welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Alaris Mharaxia, Alexius Mharaxia, Anaise Delacroix, Celeste Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia, Priya Irina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

Szabályzat
TémanyitásTárgy: SzabályzatVas. Júl. 22, 2018 12:51 am
szabályzat
heart of europe

regisztráció

❖ Amennyiben megtetszett az oldalunk elsősorban ajánlott a feladatot hirdetések között szétnézni, hátha valakinek örömet tudsz szerezni egy bizonyos keresett megalkotásával.
❖ Rendes névvel regisztrálj azaz ne aprajafalva73 legyen, hanem pl: Mia Scott. Ha nem megengedett névvel regisztrálsz, akkor az a regisztráció 24 órán belül törlésre kerül!
❖ Mielőtt regisztrálsz ajánlott átnézni a foglalókat, hogy az általad kinézett play by foglalt-e. Illetve a taglistát is érdemes megnyitni, nehogy konfliktus legyen abból, hogy esetleg valakire rá regisztrálunk egy adott arccal, de ne feledjétek ez is egy jó plot kezdete lehet!
❖ A vezetőség mindent megtesz az oldal működésért, de sajnos mi se tudunk mindent teljes figyelemmel követni, így a vezetőség nem vállal felelősséget a játékosok által feltöltött tartalmak miatt!

ET és foglalás

❖ Előtörténet megírása előtt, mindenképp olvasd el a csoport - és rangleírásokat.
❖ Kérjük a profil összes rubrikáját töltsd ki!
❖ Avatar méret: 200x320!
❖ Karakterlap megírásának határideje: 1 hét.
❖ Csak azután kezdhetsz játékba, miután a vezetőség valamelyik tagja elfogadta a karakterlapodat!
FONTOS! Hirdetni is azután van lehetőséged, hogy a karaktered elfogadásra került!
❖ Avatar végleges lefoglalására csak elfogadott előtörténettel van lehetőség, de előfoglalásra van lehetőség, maximálisan egy hétre és mindenképpen egyeztetve a vezetőség tagjaival!
❖ Ha egy keresett karakterre két jelentkező van, akkor a karakterlap minősége, a hirdető ez alapján dönt.
❖ Nagyon szépen szeretnénk megkérni mindenkit, hogy mikor foglal a code illetve a  profiljuk linkjét se felejtse le, mert ezzel csak a mi munkánkat nehezítitek, illetve ezentúl(05.11) ezen foglalásokat figyelmen kívül fogjuk hagyni!!
❖ Aki a rangját nem foglalja le annak az avatar foglalása is érvénytelen! (05.11)
❖ Helytelen foglalás esetén a poszt törlésre kerül! (Csak avatarfoglalóba ír, de rangot nem foglal, vagy nem csatolja a profil avagy ET linkjét) (07.22)

Játéktér

❖ Kerüljük a háttérszínnel, betűszínnel rendelkező reagkódokat, hiszen nem biztos, hogy mindenki számára látható egy-egy adott árnyalat kombináció, míg a külső megalkotásakor igyekeztünk szembarát opciót elétek tárni!
❖ A játékstílusod lehet jelen, múlt avagy E/1, E/3 amelyik kényelmesebb a számodra!
❖ Mindenki saját magának szabja meg, hogy hány játékot tud elvinni, ebben mi senkit sem korlátozunk!
❖ Más játékos karakterét irányítani, szigorúan tilos!
❖ +18-as játék megengedett, de mindenképpen tüntesd fel a hozzászólásod elején!
❖ Hozzászólás hossza nincs megkötve, de próbálj meg a partnered hosszához igazodni.
❖ Mindenki saját magának nyit témakört, az első hozzászólásban a szituációt, helyszínt alapinformációkat feltüntetve. Csak a második posztba írjátok a reagot! Pl: Lily & James [játékcím/helyszín]
❖ Az előbbi szabály alól kivételt képeznek a helyszínesen kidolgozott nagy városok, ahová szigorúan csak admin nyithat helyszínt és ezt igényelni is tudjátok! Jelenleg érintett városok: London és Párizs.
❖ Ezeken a kidolgozott helyszíneken egyszerre csak egy játék lehet folyamatban, ha végeztél, akkor a helyszínzárást kérő témakörben jelezd a staffnak, hogy felszabadíthatja a helyszínt!

Multi karakterek

2019. 01. 01-én eltöröltük a multiszabályt! Ettől a naptól kezdve nincs reagszámhoz kötve a karakteralkotás!
❖ Azonban még mindig kötelező minden egyes multi karkater regisztrációjakor üzenetet küldeni Heart of Europe profilra jelezve, hogy kihez is tartozik a karakter. Titkos multikat továbbra sem szivárogtatunk ki, mindössze adminisztrációs oka van annak, hogy szeretnénk tudni ki-kihez tartozik.


Aktivitási ellenõrzés

❖ Oldalunkon két havonta megrendezésre fog kerülni egy aktivitási ellenőrzés, amelynek során azt szeretnénk felmérni, hogy kinek mik a tervei a karaktereivel.
❖ Az összes karaktered neve szerepeljen a témakörben, különben amelyiket nem tüntetted fel inaktívba kerül. (Kerüljük a maradok mindenkimmel típusú hozzászólásokat.)
❖ Amennyiben inaktívba kerülsz egy reagot kell írnod, hogy kiváltsd a karaktered és újra aktív státuszba kerülj.
❖ Két havonta ellenőrizni fogjuk azt is, hogy minimális aktívságot mutatsz, azaz havonta minimum egy reagot fogunk tőled igényelni, amennyiben ez nem teljesül (s ennek okát nem jelezted a hiányzásnaplóban) felszólítást fogsz kapni, további passzivitás pedig inaktív státuszhoz vezet.
Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy egy-egy aktivitási ellenőrzés hamarabb kerül kihirdetésre, vagy esetlegesen elmarad (karácsony-vizsgaidőszak táján senkit nem szeretnénk ilyenekkel zargatni).

Staff

A vezetőség tagjai értetek vannak, jelenleg Mackenzie Poppy Clarke adminisztrátor és Isabel Moreno & Alaris Mharaxia moderátorhoz tudtok fordulni kérdéseitekkel, kéréseitekkel!
Admin
avatar
Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Hozzászólások száma :
352

reagok :
192

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: alapok :: útikönyv-
Ugrás: