barátkozott sosem ment bele semmi komolyabb, mélyebb kapcsolatba maga sem tudta miért. Talán rettegett a kötöttségektől. A családjában úgy érezte, mintha teljesen idegen lenne. Szinte folyamatos kívülállóként élte az életét, de ez sosem zavarta. Pontosan emiatt tartott ott, ahol most van. Teljesen a saját lábain él, amióta csak betöltötte a tizennyolcadik életévét. Egész életében félretett minden apró centet, dolgozott amikor csak tudott, de ez sosem ment az iskola rovására. Megtanulta egyensúlyozni a dolgokat, mások már szinte azt mondták, hogy olyan, mint egy robot. Pedig egy robot nem érezhetne. Ő pedig körülbelül tizenöt-hat volt, amikor felrobbant benne az a bizonyos hormonbomba. Már gyerekkora óta tisztában volt, hogy mindkét nem iránt érdeklődik. Egy kicsit talán a nők szépsége, gyengédsége mindig is jobban vonzotta. Talán ezért sem tudott elsétálni a gyönyörű szőke szépség mellett. A hófehér bőrével, vörös rúzsával szinte egyenesen csalogatta magához. Ostoba lett volna, ha kihagy egy ilyen lehetőséget. Hiszen láthatóan a másik fél is nyitott egy kis kikapcsolódásra. Máskülönben nem jönne át hozzá.
A csengő hallatára mosoly kúszik az arcára, majd szűk, fekete felsőjében - ami rendkívül mély dekoltázzsal rendelkezik - és a hozzá párosuló miniszoknyában siet az ajtóhoz. Szereti kínozni az embereket a látvánnyal, hiszen pontosan tudja, hogy miben néz ki igazán jól. A fekete göncök meg előszeretettel emelik ki haja vörösségét. - Pont időben. - Hatalmas mosoly terül el az arcán, ahogy kitárja a szőke leányzó előtt az ajtót. Némán végigméri minden egyes négyzet-centiméterét közben pedig finoman alsó ajkába harap. - Érezd magad otthon. - Azzal pedig a nappali felé tereli, ahol aprócska gyertyák gondoskodnak a hangulatos félhomályról. Soha nem vett semmit sem félvállról. Ebben egy aprócska kaland sem volt kivétel. - Esetleg megkínálhatlak valamivel?

média
avatar
Korom :
24

Tartózkodási hely :
♡ europe

Hozzászólások száma :
113

reagok :
3

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: poppy & ingrid Szer. Márc. 07, 2018 2:06 pm


poppy&&ingrid

Másról sem hallok folyamatosan csak az oktatás fontosságáról. Talán ez lehetett otthon az a felindulás, miszerint kint kell töltenem a nyarat Lisszabonban, hogy részt vegyek egy nyári iskolán. Természetesen a szüleim szépen próbálták adagolni a helyzetet. Kezdetben szó sem volt arról, hogy én tanulni jövök ide. Az első kérdésük az volt, hogy lenne-e kedvem egyedül, a szülők és a bátyám nélkül kint tölteni a nyarat egy mediterrán országban. Melyik 17 éves ne mondana erre igent? Elterveztem, hogy majd bulizni járok meg megismerkedem az adott ország kultúrájával, művészetével meg minden ehhez hasonló turista dolgot fogok csinálni, de ez persze nem így lett.
Másodjára az országról faggatóztak. Horvátország vagy Portugália? Gyorsan fejben elképzeltem egy Európa térképet és úgy saccoltam meg, hogy Portugália messzebb van Norvégiától, mint Horvátország, így inkább erre esett a választásom.
Megkérdezték, hogy jobb lenne-e nekem egy nagyobb városban vagy inkább egy kisebb faluban. Szerintem ez már csak részlet kérdése volt, hiszen biztosan kinézték nekem a sulit, mivel egyre inkább Lisszabon felé tereltek, pedig mindig azt hallottam, hogy a mediterrán falvacskák a legszebbek a világon. Bergen is nagy város, így jobban örültem volna a vidéki életnek egy rövidke időre, de természetesen nem volt választásom. Így utólag belegondolva, hogy mát itt vagyok elég nagy hülyeség volt azt gondolnom, hogy valaha is elengednének ennyi idősen egy idegen országba teljesen egyedül csak nyaralni. Az meg még ennél is abszurdabb, hogy ezt ők ajánlják fel. Bedőltem a csapdának, már a kezdetektől ellenezni kellett volna.
Az a jó abban, hogy ők otthon vannak Bergenben, míg én itt tengetem a mindennapjaimat, hogy nem tudnak felügyelni. Bármit teszek nem jut a fülükbe és eljátszhatom a jó kislányt a telefonba. Ebből a szempontból igenis megéri itt lenni.
A táskámban két üveg olcsó borral csengetek be a nemrégiben megismert lány lakására. Poppyval pár nappal ezelőtt találkoztam a parton. Rögtön elvarázsolt a csinos teste, formás mellei, ajkai és gyönyörű vörös haja. Az utóbbi mindig is a zsánerem volt, ha nőkről van szó.
Egyik lábamról állok a másikra és várom, hogy ajtót nyisson. Közben beletúrok szőke hajamba és egy kicsit lerágok a vörös rúzsból a szám széléről. Kezd kicsit hűvös lenni, alig várom, hogy bent legyek, s a bor és egyéb szórakoztató dolgok felmelegítsenek.

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽


When it rains, look for rainbows.
When it's dark, look for stars.
diák
avatar
Korom :
19

Tartózkodási hely :
oslo ★ ☆

Hozzászólások száma :
24

reagok :
11

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: poppy & ingrid Szer. Márc. 07, 2018 2:02 pm
Játékosok: Poppy Autumn Rogers és Ingrid Silje Skjeggestad
Helyszín: Lisszabon
Időpont: 2016. június
Szituáció: forró nyári este

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽


When it rains, look for rainbows.
When it's dark, look for stars.
diák
avatar
Korom :
19

Tartózkodási hely :
oslo ★ ☆

Hozzászólások száma :
24

reagok :
11

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: poppy & ingrid
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: idegen vizeken :: a múlt árnyai :: Lezárt játékok-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás: