welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Arno H. Hesse, Briana Doherty, Brynhilde Swendsen, Ingrid S. Skjeggestad, Karina Hesse-Lerch, Owen Blake, Phoenix Bowie

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Today at 1:35 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 3 4
dán 4 1
francia 1 -
görög - -
holland 1 -
ír 3 4
külföldi 1 1
német 1 -
norvég 2 1
olasz - -
portugál 1 -
spanyol - -

Tori Mayer • "már nem is fáj - undorom csak"
TémanyitásTárgy: Tori Mayer • "már nem is fáj - undorom csak"Csüt. Márc. 08, 2018 9:02 pm
Tori Mayer
Ha így szeretsz, miért e fájdalom?
Felicity Jones
34
angol
dolgozó
Bristol
1983 jan. 19.
hetero
házas

Miért én? Miért velem történik ez? Miért éppen velem? Sosem ártottam senkinek. Oké, néhány diákot buktattam már meg, de könyörgöm, a pótvizsgám mind átment. Nem hiszem el. Nem. Nem. Nem. Nem történhet meg. Nem és kész.
Az elzárt csap enyhe csöpögése visszhangot vert Bristol külvárosi kórházának női mosdójában. Mind a tíz ujjaim teljesen elfehéredett, miközben a porcelán csap szélét szorítottam és a csésze fölé hajolva próbáltam leküzdeni a hányingert. Kétségbeesetten koncentráltam rá, hogy abbahagyjam a hisztérikus kapkodást, majd néhány egyenletes, mély belégzéssel némileg sikerült elűzni a hányingert, ami a torkomat fojtogató idegbaj miatt nem ment túl könnyen.
Felemeltem a fejem és nem ismertem fel a nőt a tükörben. A vonásait mintha már látta volna valahol, de most egész arca megváltozott, eltorzult. Arca falfehér lett, mintha elhagyta volna az élet és valami azt súgta, hogy azt kívánja bár valóban így is lenne. Szeme fehérje csaknem teljesen kivörösödött, alattuk sötét karikák húzódtak és megállíthatatlanul csorogtak belőle a könnyek. Egész lényéből valami mély, lesújtó szomorúság és gyötrő fádalom sugárzott, ami keveredett a szeméből áradó hisztérikus kétségbeeséssel. Kócos hajával éppen úgy nézett ki, mit egy őrült. Nem úgy, mint aki feladta, mint aki elveszítette a reményt, fel akarja adni az életet. Pontosan úgy nézett ki, akárcsak egy elmegyógyintézetből menekült páciens.
És ez én voltam. Hihetetlen ijesztő pillanat az, amikor az ember meglátja magában az őrültet.
Remegő lábakkal kibotladoztam az üres kórházi folyosóra és a falnak támaszkodva kóvályogtam. Azt sem tudtam, hol vagyok. Csak mentem, amerre láttam és reménykedtem benne, hogy előbb utóbb eljutok oda, ahonnan jöttem.
Egy pillanatra szürke köd homályosította el a folyosót és először csak a szerelmem édes hangja csendült fel ebben a derengésben, majd arcát megláttam. Mosolygott.
- Mit szeretnél?
- Haza akarok menni.
- Rendben, akkor hazakísérlek. – válaszolta és átkarolta a vállam. Éreztem teste melegét és mellkasában dübörgő szívét.
- De azt akarom, hogy te is gyere.
- Megyek.
- És velem maradj.
- Ma éjjel?
- Velem akarsz maradni? – kérdeztem rá bizonytalanul.
- Mindig.

Eltűnt előlem. A kórházi folyosó élesedett ki előttem újra, de ezúttal egy teljesen idegen területen jártam. Minden bizonnyal eltévedtem, de nem érdekelt.
Őt akartam. Kétségbeesetten kapkodtam az emlékeztem üregeimben és előhalásztam még egy kellemes pillanatot.
- Szeretlek! – suttogta halkan az ajkaimnak. Teste édes teher volt az enyémen, ahogy minden porcikánk összeért. Bőröm felforrt és arcom kipirosodott attól a rengeteg érzéstől, amely a közelében elért. A szenvedély lebilincselt és kapkodtam a levegőt. A leheletét.
- Tényleg? – kérdeztem vissza bizonytalanul. Miközben neki hittem, benne bíztam feltétel nélkül, azt nem tudtam felfogni, hogy mit szerethet bennem valaki. Hogy miért kellek, pont neki miért kellek éppen egy olyan embernek, mint ő? Ő vicces, jószívű, okos, szórakoztató és őrültmód kellemes társaság. Én nem vagyok semmi. Egy senki. És mégis, ha vele vagyok, úgy érzem, vagyok valaki, mert számára minden vagyok.
-  Annyira szeretlek, amennyire még soha senki nem szeretett senkit. Mindennél jobban. – felelte nemes egyszerűséggel, de már két szemembe nézett, majd megcsókolta felhevült homlokom. –Mindennél. – vággyal teli pillantással beleharapott az alsó ajkamba. Elvesztem. Belevesztem a szerelembe és ebbe a fullasztó szenvedélybe.

Görcsösen összeszoruló ujjaim elgyengültek és kifutott kezeim közül a műanyag korlát, így zokogva borultam a padlóra.
- Kiosztottam Emilyt. Elküldtem a faszba. Olyan jó érzés volt. – motyogta és szemei egy pici résen keresztül csillogtak rám. Szaggatottam, kómásan beszélt, csipásan.
- De miért? Mit csinált? – kérdeztem vissza lazaságot tettetve, miközben testem remegett az izgatottságtól.
- Mondta a hülyeségeit. Hogy ő rontotta el, hogy most én lennék élete szerelme és milyen jó lenne neki velem. – mondta közönyösen, szívverésem mégis kihagyott, majd őrült módjára, újra dübörögi kellett.
Nem kaptam levegőt. Valaki szerelmet vallott az én kedvesemnek. Annak az embernek, akinél sose volt és sose lesz fontosabb ember az életemben. Elkapott a jeges rémület. Sírni lett volna kedvem. Összeszorítottam a fogaimat, hogy ne csorduljanak ki a könnycseppek.
- Erre én azt mondtam neki… - folytatta. – Hogy igen, Emily. Te basztad el. És cseszheted, mert én most együtt vagyok egy csodálatos nővel, akit mindennél jobban szeretek. Akivel majd össze fogok költözni, és akitől majd egyszer lesz gyerekem is. Bár soha nem akartam gyereket, de tőle majd igen és lesz egy szép nagy családunk is.

Család. Gyermek. Az én családom. Az én gyermekem. Az én szerelmem és az én férjem. Miért történik ez egy családdal? Miért érdemeltük mi ezt?
Megint eltűntek karjai, amelyek a testemet ölelték, de már nem láttam a szürke folyosót, csak őt. Csakis őt.
- De gyere korán reggel. – utasítottam. - Veled szeretném tölteni az egész napot. Te is velem szeretnéd tölteni az egész napot?
- Én veled akarom tölteni az egész életemet.

Meghasadt a szívem, nem kaptam levegőt. Ez már a halál?
- Az egész életem. – nyöszörögtem a könnyeimet nyelve. – Az egész rohadt életem. – sikoltottam fel és hátamat nekivetve a folyosó falának, küzdöttem magam ülő pozícióba.
- Mrs Mayer? Jól van? – sietett felém egy ideges arcú nővér. Ismerősnek tűnt. Lauren vagy Monica?
- Hogy van? – nyekeregtem. – Hogy van a férjem?
- Álljon fel, Mrs Mayer. Elkísérem egy ágyhoz. Hozzak Önnek egy pohár vizet? – kérdezte kedvesen, miközben igyekezett felhúzni a földről.
- Azt kérdeztem, hogy van a férjem. – makacskodtam hisztérikusan.
- Még a műtőben van, de Dr Rolf szerint fel fog épülni. – tájékoztatott az ujjait tördelve. –Azonban még nem tudni, hogy szenved-e maradandó károsodást.
- Ez meg mit jelent? – kérdeztem vissza gorombán.
- Mrs Mayer, hetven százalék az esélye annak, hogy a férje emlékezete egy részét elveszíti.

foglalkozás ❖ tanárnő 

hobbi ❖ zongorázás 

becenév❖ -

Család ❖ A férjem kómában és, amikor felébred valószínűleg emlékezni sem fog rám és a gyermekére, a gyermekünkre. Van még egy testvérem, aki Franciaországba költözött a férjével, így csak hébe-hóba látom. Emellett még szerencsére élnek a szüleim, akik ebben az élethelyzetben a támaszaim. A szomszéd városban laknak, amely szinte már a gyermekem új lakhelye, mióta és majdnem beköltöztem a kórházba.
név ❖ kor ❖ multi
dolgozó

avatar
Hozzászólások száma :
3

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Mar. 08.

Korom :
35

Tartózkodási hely :
• bristol

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Tori Mayer • "már nem is fáj - undorom csak"Pént. Márc. 09, 2018 1:16 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Tori!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni utána pedig tiéd a játéktér!

Kérésedre: ok, csá mehetsz
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
60

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: