welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 1 rejtett és 9 vendég

Aaron Walsh, Briana Doherty, Dina Vincent, Europe E. Moon, Faith S. Terner, Hamvas Lenke, Hannah Sørensen, Henry Leighton, Isabella Agani, Lorenzo Belbo

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Today at 6:30 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 6 8
dán 1 2
francia 4 -
görög - 1
holland 2 -
ír 3 1
külföldi 3 5
norvég 5 3
olasz 1 2
orosz - 1
spanyol 3 1
svéd 1 -

Morgana Dany Beauchamp
TémanyitásTárgy: Morgana Dany BeauchampSzomb. Márc. 10, 2018 7:44 pm
morgana dany beauchamp
SMILE, IT'S FREE THERAPY.
kat mcnamara
22
francia
média
párizs
1995.11.11.
bi
özvegy


Let's go back to the start
A vacsora már kezd kihűlni az óra pedig idegesítően kattog, hogy a vőlegényem már réges-régen késésben van. Felállok az asztaltól és kifelé nézek az ablakon, hátha megpillantom a közeledő autó fényeit, de mikor már tíz perce ott állok, mint egy leskelődő szomszéd úgy döntök, hogy elpakolom a vacsorát. A gyomromban egy kisebb gombóc kezd növekedni, mert fogalmam nincs, hogy hol van és ez őszintén megrémiszt. A telefon csörgésére össze is rezdülök, majd mintha az életem múlna rajta rohanok érte.
Keserű, könnyekkel megtelt hang szólal meg a vonal túlsó végén. A kezemből könnyedén hullik ki a telefon és a kezem már rögtön a kocsi kulcsért és bőrkabátomért nyúl, amit fel is húzok kifelé menet, majd bevágom magam mögött az ajtót nem vesződve azzal, hogy bezárjam. Most nincs erre idő. Egyenest a kórház felé tartok a könnyeimmel küszködve. A lábaim remegnek és csodálkozom, hogy könnyedén be tudnak vonszolni a kórház főajtaján. A gondolataim négy hónappal ezelőttre tévednek vissza, amikor megkérte a kezemet. Karácsony volt. Az hittem az egész örökké fog tartani. Abban a pillanatban legalábbis. Most viszont már magam sem tudom, hogy lesz-e egyáltalán jövőnk és ez megrémiszt. Hajlandó lettem volna az egész életemet neki szentelni és most mindez romokban hever. Nem veszíthetem el őt. Azzal elveszíteném önmagamat.
Oda sem figyelek, hogy mit mondanak, miközben az ő kórterméhez vezetnek. Egyszerűen nem tudok rájuk koncentrálni. Látnom kell őt, különben beleőrülök. Az ajtó előtt egy kicsit megtorpanok, a kezem megpihen a kilincsen. Mély levegőt veszek és próbálom lemosni az arcomról, hogy mennyire aggódom. Az ajtó kinyílik és a látványa úgy hat rám, mintha egy tört vágtak volna a mellkasomba. Nem engedhetem, hogy lássa rajtam.. Nem. – Gerard, szívem. – Nagyot nyelek és leülök az ágyának a szélére a kezét az ölembe húzva talán egy kicsit túl erősen fogom, de nem akarom megrémiszteni a reakciómmal. Hiába felnőtt ember.. Nem akarom, hogy miattam is aggódjon. – Lehet, hogy jó színésznő vagy, de engem soha nem tudtál átverni. – A hangja túlságosan gyenge és a szemei is le-le csukódnak. Nem hiszem el, hogy nem tehetnek semmit. Igazuk van azoknak, hogy a pénz nem minden. Szinte úszhatnánk benne mégsem képesek arra, hogy megmentsék..
De nem akarom, hogy feladja. Nem adhatja fel. Próbálom őt kímélni ezért inkább én kezdek el beszélni. A jövőről, amit terveztünk. A gyerekek, hogy milyen házban élünk, hogy hova megyünk nászútra és miért pont oda. Egy könnycsepp akaratlanul is végiggördül az arcomon, mert tudom, hogy mindez soha nem válik valósággá. Hogy ezek az utolsó pillanataink. Ekkor pedig egy őrült ötlet veti fel magát a fejemben. Kirohanok a kórterméből és nem olyan messze tőle egy párra találok, akiktől kölcsönkérem a gyűrűiket. Illetve a nővérek segítségére is ráhagyatkozom. Azt akarom, hogy a kötelék közöttünk valós legyen. Hogy tudja tényleg őszintén szerettem. Mindig szeretni fogom.

I want you forever, forever and always
Through the good and the bad and the ugly
We'll grow old together, and always remember
Whether happy or sad or whatever
We'll still love each other, forever and always
Forever and always, forever and always
▼△ ▼△
I love you forever, forever and always
Please just remember even if I'm not there
I'll always love you, forever and always


hobbi ❖ írás, tánc, utazás  

becenév❖ Mory

Család ❖ Amióta 18 lettem nem tartom a kapcsolatot a családom egyetlen egy tagjával sem. Akkor sem volt túl felhőtlen, hiszen csak egy becsúszott gyerek voltam.
név ❖ kor ❖ multi
média

avatar
Hozzászólások száma :
5

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Mar. 02.

Korom :
22

Tartózkodási hely :
ξ all around the world

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Morgana Dany BeauchampSzomb. Márc. 10, 2018 7:59 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Üdvözöllek az oldalon Morgana!  

Egy újabb vörös hajzuhataggal gazdagodik oldalunk és egyben az első francia hölgyeménnyel! Mindig öröm látni, hogy még vannak olyan kis csoportok, amiket szívesen töltenek meg az emberek és reméljük, hogy veled együtt majd még több francia fog érkezni! A történetedet nagyon szép megfogalmazással színesítetted, bármennyire is legyen az szomorú. Sajnos nehéz elveszíteni valakit, de ha ilyen fiatalon tesszük talán még van esély arra, hogy újrakezdd. Mindenesetre irány véglegesen foglalózni, utána pedig már tiéd is a játéktér! Jó szórakozást kívánok!
média

avatar
Hozzászólások száma :
59

reagok :
2

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Korom :
22

Tartózkodási hely :
♡ europe

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: