welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Arno H. Hesse, Briana Doherty, Brynhilde Swendsen, Ingrid S. Skjeggestad, Karina Hesse-Lerch, Owen Blake, Phoenix Bowie

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Today at 1:35 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 3 4
dán 4 1
francia 1 -
görög - -
holland 1 -
ír 3 4
külföldi 1 1
német 1 -
norvég 2 1
olasz - -
portugál 1 -
spanyol - -

kol swendsen
TémanyitásTárgy: kol swendsenCsüt. Márc. 08, 2018 3:52 pm
Nikolaus Swendsen
Momma said "do what you want, say prayers at night",
Daniel Bederov
24
lordok
norvég
oslo
1994.02.14
heteroszexuális
bonyolult kapcsolatban

Csak az Ő illatát érzem. Barackvirág és menta kettőse kúszik be az orromba. A bor mámorától nem tudok tisztán gondolkozni, megrészegített a vörös nedű amit vele fogyasztottam el. Tisztátalan gondolatok fogannak meg agyam egyik rejtett zugában. Piszkos gondolatok akarják átvenni az uralmat felettem. Csak Ő van itt velem, na meg barackvirág és menta illata. Szöszke haja megbabonáz, ne engedi, hogy eltereljem a gondolataimat Róla. Imádom a haját, annak puha érintését, kedves cirógatását. Csak az zavar igazán, hogy a tincsek eltakarják azt a feszes kulcscsontot ami után sóvárgok. Az ajkaimat akarom odatapasztani, hogy óvatosan szívjam meg a hófehér bőrt.
Ne bírok magammal. Mintha nem is én irányítanám a testemet. Óvatosan lépek felé, kezem magától indul el, hogy elemelje azt a hajtincset onnan. Immáron zavartalan a kilátás, csodálhatom. Nem is tudom miért vetkőzött melltartóra, hogy miként jutott az eszébe így a közelembe jönni. A szüleink sohasem engedték, hogy Brynhilde így jelenjen meg előttem, sosem volt fogalmam arról, hogy milyen a teste, hogy a csípője mennyire feszül neki hófehér bőrének, hogy a combja belefér-e a két tenyerembe.
Egyszerre vágyom arra, hogy kiderítsem Brynhilde rejtett titkait, és hogy felpofozzam amiért ezt teszi velem.
Kívánom. Megőrülök érte, puha bőrének barackvirág és menta illatától, bortól vörös ajkaitól, és a tudattól, hogy nem szabadna, még csak rá se szabadna néznem. Pokróccal kellene betakarnom, elzavarnom, üvöltöznöm vele, felpofoznom és messzire kerülnöm, én mégis a melltartóját szeretném levenni róla, magam alá gyűrni, és soha de sohasem engedni. Őt akarom. Magamat benne, a száját az enyémen. A kényeztetésére vágyom, cirógató érintésére, csókjainak tüzére. Arra, hogy valaki végre igazán szeressen, s hogy én is igazán szerethessek valakit. Ne csak egy megfoghatatlan érzés legyen valaki iránt akit nem ismerek, akivel félnem kell magamtól, aki abba szeret bele amit épp lát: tökéletesnek hitt álcába, jól megjátszott szerepbe. Mert ugyan rajta kívül ki ismerhetne jobban? Ki tudhatna a titkaimról? Kit szerethetnék igazán ha nem olyat aki mindent tud rólam, s akiről én is tudok mindent? Túl sokat, túl hirtelen, s a vágy iránta olyan elemi, olyan ösztöni, hogy beléfájdul a fejem. Félek, féltem.
Utálom magamat ezért. Utálom Őt amiért a testvérem.
foglalkozás ❖ ide ide  

hobbi ❖politika,  extrém sportok, utazás, hosszan lustálkodás, mindenféle sorozat maraton nézése  

becenév❖ Kol

Család ❖ Anya: Nem több csupán, mint életet adó méh, felnevelő kar, szeretet árasztó ölelés, s nem kevesebb, mint a tengerparti napfelkelte, egy egészen finom érintés, egy kedves zörej, egy meghitt beszélgetés. Anya volt mindig is az én pásztorom, az életem, a bizalmasom, s hosszan beszélünk rólam, meg róla, s akármiről. Most mégis félek, tartózkodom, mert anya ezt nem értené. Nem értene engem, magamat sem értem.

Apa: a vasszigor, a keménykezű politikus, akivel nem lehetett nekem jókat viccelődni , aki nem volt engedékeny, aki nem játszott eleget  velem, mert ezzel akart terelni, a maga képére formálni, s talán ment is neki, talán félig olyan vagyok már mint ő, borozom és a politikában lelem meg a nyugalmam, csinos lányok után fordulok, s Hildet becézem, anyámat meg néha elfeledem, mintha a példa amit követek olyan jó lenne.

Hilde: a barackvirág illat a párnámon, Lucifer is így kísérthette meg az embert, ahogy ő kísért engem, nap mint nap, folyton s annál is gyakrabban, mert mindig ott van, mindig érzem, mindig hallom, s csak testvérnek kellene lennie, lágynak, feledhetőnek, mégis több, mégis erősebb, s úgy belém égett, úgy hozzám láncolódott, mint rabhoz a bilincs. Csak a kulcs őrzője szabadíthat meg tőle.
barack ❖ 20 ❖ -i
lord

avatar
Hozzászólások száma :
2

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Mar. 07.

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: kol swendsenToday at 1:24 am
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Kol!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
60

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: