welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Szomb. Dec. 08, 2018 2:10 pm
Csüt. Dec. 06, 2018 7:37 pm
Csüt. Dec. 06, 2018 7:18 am
Szer. Dec. 05, 2018 8:59 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots

Anaise Delacroix, Arnfrød Morstad, Henrik Morstad, Ronja Butler

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

Phoenix && Poppy
TémanyitásTárgy: Re: Phoenix && Poppy Szer. Márc. 14, 2018 10:14 pm

poppy&&phoenix


Akárhányszor Los Angeles-ben járok elgondolkozom azon, hogy mennyire is szerencsés az életem. Egészen pici korom óta színészkedem. Kezdetben csak reklámokban, majd nagyobb produkciókban. Ugye mindenki látott már az életében legalább egy olyan pelenka reklámot, ahol végig sír a kisgyerek, míg az anyuka kicseréli a kakis pelenkát? Elég szégyenfolt az életemben, s sok más színészében is, de valahol el kell kezdeni. Nekem is ilyen volt az első igazinak titulált szereplésem. Nem vagyok rá túl büszke, sőt legszívesebben letagadnám, de ez van. Anyámmal már csak poénkodni szoktunk ezen. Persze neki le van mentve az oksotelefonjára és lépten nyomon mutogatja a kollégáinak, a barátainak, s tudjam is én még hogy kiknek. Már nem ég úgy a fejem miatta, mint régen, de nem éppen a legkellemesebb érzés végignézni vagy ami még annál is szörnyűbb látni az emberek arcát, s hallani a kacagásukat, amikor tudatosul bennük, hogy igen, az Phoenix Bowie.
A reklámok után híres színdarabokban léptem fel, kezdetben csak mellékszereplőként majd sokban főszerepet is vállaltam. Nem számított, hogy musical-e az adott darab vagy sem. Mindenhol megálltam a helyem és ez így van a mai napig is. Jelenleg a most futó sorozatomnak és a különböző filmszerepeknek áldozom az időmet, de szeretnék később a zenéléssel is foglalkozni. Akarok egy bandét, akivel alter zenéket játszanánk, felidéznénk a hetvenes, nyolcvanas évek muzsikáit és újra menővé tennénk. Úgy érzem, hogy jelen esetben erre még várnom kell pár évet, de megéri.
Most pedig újra itt vagyok az Angyalok Városában, mert az adidas felkért, hogy én legyek az egyik arc, aki reklámozza a legújabb kollekcióját. Örömmel mondtam igent és a hosszú tárgyalások befejeztével most itt vagyok és készen állok rá, hogy leforgassuk az első kisfilmet a reklámhoz és pár napon belül a fotózást is megejtsük.
Mikor megérkezem szinte már mindenki a stúdióban tevékenykedik és forgolódok jobbra-balra a nagy embertömegben. Anyám szorosan halad mellettem, ami egyáltalán nem zavar míg nem szól bele a beszélgetéseimbe. Ha annak nekikezd, akkor egyszerűen elküldöm, mint mindig. Már éppen készülök arra, hogy talán mégis idő előtt megmondjam neki, hogy keressen magának más társaságot vagy menjen ki a városba a húgommal meg apával, mert egyedül is boldogulok, amikor egy csinos lány lép oda mellém. Rögtön megismerem és egy magabiztos mosolyt varázsolok az arcomra, de a szívem ettől függetlenül hevesen dobog.
- Szia, Phoenix Bowie vagyok – mosolygok rá, s kezet csókolok neki. Ilyen az igazi udvarias úriember. Ha pár évvel idősebb lennék valószínűleg arrébbtenném ezt az udvariasságot és ráhajtanék a csajra, de most szomorúan el kell fogadnom, hogy esélyem sincs. Mondjuk attól még lehet bókolni, nemde? – Nagyon csinos vagy, nem is értem miért pont engem választottak az oldaladra. Eléggé abszurd, hogy egy ilyen bombázó és egy tizenöt éves kissrác fog reklámozni az adidasnak. Valami kigyúrt, jóképű fickó illene melléd – kezdek bele vigyorogva.  
média
avatar
Tartózkodási hely :
♔ london ♔

Hozzászólások száma :
8

reagok :
1

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Phoenix && Poppy Vas. Márc. 11, 2018 3:39 pm
phoenix & poppy
Még mindig olyan hihetetlen a számára, hogy egy ilyen világba csöppent bele. Egyetlen egy meghallgatásra ment el a barátnőjével, ami csak olyan miért ne alapon. Most pedig éppen az Egyesült Államokban tartózkodik, ahol egy kisebb reklámkampányt kell leforgatnia. Az egész élete felgyorsult és megváltozott. Mások úgy gondolják, hogy ő maga is megváltozott. Pedig ez nem igaz. Nem szívesen vette fel a tempót ezzel az életmóddal szeretet volna a lehető legtöbbet megőrizni a régi emlékekből, szokásokból, de ez a luxus ezen a területen nem járta. Mondhatni elvárták mindenkitől, hogy eldobja magától az életét és semmire ne emlékezzen. Kifacsarja a lelkét, hogy azon az emberek csámcsoghassanak. Mintha ő már nem lenne többé ugyanaz az ember. Mégis az egésznek megvolt a maga varázsa, ami a negatívumok ellenére magához édesgette és nem tudta sosem elengedni. Hiszen azért is volt itt most. Élvezte az új életét. Még akkor is, ha maga mögött kellett hagynia egy-két dolgot. Bár sosem ragaszkodott különösebben semmihez.
Kellemes társalgott el a fodrásszal, a sminkessel. Egyik beszélgetésnek sem volt azonban igazán eleje, vagy vége. Vagy mélysége. Csak beszéltek a levegőbe. Egyszerű bájcsevej volt, amibe az utóbbi időben igazán belejött. A mosolya szinte állandóvá vált. Hiszen ő egyetlen egyszer sem lehet szomorú és megtört. Semmi miatt. Mégsem fogadta el mindenben ezt a hozzáállást. Azt a rendezőt például megesküdött, hogy egy életre elintézi nem számít, hogy mennyi mindent meg kell tennie. Ez lebegett a szeme előtt. Hogy egy ilyen esetben nem hallgathatják el.
Mikor teljesen forgatásra készen állt úgy döntött megkeresi a reklámfilmbeli partnerét elvileg egy fiatal kis srácról van szó. A saját széke mellettiben ki is szúrt egy fiatalembert, akinek sötét, göndör fürtjei voltak. Odalépett hozzá egy kedves mosollyal az arcán és a kezét nyújtotta. - Szia! Még nem találkoztunk.. Poppy Rogers. - Mindig egyfajta bizsergés fogta el, ha egy másik színész mellett találta magát. A kis srác pedig lehet, hogy fiatalabb volt nála, de őszintén csodálta a tehetségét.
média
avatar
Korom :
24

Tartózkodási hely :
♡ europe

Hozzászólások száma :
113

reagok :
3

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Phoenix && Poppy Vas. Márc. 11, 2018 2:58 pm
❖ Phoenix Bowie && Poppy Autumn Rogers
❖ Hollywood ❖ LA, California ❖ USA
Egy közös projekt.
média
avatar
Korom :
24

Tartózkodási hely :
♡ europe

Hozzászólások száma :
113

reagok :
3

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Phoenix && Poppy
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: idegen vizeken :: európán túl :: Lezárt játékok-
Ugrás: