welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Briana Doherty, Faith Terner

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 11:41 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 9:31 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 7:36 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 8:00 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 4:36 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 5 5
dán 3 1
francia 3 -
görög - 1
holland 1 -
ír 3 4
külföldi 2 2
német - -
norvég 2 2
olasz 1 1
portugál 1 -
spanyol 1 -

Brynhilde Swendsen
TémanyitásTárgy: Brynhilde SwendsenSzer. Márc. 07, 2018 7:39 pm
Brynhilde Swendsen
the crazy kind
Hanna Edwinson
21
norvég
lord
Oslo
1996.12.03
heteroszexuális
egyedülálló
Az alább olvasható írás saját oldalról, illetve eddig még ki nem játszott karaktertől származik.

Megrészegít a fűszeres, és keserédes illat, mely betölti a félhomályos háló minden egyes négyzetméterét, teljesen elvesztem a fejemet tőle, testének érintésétől. Óvatlanul engedem el az arannyal szegélyezett poharat, az édes, és vörös nedű a puha kasmírszőnyegre csorog.
Anyám valószínűleg szívinfarktust fog kapni, amint észreveszi a rozsdaszín foltokat, de mégsem tud érdekelni. Hevesen mozdulok felé, karjaimmal mohón karolom át a nyakát, ujjaimmal erőszakosan túrok a hajtincseibe, és vonom magamhoz a halántékánál megragadva, szorosan simulva hozzá, körmeimmel hosszú, vérvörös csíkokat hagyva nyakának vonalán. Ajkaim megállás, és szünet nélkül keresik az övéit, ragaszkodóan harapnak húsába, mint vad az áldozatába. Ha csak tehetném, egyszerűen széttépném.
Nyakam hátrabicsaklik az érintése alatt, ahogy hajamba tép, szinte érzem lüktetni a véremet, mikor megérzem nyelvét végigsimítani a bőrömön.


Hirtelen ébredek, még a szemeimet sem nyitom fel. Csak a testének melegét érzem, a bőrének ismerős illatát, mely olyan kellemes érzéssel tölt el, hogy eszem ágában sincs kibújni karjainak szoros, mégis gyengéd ölelése alól. Szíve felett nyugszik a fejem, hallom nyugodt ritmusát, mely azonnal duplájára ugrik, mikor megmozdítom a testem, és arcommal végigsimítom mellkasának vonalát. Ujjaimmal is végigszántom az ismert utat, csípőjétől kezdve egészen az álláig, végül megállapodok puha ajkain, és egyszerűen képtelen vagyok megállj parancsolni magamnak. Egyik kezemmel mellette a takaróba marok, míg a másikkal rajta támaszkodva hajolok oda hozzá, az arca elé, és még mindig lehunyt szemekkel lehelek ajkaira egy apró, kedvesnek szánt csókot.
Boldog mosollyal az arcomon nyitom fel a szemeimet. Abban a pillanatban, ahogy meglátom a bátyám ismerős vonásait, minden érzésem gyenge porcelánként törik szilánkosra bennem. Kétségbeeséssel a szemeimben taszítom el magam tőle, talán túlságosan is hevesen, ahhoz, hogy felébredjen, és hozzám hasonlóan ő is feleszméljen.
A gondolat közben egyre jobban megérik a fejemben, és az eddig homályosan derengő éjszaka pillanatai is kezdenek egyre inkább megvilágosodni előttem. Nem más, mint a saját testvérem csalt vágytól ittas érzéseket a szívembe, őt ragadtam magamhoz, érintettem, és csókoltam, mintha csak olyasvalaki volna, akire nem csak én, de az egész testem, és lelkem egyaránt vágyik.
Bűnös egy érzés kavargott egész éjszaka bennem, és most is éppen csak pár foknyi enyhüléssel csökken. Hallgatnom kellene az eszemre, és rögvest el kellene távolodnom tőle, csak fogni magam, és egyszerűen elsétálni, messze tőle, ki a szobából, egyenesen a mosdóba, hogy lehűtsem izzó gondolatomat. Mégsem teszem. Inkább a szívemre hallgatok, mely olyan ritmust kalapál, melynek félő, soha sem szakad majd vége.
foglalkozás ❖ tanuló

hobbi ❖ programozás

becenév❖ Hilde

család ❖
Adolf Swendsen, az apám. Egy önjelölt politikus, kinek vérében nemesi vér csörgedezik. Annak ellenére, hogy egykor letaszították az áhított trónjáról, egyszerűen képtelen elfogadni a veszteségét. Szövetségest keres, és bosszúra szomjazik.
Ingeborg (née Lundquist) Swendsen, az anyám. Senki érdemleges, csupán egy tipikus politikusfeleség, apám önakarat nélkül is mozgatható bábja.
Nikolaus Swendsen, tipikus férfi. Akaratos, makacs, dacol a tűzzel és a vízzel. Mintha, csak én lennék. Mégis a barátom, a testvérem, a szerelmem és az ellenségem egy személyben. Kell ennél több, hogy ideje korán eszét vessze az ember lánya? Kétlem. A pokol kénköves tüzére a politikával! Veszélyes macska-egér játékot játszunk egymással mi ketten.
Vintage
lord

avatar
Hozzászólások száma :
6

reagok :
2

Csatlakoztam :
2018. Mar. 07.

Korom :
21

Tartózkodási hely :
Oslo

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Brynhilde SwendsenPént. Márc. 09, 2018 1:58 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Brynhilde!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
78

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: